Pristup Office dokumentima u sistemu Office 365 sa bilo koje lokacije

Dokumenti uskladišteni u bibliotekama sistema Office 365 su dostupni na raznim uređajima, uključujući tablete, telefone i računare na kojima nije instaliran sistem Office. Prijavite se u Office 365, idite u OneDrive biblioteku ili na lokaciju tima, a zatim kliknite na ime Word, Excel, PowerPoint, OneNote ili PDF dokumenta (ili ga dodirnite). Dokument se otvara u pregledaču, u sistemu Office Online.

Kliknite na dokument da biste ga otvorili

Office Online aplikacije takođe otvaraju Word, Excel, PowerPoint i PDF priloge u programu Outlook Web App. Jednostavno upotrebite komandu Pregled koja se nalazi ispod pločice dokumenta u poruci.

Pregledajte priloge sistema Office u programu Outlook Web App

U programu Lync Web App možete da prikazujete i uređujete beleške programa OneNote na sastanku (Postavite pokazivač miša na stavku Deli, kliknite na program OneNote, a zatim kliknite na beležnicu da biste je otvorili).

Pristup putem mobilnog telefona

Na mobilnom telefonu, pronađite biblioteku ili sledite vezu ka dokumentu u sistemu Office 365. Dokument se otvara (samo za prikazivanje) u pregledaču telefona. U operativnom sistemu Windows Phone 7 i njegovim novijim verzijama, koje uključuju Office Mobile aplikacije, možete i da uređujete i prikazujete dokumente.

 Napomena    Za program OneNote ne postoji Veb aplikacija zasnovana na telefonu. Umesto nje instalirajte OneNote aplikaciju za iPhone ili za Android telefon . Program OneNote Mobile je uključen u operativni sistem Windows Phone 7 i njegove novije verzije.

Detalje potražite u članku Korišćenje Office Online aplikacije na Android telefonu, iPhone telefonu ili Windows Phone uređaju. Ako je vaš telefon drugog tipa (kao što je BlackBerry ili Symbian), pogledajte članak Korišćenje Office Online aplikacija na mobilnom telefonu.

 
 
Primenljivo na:
Excel Online, Office 365 Enterprise, Office 365 Enterprise administrator, Office 365 Midsize Business, Office 365 Midsize Business administrator, Office 365 Small Business, Office 365 Small Business administrator, OneNote Online, PowerPoint Online, Word Online