Odaberite tržište fakturisanja:
Word je tu kad god i gde god vam zatreba

Word je tu kad god i gde god vam zatreba

Instalirajte Word sa paketom Office na PC ili Mac računaru, na tablet uređaju i pametnom telefonu za korišćenje u pokretu i koristite ga na vebu u okviru usluge Office Online kad god to poželite.

Uživajte u čitanju

Novi režim čitanja. Tekst se automatski raspoređuje u kolone da bi čitanje sa ekrana bilo ugodnije. Manji broj menija donosi veću koncentraciju na sadržaj koji prate samo alatke koje poboljšavaju čitanje.
Zumiranje objekata. U režimu čitanja lako možete da uvećate tabele, grafikone i slike i postavite ih preko celog ekrana. Kada proučite detalje, dodirnite ili kliknite još jednom da biste smanjili veličinu prikaza i nastavili sa čitanjem.
Nastavite da čitate. Uživajte u čitanju, napravite pauzu, a zatim nastavite tačno tamo gde ste stali, čak i na drugom računaru ili tabletu. Word automatski obeležava poslednji deo koji ste čitali.*
*Veza sa internetom je obavezna; morate biti prijavljeni pomoću Microsoft naloga ili Office 365 naloga.
Uživajte
Sarađujte
.

Sarađujte

Odgovor na komentar. Pratite razgovor. Ostavite svoj komentar ili odgovorite na tuđi odmah pored teksta o kojem raspravljate kako bi svi odmah mogli da vide ko je kome odgovorio i u koje vreme.
Pojednostavljeno deljenje. Opustite se. Možete da budete sigurni da svi prate samo najnoviju verziju jer se vaše datoteke podrazumevano čuvaju na mreži, u usluzi OneDrive ili na SharePoint lokaciji.* Pošaljete svima vezu do iste datoteke, kao i dozvole za prikaz ili uređivanje direktno iz programa Word.
Prezentacija na mreži. Iskoristite veću fleksibilnost. Pokažite svoj dokument bilo kome iz radne grupe, čak i ako ta osoba nema Word. Pošaljite joj vezu, a dok pokazujete dokument na ekranu, ona može da ga prati na mreži iz pregledača.
*Veza sa internetom je obavezna; morate biti prijavljeni pomoću Microsoft naloga ili Office 365 naloga.

Sređeni dokumenti

Dinamičko raspoređivanje sadržaja PDF-a. Evo trika za uštedu vremena koji će vam se zaista dopasti: otvorite PDF u programu Word i uživajte u uređivanju sadržaja, pa tako rasporedite tekst u pasuse, liste i tabele, kao da ste ga kreirali u programu Word.
Vođice za poravnavanje. Postignite uglačani, profesionalni izgled tako što ćete poravnati grafikone, fotografije, video zapise i dijagrame sa tekstom. Korisne vođice za poravnavanje će iskočiti na pravom mestu kada vam zatrebaju i nestati kada završite.
Dinamički raspored. Eksperimentišite sa različitim rasporedima. Kada prevučete fotografiju, video zapis ili oblik u neki položaj, tekst koji vidite se dinamički raspoređuje. Otpustite taster miša i vaš objekat i tekst koji ga okružuje će ostati tačno tamo gde želite da budu.
Sredite

Resursi za Office

Rad sa bilo kog mesta

Rad sa bilo kog mesta

Pristupajte dokumentima, uređujte ih i prikazujte na Windows Phone, iPhone® ili iPad® uređajima, Android telefonima ili na vebu. Office Mobile i Office Online vam pomažu da obavljate posao u pokretu.

Office MobileOffice Mobile

Office OnlineOffice Online

Ostvarite blistave rezultate

Ostvarite blistave rezultate

Pokažite svoj stil i profesionalizam zahvaljujući predlošcima i uštedite vreme. Pregledajte predloške za Word u preko 40 kategorija.

Preuzmite besplatne predloškePreuzmite besplatne predloške

Povežite blog

Povežite blog

Pronađite klasične savete i trikove urednika koji će vam pomoći da kreirate, uređujete i doterate dokumente kao profesionalac.

Pročitajte blogPročitajte blog

Pronađite pomoć za Word


iPhone i iPad su registrovani žigovi Apple Inc. u SAD i drugim zemljama.