Izaberite zemlju/region fakturisanja:
SharePoint Online

SharePoint Online

Online planovi počevši od
{SPOP1Buy|price} mesečno po korisniku
Uz Office 365 možete da nabavite i SharePoint Online.
U cenu nije uračunat porez.
 • SharePoint Online poseduje moćne funkcije programa SharePoint pri čemu vam nije potrebno dodatno prateće upravljanje sopstvenom infrastrukturom. Fleksibilne opcije upravljanja obezbeđuju vam mogućnost da zadržite kontrolu koja vam je potrebna za ispunjavanje zahteva za usklađenost u svojoj organizaciji. SharePoint u oblaku možete da kupite u okviru zasebne ponude, ili kao deo paketa Office 365 u kome možete da dobijete pristup i programu Exchange, Lync, Office klijentima i Office Web Apps aplikacijama.
  Raspoloživost na više uređaja
  Raspoloživost na više uređaja

  Jednostavno pristupite svom SharePoint feedu za vesti i koristite ga gde god da idete zahvaljujući mobilnoj aplikaciji za SharePoint koja vam je dostupna na različitim uređajima.

  Jednostavno upravljanje
  Jednostavno upravljanje

  Konfigurisanje možete da obavite za tren oka! Moćna konzola za administratore pruža vašoj organizaciji jednostavno upravljanje mogućnostima, smernicama i bezbednošću celokupnog sadržaja i svih funkcija u sistemu SharePoint. Automatizovano održavanje servera garantuje stalno ažuriranje najnovijim funkcijama uz minimalan prekid rada.

  Pouzdanost i standardi u klasi velikih preduzeća
  Pouzdanost i standardi u klasi velikih preduzeća

  Zaštitite svoje podatke tako što ćete za njihov hosting koristiti geografski distribuirane centre podataka, zajedno sa neprekidnom izradom rezervnih kopija podataka, prvoklasnim mogućnostima za oporavak posle katastrofe i timom stručnjaka koji neprekidno nadgledaju servere.

  Office 365 FastTrack i ponuda za usvajanje

  FastTrack je usluga postavljanja uključena za kvalifikovane Office 365 klijente. Microsoft stručnjaci za postavljanje obezbeđuju ličnu pomoć i osiguravaju spremnost korišćenja aplikacije u celom preduzeću.

  Ponuda usvajanja ograničenog vremena: Pored funkcije FastTrack, tokom ograničenog vremena (od 1. septembra 2014. do 31. marta 2015.) kvalifikovani klijenti koji usvoje Office 365 mogu da dobiju dodatnu podršku za usvajanje ili da se njihovom IT partneru nadoknadi podrška za usvajanje. Saznajte više o funkciji FastTrack i ponudi za usvajanje

  Da biste videli sve funkcije, pogledajte detaljan opis usluge.

 • Saznajte više

  Poređenje opcija
  Pogledajte poređenje funkcija između zasebnih planova za SharePoint Online i SharePoint servera.
Pronađite informacije o: IT stručnjaci|Projektanti