Instaliranje sistema Office na drugom računaru ili Windows tablet računaru

Office 365 Home se dobija uz Office instalacije za 5 računara ili Mac računara i 5 tablet računara. Office 365 Personal se dobija uz Office instalacije za 1 računar ili Mac računar i 1 tablet. Ako vam nije preostalo instalacija, možete da deaktivirate instalaciju kako biste je koristili na drugom računaru ili Windows tablet računaru.

Deaktiviranje sistema Office

Na stranici naloga, u okviru stavke Informacije o instaliranju kliknite na dugme Deaktiviraj instalaciju pored imena računara ili Windows tablet računara sa kog želite da uklonite instalaciju.

Deaktiviraj instalaciju

Kada deaktivirate instalaciju, Office će se na tom računaru ili tablet računaru pokretati u režimu samo za čitanje. To znači da ćete moći da prikažete i odštampate dokumente, ali nećete moći da ih uređujete ili da kreirate nove. Ako želite, Office možete potpuno da uklonite.

Deinstaliranje sistema Office sa računara ili Windows tablet računara

Deinstaliranje sistema Office sa Mac računara

Instaliranje sistema Office

Office možete da instalirate na računarima, Mac računarima i tablet računarima. Pre nego što počnete, proverite sistemske zahteve da biste se uverili da vaš računar ili tablet može da pokrene Office.

Ako naiđete na problem prilikom instaliranja, isprobajte ova uobičajena rešenja.

  1. Na računaru ili tablet računaru na kom želite da instalirate Office, idite na stranicu naloga.

Želite da instalirate Office na iPad uređaju? Preskočite ove korake i preuzmite Word, Excel i PowerPoint iz aplikacije App Store.

  1. U odeljku Informacije o instalaciji izaberite stavku Instaliraj.

U okviru „Informacije o instalaciji“ odaberite stavku „Office za Windows“ ili „Office za Mac“, a zatim kliknite na dugme „Instaliraj“

Ukoliko instalirate na Mac računaru, nakon preuzimanja sistema Office, kliknite na datoteku MicrosoftOffice2011.dmg u fascikli Preuzimanja da biste započeli instalaciju.

 
 
Primenljivo na:
Access 2013, Excel 2013, Office 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel for Mac 2011, PowerPoint for Mac 2011, Word for Mac 2011