Izaberite zemlju/region fakturisanja:

Project Professional 2013

Lako sarađujte sa drugima i brzo započnite i završavajte uspešne projekte. Poboljšanja sinhronizacija sa sistemom SharePoint 2013 omogućava vam da efikasno pratite status praktično sa bilo kog mesta.
 • Microsoft Project Professional 2013 vam obezbeđuje sjajne nove načine za efikasno upravljanje projektima. Otključajte mogućnosti jednostavne saradnje da biste brzo započeli rad i uspešno realizovali projekte koristeći snagu Office 365 ili SharePoint sistema koji vam omogućavaju da radite sa praktično bilo kog mesta. Omogućite trenutnu komunikaciju putem neometane integracije sa sistemom Lync 2013 zahvaljujući kojoj iz programa Project Professional možete da pozivate članove tima ili im šaljete trenutne poruke. Dodajte nove funkcije programu Project instalirajući aplikacije za Office koje će vam omogućiti da zadovoljite svoje poslovne potrebe.

  Budite organizovani

  Lako planirajte projekte i upravljajte njima koristeći intuitivne kontrole i fleksibilne timske alatke koje će vašoj organizaciji omogućiti da ostvari cilju poslovnu vrednost.

  • Brzo se usredsredite na ono što je najbitnije, lako birajte radnje koje treba preduzeti i neometano pregledavajte funkcije u poboljšanom vizuelnom okruženju.
  • Preuzmite najnovije Project predloške sa lokacije Office.com iz samog programa Project i brzo započnite rad.
  • Budite organizovani uz brz pristup nedavno korišćenim datotekama i lokacijama u pozadinskom prikazu.
  Lako planirajte projekte i upravljajte njima
  Budite efikasni i odredite prioritete

  Budite efikasni i odredite prioritete objedinjujući svakodnevne zadatke, zadatke na projektima, bitne informacije i vremenske ose u vizuelno bogatom i kontekstualnom interfejsu.

  • Imajte kontrolu nad planovima projekata bez obzira na veličinu.
  • Bogate, integrisane alatke za izveštavanje u okviru poznatog okruženja nalik sistemu Office pomoći će vam da lako merite napredak i dodelu resursa.
  • Zahvaljujući funkciji markiranja putanja zadataka na Gantovom grafikonu, uvek ćete znati kako se vaši zadaci uklapaju i koji od njih su najbitniji za uspeh vašeg projekta.
  • Usredsredite se na ono što je najbitnije u kontekstualnom korisničkom interfejsu koji će vam omogućiti da organizujete zadatke, povežete zadatke i kreirate vremenske ose.

  Upravljajte sa bilo kog mesta uz alatke koje vas povezuju sa vašim timom i koje vam omogućavaju kontrolišete svoje projekte dok ste na putu.

  • Delite najnovije statuse, konverzacije i vremenske ose projekata na namenskim lokacijama projekata uz poboljšanu integraciju programa Project sa sistemom Office 365 (ili SharePoint).
  • Kreirajte lokaciju projekta u nekoliko jednostavnih klikova da biste brzo mogli da delite detalje projekta sa svojim timom kako bi svi ostali povezani i organizovani.
  Upravljajte sa bilo kog mesta

  Uspešno realizujte projekte

  Pravite efikasne prezentacije

  Pravite efikasne prezentacije koje pružaju trenutni uvid u planiranje zadataka, dodelu resursa, efikasnost u odnosu na troškove, kao i mnoge bitne detalje projekata.

  • Prikaz vremenske ose u programu Project vam omogućava da vizuelno predstavite svoje projekte i prikažete sjajne prezentacije svom timu, rukovodiocima i zainteresovanim stranama.
  • Lako delite uvide koji će omogućiti bolju razmenu informacija o napretku i koji će vam pomoći da ostvarite željene rezultate.
  • Koristite integrisane izveštaje kao što su izveštaj o preopterećenosti i pregledu resursa ili kreirajte sopstvene izveštaje u poznatom okruženju nalik programu Excel kako biste brzo merili napredak i efikasno razmenjivali informacije sa svojim timom, rukovodiocima i zainteresovanim stranama.
  • Lako kopirajte i nalepljujte sadržaj iz programa Project u poznate Office aplikacije kao što su Word i PowerPoint bez gubitka integriteta ili mogućnosti vršenja izmena oznaka i stilova.

  Predvidite promene uz prikaze koje prikazuju buduće rezultate svakodnevnog rada na projektima i resurse koji su potrebni da se posao završi.

  • Unapređene alatke kao što je Team Planner omogućavaju vam da uočite i rešite potencijalne probleme pre nego što budu u mogućnosti da utiču na vaše planove.
  • U programu Project zadatke možete da podesite kao „neaktivne“ da biste brzo analizirali potencijalne scenarije bez ponovnog kreiranja celokupnog plana projekta.
  Predvidite promene
  Istražite Office prodavnicu

  Istražite Office prodavnicu i brzo uvedite inovacije koristeći fleksibilne opcije da biste prilagodili program i dodali nove funkcije integrisanim funkcijama.

  • Nova Office prodavnica nudi aplikacije za Office koje nadograđuju funkcionalnost programa Project u cilju rešavanja jedinstvenih problema i zadovoljavanja potreba vašeg preduzeća.
  • Pronađite aplikacije na lokaciji Office.com i odaberite opcije distribucije ili obezbedite pristup putem korporativnog kataloga aplikacija.
  • Iskoristite robusnu arhitekturu softvera koristeći lako dostupan komplet za razvoj softvera (SDK) za prilagođeno programiranje.

  Poboljšajte svakodnevnu saradnju

  Neometano radite u različitim alatkama i pomozite svima u timu da rade zajedno i koriste informacije koje su im potrebne da bi bili uspešni.

  • Project lepo radi sa sistemom Office, Office 365, SharePoint i Lync i obezbeđuje vam kompletan sistem za upravljanje projektima i saradnju na projektima.
  • Lako kopirajte informacije o projektima u Office aplikacije kao što je PowerPoint, kao i u e-poruke ili čuvajte bitne planove i detalje u okviru Office 365 i SharePoint sistema.
  • Sinhronizacija lista zadataka između programa Project i Office 365 ili SharePoint sistema je bolja nego ikada i omogućava vam da brzo timu dostavljate informacije vezane za projekat, kao i da lako primate njihove promene praktično sa bilo kog mesta.
  Neometano radite u različitim alatkama
  Komunicirajte u realnom vremenu

  Komunicirajte u realnom vremenu sa članovima tima u susednim kancelarijama ili na drugom kraju sveta putem alatki koje su osmišljene tako da brzo i bezbedno omoguće bitne konverzacije.

  • Pogledajte status prisutnosti nekog člana tima da biste videli da li je dostupan za razgovor ili za razmenu trenutnih poruka u aplikaciji Lync.
  • Šaljite trenutne poruke i započnite konverzacije u realnom vremenu i održavajte sastanke direktno iz projekta na kojem radite uz integraciju usluge Lync Online sa programom Project i sistemom Office 365.
  • Razmenjujte informacije vezane za projekte, efikasno pratite statuse i primajte promene praktično sa bilo kog mesta koristeći poboljšanu sinhronizaciju lista između SharePoint sistema i programa Project.
 • Saznajte više

  Iskoristite prednosti novih izveštaja u programu Project i smernica koje vam obezbeđuju naši timovi projektanata
  ivica
  Osigurajte organizovanost i odredite prioritete koristeći savete za putanje zadataka na Project blogu
  ivica
  Povežite se sa najnovijim informacijama koje obezbeđuje naš tim za Project na našem Project blogu
Pronađite informacije za: IT stručnjake|Projektante