Stranica 1 od 36PRETHODNOSLEDEĆA

Održite korak sa drugima uz program Outlook 2007

Leteći koverat, slika nove poruke sa karticama
Održite korak sa drugima uz program Microsoft Office Outlook 2007. Pogledajte kako je lako obavljati stvari koje ste uvek obavljali i saznajte kako nove funkcije kao što je traka sa zaduženjima i nova navigacija kalendara mogu da vam pomognu da efikasnije radite.

Osnovne informacije o ovom kursu

Ovaj kurs obuhvata:

  • Tri lekcije kojima sami određujete tempo i tri sesije za vežbanje za sticanje praktičnog iskustva. Vežbe zahtevaju Outlook 2007.
  • Kratak test na kraju svake lekcije. Testovi se ne ocenjuju.
  • Karticu sa kratkim uputstvima koju možete da ponesete sa kursa.

Ciljevi

Kada završite ovaj kurs, moći ćete da:

  • Krećite se u programu Outlook 2007 i razumite neke od stvari koje su promenjene i zašto je došlo do promena.
  • Na traci pronađite komande za obavljanje stvari koje svakodnevno radite: pročitajte i pošaljite e-poruku, radite sa zakazanim obavezama i sastancima i koristite kontakte.
  • Šaljite i primajte slike i priloge. Uverite se da će primaoci moći da otvore priložene datoteke koje koriste nove formate datoteka izdanja 2007 Microsoft Office.

Vodite računa! Pojavila se nova verzija programa Outlook koja izgleda potpuno drugačije. Zabrinuti ste da ćete morati da provedete mnogo vremena u savladavanju rada u novom programu? Možete da prestanete da brinete. I dalje ćete moći da radite stvari koje ste uvek radili. Novi izgled dizajniran je tako da te stvari budu još lakše.

Da biste saznali više o ovom kursu, pročitajte tekst u člancima Ciljevi i Osnovni podaci o ovom kursu ili pogledajte sadržaj. Zatim kliknite na dugme Dalje da biste započeli prvu lekciju.

Stranica 1 od 36PRETHODNOSLEDEĆA