Odaberite tržište za naplatu:
Project Lite
Office 365

Project Lite*

Prateća ponuda za članove tima za upravljanje zadacima, saradnju i prosleđivanje vremenski definisanih rasporeda.
 • {ProLiteMonthSubAnn|price} po korisniku/mesečno
  uz godišnju pretplatu
 • Kupite odmah
 • U cenu nije uračunat porez.
 • *Ovo nije samostalni projekat, Project Lite može da se koristi samo za projekte kojima se upravlja pomoću programa Project Online ili Project Server.
 • Članovi tima

  Vremenski definisani rasporedi Project Lite omogućava članovima tima da prikažu vremenski definisane rasporede, unose sate, dodaju ili uklanjaju zadatke iz vremenski definisanih rasporeda i predaju vremenski definisane rasporede.
  Upravljanje zadacima Uz Project Lite, članovi tima mogu da prijavljuju tok zadataka, dodaju nove zadatke, dodeljuju sebe postojećim zadacima i dodeljuju zadatke nekom drugom u timu.
  Dodavanje problema i rizika Project Lite omogućava članovima tima da dodaju informacije o problemima i rizicima vezanim za projekat, kao da i povezuju probleme i rizike sa određenim zadacima u planu.
  Saradnja Project Lite isporučuje savršeno okruženje za saradnju u kome članovi tima mogu da uskladište i rade na dokumentima vezanim za projekat, prikazuju projekte u celoj organizaciji, prikazuju ispravke koje su prosleđene na odobravanje itd.
  Pristup sa svakog mesta Uz Project Lite, članovi tima mogu da budu produktivni sa gotovo svakog uređaja na skoro svakom mestu.
  Prvi koraci Project Lite omogućava članovima tima da brzo ostvare napredak, sarađuju jedni sa drugima i efikasno upravljaju zadacima.

  IT mogućnosti

  Active Directory integracija Project Online obezbeđuje mogućnosti za nesmetano upravljanje akreditivima i dozvolama korisnika.
  Pouzdanost Zasnovan na Office 365 platformi, Project Online isporučuje 99,9% obećanog vremena rada uz vodeću finansijsku garanciju u industriji. Više detalja u Office 365 centru za pouzdanost.
  Bezbednost Microsoft štiti podatke klijenata i obezbeđuje privatnost. Više detalja u Office 365 centru za pouzdanost.
  Administracija Project Online se lako koristi i kontroliše. On omogućava dodavanje i uklanjanje korisnika za nekoliko minuta.
  Ispravke Project Online se redovno ažurira pomoću novih funkcija i mogućnosti.
  Podrška Project Online klijenti imaju pogodnost planova podrške i telefonske podrške za napredne IT probleme 24 sata 7 dana u nedelji. Pored toga, podrška Microsoft zajednice pruža odgovore na mreži, resurse „Kako da...“ i veze sa drugim Office 365 klijentima.
  Proširivanje Project Online klijenti mogu da instaliraju aplikacije iz SharePoint prodavnice da bi ispunili svoje prilagođene poslovne potrebe, lako da pišu prilagođene aplikacije i vrše integraciju sa linijom poslovnih sistema.
  Ekosistem partnera rešenja Kao PPM rešenje na mreži korporacije Microsoft, Project Online kao potporu ima stotine Microsoft partnera u preko 80 zemalja širom sveta koji su zaslužili PPM kompetenciju, prošli relevantna ispitivanja i sproveli brojne primene. Kada je potrebna pomoć oko procenjivanja, zamišljanja, primene ili obuke i spremni ste da se uključite u organizacije za profesionalne usluge, obratite se PPM partneru u svom regionu.
 • Povezani proizvodi

  Saznajte više

  ivica
  Povežite se sa najnovijim informacija od Project tima na našem Project blogu (samo na engl.)
  ivica
  IT stručnjaci: Upoznajte se sa tehničkim mogućnostima programa Project u oblaku uz video „Pregled programa Project Online“ (samo na engl.)
Pronađite informacije za: IT stručnjake|Projektante