Odaberite tržište za naplatu:
Zatvori
Napomena: Video snimci su na engleskom, sa prevedenim titlovima. Kliknite na dugme "CC" u prozoru video snimka da biste isključuili titlove.

Isporučujte pobedničke projekte

Lako planirajte projekte i sarađujte sa gotovo svakog mesta pomoću odgovarajućih alatki za menadžere projekta, projektne timove i donosioce odluka.
UPRAVLJANJE PROJEKTOM
Najbolji prijatelj menadžera projekta
Moćne računarske alatke za analizu i planiranje resursa, budžeta, vremenskih osa i scenarija „Šta ako“. Lako izmerite napredak i predvidite potrebe resursa pomoću sveobuhvatnih izveštaja. Dostupno kao jednostavna Office 365 pretplata kako biste mogli da radite gde god vas posao odvede.
Više toga za menadžera projektaViše toga za menadžera projekta
UPRAVLJANJE PROJEKTOM ZA TIMOVE
Projektni timovi koji sarađuju
Omogućite projektne timove da biste videli zadatke, unosili vremenski definisane rasporede i označavali probleme i rizike zastavicom. Podstaknite timove da unaprede posao pomoću izveštavanja o statusima projekata i dodeli resursa u realnom vremenu. Počnite sa radom za nekoliko minuta.
Više za projektne timoveViše za projektne timove
UPRAVLJANJE PORTFOLIOM PROJEKTA
Strateško planiranje i uvidi u portfolio
Definišite šta podstiče posao, efikasno procenjujte ideje i izmerite strateški doprinos konkurentskih zahteva. Zatim poravnajte viziju i trud da biste odredili prioritet inicijativa i izabrali optimalne portfolije projekata radi isporučivanja planirane poslovne vrednosti.
Više za PPM voditeljeViše za PPM voditelje
Pronađite informacije za: IT stručnjake|Projektante