Izaberite zemlju/region fakturisanja:
Isprobajte Office 365 Home
Office 365

Isprobajte Office 365 Home

Office 365 vam obezbeđuje kapacitet i fleksibilnost za obavljanje zadataka sa bukvalno bilo kog mesta.

Upišite se da biste besplatno isprobali Office 365 Home u toku jednog meseca.1
Nakon besplatnog probnog perioda, cena pretplate na Office 365 Home je samo {HPMonth|price} mesečno. U svakom trenutku možete da je otkažete na mreži.
Šta je uključeno

Potpuno instalirane aplikacije

Pribavite Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access2

Pristup sa svih uređaja

Pristup sa svih uređaja
Za pet PC ili Mac računara2, kao i pet tablet računara kao što su Windows tablet računari i iPad® uređaji, plus jednostavan pristup na više pametnih telefona3

Pogodnosti pretplate

Pogodnosti pretplate
1 TB4 dodatnog prostora za skladištenje na mreži po korisniku za najviše 5 korisnika, kao i 60 Skype minuta za svet mesečno za pozive ka više od 60 zemalja5
Kompatibilno samo sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama i Mac OS X 10.6 ili novijim verzijama
1 Upišite se koristeći Microsoft nalog. Potrebna je kreditna kartica. Prvi mesec je besplatan. Naplata preko kreditne kartice će biti automatski izvršena nakon isteka prvog meseca. Pretplatu možete da otkažete na mreži, na adresi www.office.com/myaccount, u bilo kom trenutku.
2 Dostupnost aplikacija i funkcije mogu da se razlikuju u zavisnosti od platforme i uređaja. Aplikacije Publisher, Access i OneNote sa funkcionalnošću Office 365 dostupne su samo na PC računarima. Aplikacija OneNote za Mac je dostupna u vidu zasebnog preuzimanja iz prodavnice Mac App Store. Aktuelne verzije Office aplikacija za Office 365 su Office 2013 za Windows i Office 2011 za Mac. Korisnici koji imaju aktivnu pretplatu će dobiti najnoviju verziju čim postane dostupna.
3 Instalacija je moguća na Windows tablet računarima koji rade pod OS Windows 8 ili naprednijom verzijom, kao i na iPad uređajima koji rade pod OS iOS 7.0 ili naprednijom verzijom. Više informacija o mobilnim uređajima, uključujući zahteve za kompatibilnost, potražite na stranici www.office.com/mobile.
4 Besplatna jednomesečna probna pretplata na Office 365 Home obuhvata pristup OneDrive skladištu od 15 GB. Nakon isteka probnog meseca i po izvršenom plaćanju pretplata počinje da teče i dobijate dodatan 1 TB skladišta. Pogodnosti pretplate možete da podelite sa do četiri člana domaćinstva i ako to učinite, svako od njih će dobiti dodatnih 1 TB OneDrive skladišta.
5 Potreban je nalog za Skype. Ne odnosi se na posebne, premium i negeografske brojeve. Pozivi ka mobilnim mrežama su omogućeni samo za izabrane zemlje. Skype minuti za svet za pozive sa PC računara na telefon dostupni su u izabranim zemljama. Pogledajte više detalja u odgovorima na najčešća pitanja.
iPad i iPhone su registrovani žigovi Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.