Stranica 1 od 35PRETHODNOSLEDEĆA

Održite korak sa drugima uz program Word 2007

Word dokument i nove kartice na traci
Jeste li čuli? Vreme je da uhvatite korak sa drugima pomoću programa Microsoft Office Word 2007. Naučite kako možete najbolje koristiti novu traku, pronaći popularne komande i razumeti na koji način vam novi format datoteke pomaže.Nemate vremena za ceo kurs? Pogledajte demonstraciju „Održite korak sa drugima uz program Word 2007“ (samo na engl.) da biste dobili uvid u osnove, a zatim se vratite na kurs kada budete spremni za sticanje praktičnog iskustva.Nemate izdanje sistema Office 2007? Možete preuzeti besplatnu probnu verziju koja važi 60 dana (samo na engl.).

Osnovne informacije o ovom kursu

Ovaj kurs obuhvata:

  • Tri lekcije kojima sami određujete tempo i dve sesije za vežbanje za sticanje praktičnog iskustva. Vežbe zahtevaju Word 2007.
  • Kratak test na kraju svake lekcije. Testovi se ne ocenjuju.
  • Karticu sa kratkim uputstvima koju možete da ponesete sa kursa.

Ciljevi

Kada završite ovaj kurs, moći ćete da:

  • Radite sa trakom  - novom funkcijom koja čini rad u programu Word lakšim nego ikada ranije.
  • Pronađite svakodnevne, uobičajene komande koje su vam potrebne da biste obavili posao.
  • Koristite novi format datoteke za Word na način koji vam najviše odgovara.

Pojavio se Word 2007. To je uzbudljiv program dizajniran da bude bolji i produktivniji od verzije na koju ste navikli. Međutim, može vam izgledati pomalo nepoznato.

Nemojte se plašiti, pomoć je tu. Ovaj kurs će vam pomoći da uhvatite korak sa drugima za svega nekoliko minuta. Otkrijte kako da na najbolji način iskoristite ovu novu i jednostavniju verziju. Pogledajte kako se obavljaju svakodnevne stvari koje ste uvek radili u programu Word. Vežbajte u novom programu Word i osetite prednosti koje vam pruža.

Da biste saznali više o ovom kursu, pročitajte tekst u člancima Ciljevi i Osnovni podaci o ovom kursu ili pogledajte sadržaj. Zatim kliknite na dugme Dalje da biste započeli prvu lekciju.

Stranica 1 od 35PRETHODNOSLEDEĆA