Microsoft Word 2013 – softver za obradu dokumenata i teksta

 • Uživajte u čitanju sa ekrana koje manje zamara oči

  Novi režim za čitanje. Tekst se automatski raspoređuje u kolone da bi čitanje sa ekrana bilo ugodnije. Manji broj menija donosi veću koncentraciju na sadržaj koji prate samo alatke koje poboljšavaju čitanje.

  Zumiranje objekata. U režimu za čitanje lako možete da uvećate tabele, grafikone i slike i postavite ih preko celog ekrana. Kada proučite detalje, još jedan dodir ili klik mišem će im smanjiti veličinu da biste nastavili sa čitanjem.

  Nastavak čitanja. Uživajte u čitanju, napravite pauzu, a zatim nastavite tačno tamo gde ste stali, čak i na drugom računaru li tabletu. Word automatski obeležava poslednji deo koji ste čitali.*

  *Veza sa internetom je obavezna; morate biti prijavljeni pomoću Microsoft naloga ili Office 365 naloga.

  Uživajte u čitanju sa ekrana koje manje zamara oči
 • Sarađujte na još jednostavniji način

  Odgovor na komentar. Pratite razgovor. Ostavite svoj komentar ili odgovorite na tuđi pored teksta o kome raspravljate kako bi svi odmah mogli da vide ko je kome odgovorio i u koje vreme.

  Pojednostavljeno deljenje. Ne brinite. Možete da budete sigurni da svi prate samo najnoviju verziju jer se vaše datoteke podrazumevano čuvaju u usluzi OneDrive ili na SharePoint lokaciji.* Pošaljite svima vezu do iste datoteke, kao i dozvole za prikaz ili uređivanje direktno iz programa Word.

  Prezentacija na mreži. Uživajte u većoj fleksibilnosti. Pokažite svoj dokument bilo kome iz radne grupe, čak i ako ta osoba nema Word. Pošaljite joj vezu, a dok pokazujete dokument na ekranu, ona može da ga prati na mreži iz pregledača.

  *Veza sa internetom je obavezna; morate biti prijavljeni pomoću Microsoft naloga ili Office 365 naloga.

  Sarađujte na još jednostavniji način
 • Doterajte svoje dokumente kao profesionalac

  Dinamičko raspoređivanje sadržaja PDF-a. Evo trika za uštedu vremena koji će vam se zaista dopasti: otvorite PDF u programu Word i uživajte u uređivanju sadržaja kao što su pasusi, liste i tabele, kao da ste ga kreirali u programu Word.

  Vođice za poravnavanje. Postignite uglačani, profesionalni izgled tako što ćete poravnati grafikone, fotografije, video zapise i dijagrame sa tekstom. Zgodne vođice za poravnavanje će iskočiti na pravom mestu kada vam zatrebaju i nestati kada završite.

  Dinamički raspored. Eksperimentišite sa različitim rasporedima. Kada prevučete fotografiju, video zapis ili oblik u neki položaj, tekst koji vidite se dinamički raspoređuje. Otpustite taster miša i vaš objekat i tekst koji ga okružuje će ostati tačno tamo gde želite da budu.

  Doterajte svoje dokumente kao profesionalac

Radite

sa bilo kog mesta

Neka

sve što radite blista

Povežite se

na blog
Pristupajte dokumentima, prikazujte ih i uređujte na Windows tabletu, iPad uređaju, Windows Phone, iPhone ili Android telefonu ili na vebu.
Pokažite svoj stil i profesionalnost zahvaljujući Office predlošcima i uštedite vreme. Pregledajte predloške za Word u preko 40 kategorija.
Pronađite klasične savete i trikove urednika koji će vam pomoći da kreirate, uređujete i doterate dokumente kao profesionalac.

Nabavite pomoć

za pitanja o programu Word
iPad i iPhone su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.