SharePoint 2013 partneri

 • SharePoint ima velik broj korisnika koji se stalno povećava i predstavlja značajnu priliku za rast vašeg preduzeća. Takođe smo konsolidovali proces kojim se postaje Microsoft SharePoint partner. Bilo da ste integrator sistema ili nezavisni prodavac softvera, možete proširiti svoje preduzeće da razvija, primenjuje i podržava rešenja izgrađena pomoću jedne, proširive platforme za intranet, ekstranet i internet rešenja, lokalno i u oblaku.

  Mogućnosti za partnere

  Za integratore sistema
  SharePoint omogućava vašem preduzeću da izgradi poslovna rešenja koja obezbeđuju uvide, bolje odluke i povećanu organizacionu prilagodljivost. Pomozite svojim klijentima da razmišljaju izvan okvira početne primene saradnje i da shvate punu poslovnu vrednost SharePoint investicije, uključujući društvenu; pretragu preduzeća i poslovnih podataka u sistemu SharePoint.

  Za nezavisne prodavce softvera
  Više nego ikada pre, SharePoint je sada čvorište za projektante koji grade i primenjuju moderne aplikacije i za dizajnere koji prave privlačne veb lokacije. A pošto je kreiran u oblaku, IT profesionalci mogu da upravljaju troškovima i da zadovolje rastuće zahteve za usklađivanjem. Proširite svoja rešenja još više na SharePoint platformi koristeći mogućnosti kao što su poslovno obaveštavanje, napredna vizuelizacija, portfolio projekta i upravljanje poslovnim procesom.

  SharePoint kompetencije

  SharePoint kompetencije sada su pojednostavljene. Nova kompetencija saradnje i sadržaja spaja prethodne kompetencije: portale i saradnju, upravljanje sadržajem i pretragu. Kliknite ovde da biste saznali više o ovoj novoj kompetenciji. Možete i da čitate o tome koje su prednosti ako postanete SharePoint partner, kao i o zahtevima za dostizanje srebrnog i zlatnog nivoa saradnje i kompetencije sadržaja.

 • Saznajte više

  Dodatni resursi
  Idite ovde da biste podelili planove obuke, puteve učenja, usluge planiranja primene i resurse angažovanja klijenata.
Pronađite informacije o: IT stručnjaci|Projektanti