Izaberite zemlju/region fakturisanja:
Project Standard 2013

Project Standard 2013

Organizujte projekte, na jednostavan način pratite napredak i delite informacije o napretku uz moderne izveštaje.
 • Microsoft Project Standard 2013 vam obezbeđuje nove i jednostavnije načine za organizaciju projekata i njihovu uspešnu realizaciju.

  Budite organizovani

  Lako planirajte projekte i upravljajte njima koristeći intuitivne funkcije koje će vam pomoći da ostvarite ciljnu poslovnu vrednost.

  Brzo se usredsredite na ono što je najbitnije, lako birajte radnje koje treba preduzeti i neometano pregledavajte funkcije u poboljšanom vizuelnom okruženju.

  Preuzmite najnovije predloške sa lokacije Office.com iz samog programa Project i brzo započnite rad.

  Budite organizovani uz brz pristup nedavno korišćenim datotekama i lokacijama u pozadinskom prikazu.

  Lako planirajte projekte i upravljajte njima
  Budite efikasni i odredite prioritete

  Budite efikasni i odredite prioritete u vizuelno bogatom i kontekstualnom interfejsu za svakodnevni rad, zadatke na projektima, bitne informacije i vremenske ose.

  Zadržite kontrolu nad planovima projekata bez obzira na veličinu.

  Bogate, integrisane alatke za izveštavanje u okviru poznatog okruženja nalik sistemu Office pomoći će vam da lako merite napredak i dodelu resursa.

  Zahvaljujući funkciji markiranja putanja zadataka na Gantovom grafikonu, uvek ćete znati kako se vaši zadaci uklapaju i koji od njih su najbitniji za uspeh vašeg projekta.

  Usredsredite se na ono što je najbitnije tako što ćete brzo organizovati i povezati zadatke radi kreiranja planova projekata i vremenskih osa.

  Uspešno realizujte projekte

  Pravite efikasne prezentacije koje pružaju trenutni uvid u planiranje zadataka, dodelu resursa, efikasnost u odnosu na troškove, kao i mnoge bitne detalje projekata.

  Prikaz vremenske ose u programu Project vam omogućava da vizuelno predstavite svoje projekte i prikažete prezentacije svom timu, rukovodiocima i zainteresovanim stranama.

  Lako delite uvide koji će omogućiti bolju razmenu informacija o napretku i pomoći vam da ostvarite željene rezultate.

  Koristite integrisane izveštaje kao što su izveštaj o preopterećenosti i pregledu resursa kako biste brzo merili napredak i efikasno razmenjivali informacije sa svojim timom, rukovodiocima i zainteresovanim stranama.

  Lako kopirajte i nalepljujte sadržaj iz programa Project u poznate Office aplikacije kao što su Word i PowerPoint bez gubitka integriteta ili mogućnosti vršenja izmena oznaka i stilova.

  Pravite efikasne prezentacije
  Istražite Office prodavnicu

  Istražite Office prodavnicu i brzo uvedite inovacije koristeći fleksibilne opcije da biste prilagodili program i dodali nove funkcije integrisanim funkcijama.

  Nova Office prodavnica nudi aplikacije za Office koje nadograđuju funkcionalnost programa Project u cilju rešavanja jedinstvenih problema i zadovoljavanja potreba vašeg preduzeća.

  Pronađite aplikacije na lokaciji Office.com i odaberite opcije distribucije ili obezbedite pristup putem korporativnog kataloga aplikacija.

  Iskoristite robusnu arhitekturu softvera koristeći lako dostupan komplet za razvoj softvera (SDK) za prilagođeno programiranje.

 • Saznajte više

  Iskoristite prednosti novih izveštaja u programu Project i smernica koje vam obezbeđuju naši timovi projektanata
  ivica
  Osigurajte organizovanost i odredite prioritete koristeći savete za putanje zadataka na Project blogu
  ivica
  Povežite se sa najnovijim informacijama koje obezbeđuje naš tim za Project na našem Project blogu
Pronađite informacije za: IT stručnjake|Projektante