Najvažnije funkcije programa Project

  • Microsoft Project vam pomaže da lako planirate projekte i sarađujete sa drugima. Budite organizovani i pratite svoje projekte pomoću jedinog sistema za upravljanje projektima koji je dizajniran da radi besprekorno sa drugim Microsoft aplikacijama i uslugama u oblaku.
   Budite organizovani

   Lako planirajte projekte i upravljajte njima koristeći najnovije Project predloške sa lokacije Office.com.

   Uvek budite u toku sa procesom ostvarivanja zadataka i prepoznajte koji zadaci su od kritične važnosti za uspeh projekta pomoću nove funkcije isticanja putanje zadatka u Gantovom grafikonu.

   Kreirajte lokaciju projekta u usluzi Office 365 ili sistemu SharePoint pomoću samo nekoliko klikova da biste brzo delili detalje projekta sa svojim timom tako da svi budu povezani i organizovani.

   Budite organizovani
   Uspešno realizujte projekte
   Uspešno realizujte projekte

   Koristite atraktivne i inovativne izveštaje kao što su „Pregled preopterećenosti poslom“ i „Pregled resursa“ ili kreirajte sopstveni izveštaj pomoću poznatog iskustva sličnog iskustvu u radu sa programom Excel da biste brzo izmerili napredak i efektivno komunicirali sa timom, direktorima i zainteresovanim stranama.

   Predvidite promene pomoću naprednih alatki kao što je planer tima da biste lakše uočili i rešili potencijalne probleme pre nego što oni počnu da utiču na vaš plan rada.

   Iskoristite aplikacije za Office iz nove Office prodavnice da biste proširili funkcionalnost programa Project na rešavanje jedinstvenih problema kako biste zadovoljili svoje potrebe i potrebe svog preduzeća.

   Poboljšavanje svakodnevne saradnje

   Radite bez ikakvih teškoća sa drugima na efektivnom praćenju statusa i upravljanju promenama.

   Brzo isporučujte informacije o projektu svom timu i obezbedite lak uvid u promene koje oni unose sa praktično bilo kog mesta pomoću poboljšane sinhronizacije liste zadataka između programa Project i usluge Office 365 ili sistema SharePoint.

   Započnite razgovore u realnom vremenu iz samog projekta pomoću nove integracije programa Project sa programom Lync i uslugom Lync Online.

   Poboljšajte svakodnevnu saradnju
  • Novi Project omogućava vašoj organizaciji brzo započinjanje projekata, sortiranje prioriteta po ulaganjima portfolija projekta i isporuku rezultata sa predviđenom poslovnom vrednošću. To je fleksibilno rešenje na mreži za upravljanje portfolijom projekta (PPM), kao i za svakodnevni rad – kroz Office 365. Novi Project je takođe dostupan za lokalnu instalaciju.
   Usklađivanje vizije i napora

   Efektivno vrednujte ideje i merite strateški doprinos konkurentnih zahteva da biste odredili njihov odnos i unapredili započinjanje projekta.

   Poboljšajte upravljanje i kontrolu tako što ćete kreirati moćne tokove posla i upravljati njima bez kodiranja.

   Usklađivanje vizije i napora
   Jačanje svakodnevne saradnje
   Jačanje svakodnevne saradnje

   Izbegavajte skupe analize u timskom radu—pomoću novih načina saradnje i brzog delovanja.

   Objedinite društvena iskustva sistema SharePoint i programa Project i tako olakšajte diskusije, deljenje informacija i sposobnost tima da uspešno dovrši zadatke.

   Postarajte se da vaši timovi budu u toku dok su u pokretu i sa praktično bilo kog uređaja.

   Efektivno upravljanje resursima

   Imajte uvid u to šta vaši timovi rade čak i kada obavljaju svakodnevne zadatke ili ad hoc projekte u sistemu SharePoint.

   Sinhronizujte SharePoint listu zadataka sa programom Project da biste kreirali izveštaj o aktivnostima tima.

   Precizno izmerite upotrebu resursa i bolje upravljajte dodelom da biste se uskladili sa svojom strategijom.

   Efektivno upravljanje resursima
 • Saznajte više

  Iskoristite nove izveštaje u programu Project sa uputstvima našeg inženjerskog tima na šta treba da obratite posebnu pažnju

  Organizujte i rasporedite prioritete pomoću saveta koji se tiču putanja zadataka u Project blogu

  Pročitajte priče o uspešnom radu sa sistemom Project Server 2013 koje su podelili poslovni klijenti koji koriste naša najnovija PPM rešenja lokalno za kreiranje poslovnih vrednosti.

  Pročitajte priče o uspešnom radu sa uslugom Project Online koje su podelili poslovni klijenti koji koriste naša najnovija PPM rešenja u oblaku da bi obezbedili poslovnu vrednost uz kontrolu usluge Office 365.

  Povežite se sa najnovijim informacijama iz Project tima na našem Project blogu

Pronađite informacije za: IT stručnjake|Projektante