Izaberite zemlju/region fakturisanja:
Project Online
Office 365

Project Online

Brzo počnite sa radom uz fleksibilno rešenje na mreži za upravljanje portfoliom projekata (PPM) i svakodnevni rad u paketu Office 365.
Pogledajte video sadaPogledajte video sada
 • {POBuy|price} mesečno po korisniku
  uz godišnju pretplatu
 • Kupite odmah
 • U cenu nije uračunat porez.

Project Logo
Da li tražite klijenta za računare za upravljanje projektima? Ako tražite, pogledajte Project Pro za Office 365, Project Professional 2013 ili Project Standard 2013.
 • Microsoft Project Online je fleksibilno rešenje na mreži za upravljanje portfoliom projekata (PPM) i svakodnevni rad. Project Online se nudi putem paketa Office 365 i organizacijama omogućava da započnu rad, odrede prioritete za projektna portfolio ulaganja i ostvare ciljnu poslovnu vrednost – praktično sa bilo kog mesta i bilo kog uređaja.

  Radite praktično sa bilo kog mesta

  Radite na mreži uz fleksibilne planove koji vam omogućavaju da se brzo i lako prijavite za usluge koje najviše odgovaraju vašim poslovnim potrebama.

  • Počnite da ostvarujete rezultate uz vrhunsku pouzdanost i bez početnih troškova za infrastrukturu.
  • Dodajte timove i projekte za svega nekoliko minuta sa veb portala.
  • U trenutku steknite uvid o svom portfoliju uz nove funkcije izveštavanja jednostavnim postavljanjem pokazivača i klikom.
  Radite na mreži
  Brzo počnite sa radom

  Brzo počnite sa radom uz jednostavnu pripremu, dodelu privilegija i povećanje produktivnosti u okviru veb okruženja koje je osmišljeno tako da optimizuje vreme i omogući timovima da završe više toga.

  • Koristite nove vizuelne pločice da biste brzo počeli sa radom ili prilagodili funkcije upravljanja portofoliom projekata.
  • Omogućite timovima da rade u poznatom okruženju. Project Online sadrži SharePoint Online i nudi se putem paketa Office 365.
  • Odaberite željeni uređaj i pregledač – Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome ili neki drugi – za pregled, uređivanje i podnošenje projekata, portfolija i svakodnevnog posla, kao i za saradnju na njima.

  Budite aktivni i ostanite ažurirani na više mesta i na više uređaja nego ikada.

  • Pregledavajte zadatke (kako poslovne, tako i lične) i vršite radnje vezane za njih na jednoj lokaciji.
  • Efikasno planirajte zadatke i upravljajte njima pomoću novih funkcija zakazivanja.
  • Organizujte timove na jednoj lokaciji – njihovoj lokaciji projekta – gde će oni moći da vide rezimee projekata, dokumente, zadatke, novosti i kalendare.
  Budite aktivni
  Fleksibilno upravljanje portfoliom projekata
  Uskladite viziju sa trudom

  Uskladite viziju sa trudom i odredite prioritete inicijativama, izaberite optimalne portfolije projekata i ostvarite rezultate u skladu sa svojom poslovnom strategijom.

  • Efikasno procenjujte ideje ili odmeravajte strateški doprinos konkurentskih zahteva da biste odredili šta treba uskladiti i da biste modernizovali započinjanje projekata.
  • Lako kreirajte tokove posla u programu Visio i SharePoint Designer da biste standardizovali napredovanje ili odbijanje projekata i da biste poboljšali upravljanje i kontrolu.
  • Brzo unapredite SharePoint Online listu zadataka u poslovni projekat u programu Project Online.

  Efikasno upravljajte resursima uz Project Online da biste videli šta vaši timovi rade – čak i kada upravljaju svakodnevnim poslom ili ad hok projektima u sistemu SharePoint Online.

  • Sinhronizujte SharePoint Online liste zadataka sa uslugom Project Online da biste dobili izveštaje o aktivnostima svog tima.
  • Bolje upravljajte projektnim procesima i aktivnostima svojih saradnika tako što ćete beležiti njihove ideje na SharePoint Online listama zadataka i procenjivati ih posle koristeći Project Online.
  • Precizno merite iskorišćenost resursa i na bolji način upravljajte dodelom resursa da biste ostvarili bolju usklađenost sa svojom poslovnom strategijom.
  Efikasno upravljajte resursima
  Iskoristite prednosti novih načina saradnje i brzog reagovanja
  Ojačajte svakodnevnu saradnju

  Ojačajte svakodnevnu saradnju uz funkcije društvenog umrežavanja koje SharePoint Online nudi da biste pojednostavili diskusije, deljenje informacija i omogućili timovima da lakše završe poslove.

  • Lako delite i organizujte informacije koje timovi razmenjuju i posao na kojem rade prateći ljude, lokacije, oznake i dokumente u izvodu novosti.
  • Koristite SharePoint Online mogućnosti pretrage da biste efikasnije realizovali svakodnevne poslovne aktivnosti i projekte i pronalazili potrebne informacije.
  • Koristite prednosti moćnih bezbednosnih funkcija koje vam omogućavaju da delite informacije i sarađujete sa pouzdanim poslovnim partnerima na projektima i svakodnevnim poslovnim aktivnostima.
  • Unapredite vidljivost putem alatki za saradnju i jednostavno delite kalendar i informacije o prisutnosti i kapacitetu sa svim ljudima u organizaciji.

  Jednostavno komunicirajte uz nove načine saradnje i dopustite da konverzacije unaprede ukupan timski rad.

  • Zadržite pokazivač iznad imena neke osobe u planu projekta da biste videli da li je taj član tima dostupan za razgovor ili za razmenu trenutnih poruka (IM) putem usluge Lync Online.
  • Brzo ostvarujte saradnju sa članovima tima prevlačeći i puštajući ih u Lync sastanke radi grupne konferencije, razmene trenutnih poruka, deljenja ekrana i deljenja radnih prostora.
  Jednostavno komunicirajte
  Unapredite agilnost i kontrolu
  Donosite odluke na osnovu podataka

  Donosite odluke na osnovu podataka dostavljajući članovima tima informacije koje su im potrebne da bi bili u toku i donosili bolje odluke.

  • Koristite sumarne kontrolne table da biste stekli uvid i donosili bolje odluke.
  • Putem centra za resurse optimizujte iskorišćenost i planirajte dodelu resursa za svoju organizaciju kako biste ispunili relevantne zahteve.
  • Brzo pronađite i objedinite podatke iz različitih dimenzija putem pristupa samouslužnim funkcijama u okviru Excel Services paketa.

  Pojednostavite IT vrhunskim uslugama hostinga u oblaku da biste dodali fleksibilnost i bezbednost i istovremeno umanjili tehničku kompleksnost.

  • Direktno se prijavite za Project Online da biste iskoristili prednosti jednostavne i trenutne dodele privilegija i odaberite jedan od mnogo raznovrsnih planova pretplate koji će najbolje odgovarati vašim poslovnim potrebama.
  • Na jednostavan način obezbedite svojim timovima i pouzdanim poslovnim partnerima pravi nivo pristupa putem novog bezbednosnog modela integrisanog sa sistemom SharePoint u okviru usluge Project Online.
  • Razdvojite postavke za IT od postavki vezanih za poslovanje – vaše odeljenje za upravljanje projektima ili poslovni sponzor mogu da upravljaju postavkama za upravljanje portfoliom projekata (PPM) bez dodatne pomoći odeljenja za IT.
  • Osigurajte veću bezbednost i dostupnost preduzeća uz neprekidnu IT podršku i usklađenost sa sve većom listom regulatornih certifikacionih standarda, kao što su FISMA, ISO 27001 i HIPAA.
  • Koristite Active Directory (AD) sinhronizaciju u okviru usluge Project Online da biste odabrali AD grupe koje sadrže timove koje želite da dodelite projektima.
  • Koristite standarde industrije kao što je ODATA (open data protocol) za prikupljanje podataka i poslovne informacije.
  • Mirno spavajte uz neprekidno pravljenje rezervnih kopija podataka, mogućnosti oporavka od katastrofe i centre za globalno redundantne podatke.
  Pojednostavite IT
  Brzo uvedite inovacije

  Brzo uvedite inovacije i odgovorite na prilike uz doživljaj korišćenja objedinjenih Microsoft usluga u oblaku u okviru SharePoint Online, Exchange Online, Lync Online i Office 365 sistema.

  • Koristite aplikacije iz nove SharePoint prodavnice i zadovoljite jedinstvene poslovne potrebe.
  • Na brz način projektujte i isporučujte aplikacije koje vam pomažu da uštedite vreme na procesima diskretne proizvodnje ili da se povežete sa komercijalnim softverskim sistemima.
  • Objedinite različite discipline, kao što su ALM, NPD i IPM, putem povezane i skalabilne platforme za upravljanje portfoliom projekata (PPM).
  Mogućnosti
  Pojednostavljeni IT. Omogućite svom timu da brzo počne da ostvaruje rezultate uz najnoviju tehnologiju i najnovije standarde industrije koji vam omogućavaju da razdvojite funkcionalnosti koje se odnose na upravljanje projektima od IT funkcionalnosti.
  Integracija sa uslugom Active Directory Upravljajte korisničkim akreditivima i dozvolama.
  Pouzdanost Stojimo iza našeg obećanja da je usluga dostupna 99,9% vremena i nudimo finansijsku garanciju vodeću u industriju.
  Bezbednost Vaši podaci su vaši. Mi ih obezbeđujemo i štitimo vašu privatnost.
  Administracija Jednostavna upotreba i kontrola. Korisnike možete da dodajete i uklanjate za svega nekoliko minuta. Koristite PowerShell za kreiranje prilagođenih skripti i procesa automatizacije.
  Ispravke Redovno ažuriramo uslugu novim funkcijama i mogućnostima.
  Podrška Planovi koji uključuju neprekidnu podršku putem telefona za složenije IT probleme. Podrška u vidu Microsoft zajednice vam pruža odgovore na mreži, resurse sa uputstvima i veze sa drugim korisnicima sistema Office 365.
  Prvi koraci Project će vašoj organizaciji omogućiti da brzo započinje projekte, odredi prioritete za portfolio ulaganja i ostvari ciljnu poslovnu vrednost.
  Pristup sa bilo kog mesta Budite produktivni sa praktično bilo kog uređaja i bilo kog mesta
  Upravljanje poslovnim aktivnostima Lako upravljajte poslovnim aktivnostima i sarađujte u timovima bez strukture projekta, ali sa uvidom u poslovne aktivnosti radi planiranja i kreiranja izveštaja.
  Upravljanje zahtevima Steknite uvid u projekte, operativne aktivnosti i svakodnevni posao. Modernizujte započinjanje projekata i napredovanje istih primenjujući odgovarajuće upravljanje i kontrolu.
  Analitika i izbor portfolija Efikasno prepoznajte, izaberite i realizujte portfolije projekata koji najviše odgovaraju poslovnoj strategiji vaše organizacije i ostvarite maksimalni povraćaj ulaganja.
  Upravljanje resursima Ostvarite rezultate pomoću svoje radne snage danas i isplanirajte buduće upravljanje viškom i deficitima za određeni vremenski period.
  Upravljanje planovima Završavajte projekte na vreme uz plan za obavljanje aktivnosti i okvir za realizaciju koji će vam omogućiti da pratite napredak i upravljate promenama.
  Upravljanje finansijama Usvojite procese za upravljanje finansijama i efikasno pratite učinak troškova da biste osigurali realizaciju u okviru budžeta i ostvarivanje predviđenih pogodnosti portfolija.
  Upravljanje vremenom i zadacima Koristite centralizovani i uobičajeni pristup za prijavljivanje vremena i upravljanje zadacima.
  Saradnja Ojačajte timsku saradnju i poboljšajte uspeh projekata uz funkcije umrežavanja u okviru preduzeća, jednostavnu komunikaciju putem trenutnih poruka, lokacije tima i druge mogućnosti saradnje, jednostavne za korišćenje.
  Upravljanje problemima i rizikom Sprečite, prepoznajte i ublažite potencijalne probleme i rizike vezane za poslovanje ili projekte.
  Izveštaji i poslovno obaveštavanje Prikupite, kategorizujte i razumite projektne podatke i donosite odluke u vezi sa njima. Koristite poslovno obaveštavanje (BI) da biste obezbedili podršku za vidljivost i donošenje odluka kako biste proaktivno mogli da upravljate projektima, programima i portfolijima.
  Upravljanje programima Ostvarite predviđene pogodnosti u celokupnom programu, kao i u povezanim sporednim projektima, uz dodatne pogodnosti uspostavljanja i korišćenja tehnika koje omogućavaju započinjanje projekata i pružaju okvir za odabir.
  Upravljanje Lako kreirajte tokove posla u programu Visio i SharePoint Designer bez kodiranja da biste standardizovali napredovanje ili odbijanje projekata i da biste poboljšali upravljanje i kontrolu.
  Proširivost Instalirajte aplikacije iz SharePoint prodavnice koje će vam omogućiti da zadovoljite poslovne potrebe, lako kreirajte prilagođene aplikacije i integrišite ih sa osnovnim sistemom.
  Mreža partnera za upravljanje projektima i portfoliom Microsoft rešenja za upravljanje portfoliom projekata (PPM) podržavaju stotine Microsoft partnera koji su zaradili „PPM Competency“ titulu (kompetentnost za upravljanje portfoliom projekata), prošli relevantna ispitivanja i realizovali brojne implementacije u preko 80 zemalja širom sveta. Ako vam je potrebna pomoć sa procenom, predviđanjem, primenom ili obukom i ako ste spremni za saradnju sa organizacijama koje pružaju stručne usluge – kontaktirajte partnera za PPM u svom regionu.
 • Srodni proizvodi

  Za projekte kojima se upravlja pomoću sistema Project Online ili Project Server, Project Lite omogućava članovima tima projekta da prosleđuju vremenski definisane rasporede, upravljaju zadacima, problemima i rizicima i efektivno sarađuju.
  border

  Saznajte više

  Pročitajte priče o uspehu u vezi sa uslugom Project Online o našim klijentima – preduzećima, koja za ostvarivanje poslovne vrednosti koriste naša najnovija rešenja za PPM u oblaku
  ivica
  Povežite se sa najnovijim informacijama koje obezbeđuje naš tim za Project na našem Project blogu
  ivica
  Stručnjaci za IT: Odgledajte video prezentaciju usluge Project Online i saznajte nešto o tehničkim mogućnostima programa Project u oblaku.
Zatvori
Napomena: Video snimci su na engleskom, sa prevedenim titlovima. Kliknite na dugme "CC" u prozoru video snimka da biste isključuili titlove.
Pronađite informacije za: IT stručnjake|Projektante