Stranica 1 od 23PRETHODNOSLEDEĆA

Korišćenje usluge Outlook Mobile

Usluga Outlook Mobile
Ostanite u kontaktu sa kancelarijom gde god da se nalazite koristeći uslugu Microsoft Office Outlook 2007 Mobile. Saznajte kako da uspostavite integraciju sa svojim Outlook nalogom, šaljete poruke na mobilne uređaje iz programa Outlook i dobijate e-poruke i upozorenja kalendara prosleđene na vaš telefon. Upoznajte se sa funkcijama kako biste mogli da uživate u prednostima i pogodnostima usluge Outlook Mobile.

Osnovne informacije o ovom kursu

Ovaj kurs obuhvata:

  • Tri lekcije kojima sami određujete tempo i tri vežbe za sticanje praktičnog iskustva. Za vežbe je potreban Outlook 2007.
  • Kratak test na kraju svake lekcije. Testovi se ne ocenjuju.
  • Karticu sa kratkim uputstvima koju možete da ponesete sa kursa.

Ciljevi

Kada završite ovaj kurs, moći ćete da:

  • Podesite novi nalog za mobilni uređaj u programu Outlook.
  • Sa pouzdanjem šaljite tekstualne i multimedijalne poruke na mobilne telefone.
  • Ostanite u toku dok ste odsutni iz kancelarije tako što ćete podesiti uslugu Outlook Mobile da prosleđuje e-poruke i upozorenja kalendara na vaš telefon.

Usluga Outlook Mobile funkcioniše sa operaterom mobilne usluge za vaš telefon kako bi vam omogućila savršeno iskustvo komunikacije. Dostupnost ove usluge može se razlikovati u zavisnosti od regiona.

Da biste izvršili korake u vežbama u ovom kursu, morate već imati podešen nalog kod operatera mobilnih usluga koji podržava uslugu Outlook Mobile. Više informacija potražite u članku Operateri za hosting usluge Outlook Mobile.


U prošlosti su e-pošta i mobilni telefoni bili dva različita načina za održavanje kontakta sa kolegama, poslovnim partnerima ili porodicom. Oba načina imaju svoje prednosti, ali ako pokušate da upravljate kontaktima, prepiskom i zakazanim obavezama koristeći i e-poštu i mobilni telefon, može vam se zavrteti u glavi!

Usluga Outlook Mobile je dizajnirana kako bi olakšala te napore jer je u potpunosti integrisana u Outlook 2007. Funkcije i raspored usluge Outlook Mobile dizajnirani su tako da budu poznati svakome ko koristi Outlook 2007. Pisanje i slanje tekstualnih ili multimedijalnih poruka sada može biti jednako brzo i lako kao i kucanje e-poruka. Kada se poruka pošalje, možete je videti u fascikli „Poslate stavke“ pored svih drugih prepiski.

Šaljite poruke na mobilne uređaje na isti način na koji šaljete e-poruke, primajte poruke sa mobilnih uređaja u prijemnom poštanskom sandučetu programa Outlook, navedite e-adrese kontakata i brojeve mobilnih telefona jedne pored drugih ili preusmerite rezimee Outlook kalendara i zakazane obaveze na mobilni telefon. Usluga Outlook Mobile omogućava vam sve to i još mnogo više. Kako? U tome će vam pomoći ovaj kurs. Počećete od podešavanja naloga, a zatim pogledati kako se šalju poruke na mobilne uređaje. Takođe ćete naučiti kako da dobijate e-poruke i upozorenja na svom mobilnom telefonu kada ste odsutni iz kancelarije.

Pročitajte pregled na sredini ove stranice ili sadržaj u levoj koloni da biste saznali više o ovom kursu. Zatim kliknite na dugme Dalje da biste započeli prvu lekciju.

Stranica 1 od 23PRETHODNOSLEDEĆA