Ta bort andra från din prenumeration

Om du bara vill göra fler Office-installationer tillgängliga kan du inaktivera en installation. På så sätt kan du installera Office på en annan enhet och alla som du har delat med kommer ändå att kunna använda de fördelar som din prenumeration ger, t.ex. extra lagringsutrymme i OneDrive.

Om du tar bort någon helt från din prenumeration kommer den personen att förlora alla dina prenumerationsfördelar. Det innebär följande:

  • De kan fortfarande öppna och skriva ut sina Office-filer, men de kan inte redigera dem eller skapa nya.
  • De kan inte använda Office Mobile.
  • De kommer att förlora sitt 1 TB lagringsutrymme på OneDrive.
  • Om de har använt något av dessa 1 TB kan de ändå hämta sina filer, men de kan inte redigera dem i OneDrive eller överföra nya filer. Om du vill ha mer information kan du gå till OneDrive.com och klicka på Hantera lagring.

Om du vill ta bort någon från din prenumeration går du till din kontosida. I avsnittet Dela dina prenumerationsfördelar letar du upp den person som du vill ta bort och klickar sedan på Ta bort.

Klicka på Ta bort strax under den aktuella personens namn så tas personen bort från prenumerationen.

Därefter skickar vi ett meddelande om borttagningen till personen.

 
 
Gäller:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel för Mac 2011, PowerPoint för Mac 2011, Word för Mac 2011