Odaberite tržište fakturisanja:
Professional 2013

Office
Professional 2013

Pametnije poslovanje uz pomoć sistema Office
Najbolje rešenje za one koji žele Office i Outlook, kao i Publisher i Access na jednom računaru

Šta je uključeno

Office aplikacije
Za jedan računar
Office u oblaku
Najnovije Office aplikacije za vašu organizaciju. Sadrži Outlook za e-poštu i Publisher za kreiranje sopstvenog marketinškog materijala.
Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013
Outlook 2013 Publisher 2013 Access 2013
Za jedan računar
Instalacija sistema Office za najviše jedan računar istovremeno. Prava na komercijalnu upotrebu.
Office u oblaku
Pristupite svojim datotekama ili ličnim postavkama u pokretu.
 • Vaš personalizovani Office

  Prijavite se u Office sa računara ili dok ste u pokretu, a vaše lične postavke i datoteke će vam biti na raspolaganju.

  • Prilagođene postavke vas prate u stopu. Ponovo otvorite dokument sa bilo kog računara ili uređaja i nastavite da radite tačno tamo gde ste stali.
  • Datoteke se skladište u oblaku. Office čuva vaše dokumente u usluzi OneDrive tako da uvek možete da pristupite svojim beleškama, dokumentima i grupnim datotekama.
  Prikažite, uredite i delite dokumente u realnom vremenu na vebu koristeći Office Online
  Obuhvatite više sadržaja jednim pogledom u programu Outlook
  Pojednostavite komunikaciju

  Budite još pristupačniji klijentima ili kupcima. Brže dolazite do onoga što tražite u programu Outlook, koristite nove alatke za deljenje i delite dokumente u usluzi OneDrive.

  • Trošite manje vremena na odgovore. Pregledajte poruke u programu Outlook, odgovorite iz okna za čitanje ili bacite pogled na kontakte.
  • Komunicirajte onako kako želite i još brže. Od sada možete da pronađete sve opcije deljenja na jednom mestu u Office programima: u meniju Datoteka > Deli.
  Pretvorite ideje i podatke u stručne dokumente

  Kreirajte uspešne dokumente za tren oka koristeći predloške sa početnog ekrana. Radite sa PDF sadržajem, slikama i podacima na nov način i delite svoj rad na mreži.

  • Izvodite zaključke na osnovu podataka za kraće vreme. Pretvorite podatke u grafikon ili tabelu u najviše dva poteza kako biste brže obavili analizu nagoveštaja.
  • Kreirajte prvoklasne publikacije. Brzo dodajte fotografije, zamenite im mesta, kreirajte pozadine od slika i dodajte nove vizuelne i tekstualne efekte.
  • Sa lakoćom napravite aplikaciju za baze podataka i delite je na vebu. Access kreira strukturu, tako da odmah možete da počnete da koristite i delite svoju aplikaciju.
  Rasporedite sve vrste informacija u programu Excel i analizirajte ih lako zahvaljujući novim alatkama
  Funkcije:
  Office paket
  Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, Publisher 2013 i Access 2013
  • Zabeležite svoje ideje onako kako vam najviše odgovara: pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
  • Dozvolite da jedan od sjajnih predložaka sa početnog ekrana obavi veći deo konfigurisanja i dizajniranja umesto vas kako biste mogli da se usredsredite na svoje ideje i podatke.
  • Pratite komentare u Word dokumentima i označite da su prihvaćeni pomoću novog dugmeta za odgovore.
  • Izvlačite sadržaj iz PDF dokumenata direktno u Word. Otvarajte PDF dokumente i uređujte pasuse, liste i tabele, kao što biste radili sa poznatim Word dokumentima.
  • Uštedite vreme za oblikovanje informacija u programu Excel kako biste brže mogli da steknete uvid u svoje podatke. Nove alatke prepoznaju vaše obrasce i automatski popunjavaju podatke.
  • Delite svoju PowerPoint prezentaciju na vebu tako što ćete poslati vezu do nje, ili putem besplatne usluge za isporuku Office Presentation Service, tako da vaši slušaoci mogu da vam se pridruže sa bilo kog mesta.
  • Ugradite Excel unakrsne tabele, dijagrame, audio klipove, video zapise i skoro sve druge vrste datoteka u svoje OneNote beležnice. Vaše beleške su sačuvane, podložne su pretrazi i sinhronizovane sa aplikacijom OneNote na vašim ostalim uređajima, tako da možete da ih koristite i delite sa bilo kog mesta.
  • Brže šaljite odgovore koristeći opciju umetnutog odgovora u programu Outlook. Samo otkucajte svoj odgovor u oknu za čitanje.
  • Uštedite vreme pomoću novih i praktičnih opcija za štampanje fotografija na mreži u programu Publisher.
  • Brzo navedite i sumirajte podatke iz srodne tabele ili upita u programu Access. Dovoljno je da kliknete na neku stavku i otvorićete njen detaljan prikaz.
  15 GB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive Svi korisnici usluge OneDrive dobijaju 15 GB besplatnog prostora za skladištenje u usluzi OneDrive. Otpremajte dokumente, fotografije, prezentacije i još mnogo toga, a zatim im pristupajte sa računara ili telefona. Dodatan skladišni prostor se može kupiti po potrebi. Ako na svom računaru imate instaliranu aplikaciju OneDrive za radnu površinu, vaši dokumenti će vam biti na raspolaganju i van mreže.
  Vaš Office van kuće Besplatan Office Online se sinhronizuje sa vašim OneDrive nalogom, tako da možete da pristupate svojim dokumentima, unakrsnim tabelama i drugim datotekama i da ih prikazujete, uređujete i delite sa bilo kog uređaja koji ima vezu sa internetom i podržan pregledač.
  Najčešća pitanja
  Prikaži Sakrij Šta je novo u ovom izdanju sistema Office?

  Poznate Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint sadrže nove funkcije koje će vam pomoći da još efikasnije kreirate, komunicirate i radite sa praktično bilo kog mesta.

  Pored ažuriranja tradicionalnih Office paketa, razvili smo potpuno nove verzije Office paketa za domaćinstva i obrazovne institucije koji se koriste po principu pretplate i koji su posebno osmišljeni tako da odgovaraju načinu na koji se Office danas koristi. Svaka od ovih pretplata obuhvata najnovije verzije Office aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint za PC i Mac računare. Takođe nudimo i Skype minute za svet i skladište na mreži u usluzi OneDrive.

  Pretplatnici dobijaju i pravo nadogradnje na buduće verzije, kao i pravo na korišćenje na više PC ili Mac računara, kao i na odabranim mobilnim uređajima. Office aplikacije koje možete da koristite na PC/Mac računarima i drugim uređajima variraju od platforme do platforme.

  Prikaži Sakrij U čemu je razlika između programskih paketa Office 2013 i Office 365 planova?

  Microsoft Office je ime koje i dalje koristimo za naš softver za produktivnost.

  Programski paketi Office su tradicionalno sadržali programe Word, Excel, PowerPoint i Outlook. U ovom izdanju, svi programski paketi Office 2013 u koje spada i Office Home & Student 2013 sadrže najnovije verzije Office aplikacija koje su predviđene za korišćenje na jednom računaru.

  Ime „Office 365“ koristimo za proizvode koji sadrže funkcije koje se aktiviraju preko interneta, kao što su dodatan prostor za skladištenje u usluzi OneDrive ili Skype minuti za svet za kućnu upotrebu. Office 365 poslovni planovi sadrže funkcije kao što su Lync veb-konferencije i hostovana e-pošta za preduzeća. Svi Office 365 proizvodi, kao što su Office 365 Home, Office 365 Personal i Office 365 Business Premium naplaćuju se u vidu pretplate. Uslovi pretplate zavise od proizvoda.

  Većina Office 365 planova sadrži i aplikacije sistema Office 2013 sa svim funkcijama koje korisnici mogu da instaliraju na više računara ili uređaja. Aktivni pretplatnici dobijaju prava na buduću nadogradnju verzije što je pogodnost koja se stiče pretplatom. Ta prava zavise od proizvoda.

  Prikaži Sakrij Kako da znam da li moj računar ili uređaj može da pokrene novi Office?

  Potreban vam je operativni sistem Windows 7 ili noviji da biste uspešno mogli da pokrenete Office Professional 2013 na svom PC računaru. Korisnici Mac računara bi trebalo da posete veb-lokacije Office 365 Home, Office 365 Personal ili Office for Mac da bi pronašli proizvode za svoj OS.

  Prikaži Sakrij Šta je to OneDrive?

  OneDrive je usluga koja vam omogućava da otpremate datoteke u skladište u oblaku kojima ćete kasnije pristupiti sa računara ili telefona. OneDrive možete da koristite da biste skladištili dokumente, beleške, fotografije, pesme, video zapise i druge tipove datoteka.

  OneDrive pojednostavljuje deljenje. Fotografije i video zapise možete da šaljete e-poštom, možete da pošaljete kratku vezu do njih u tekstualnoj poruci, a možete i da ih objavite u društvenoj mreži, na svojoj veb-lokaciji ili na blogu. OneDrive vam omogućava sve to.

  Pored toga, postoji i OneDrive aplikacija na radnoj površini koju možete da instalirate i tako na svom PC ili Mac računaru kreirate fasciklu koja se automatski sinhronizuje sa fasciklom u oblaku kako biste mogli da pristupate svojim datotekama i van mreže.

  Prikaži Sakrij Koliki skladišni prostor u usluzi OneDrive dobijam uz Office?

  Svi korisnici usluge OneDrive dobijaju 15 GB besplatnog prostora za skladištenje u usluzi OneDrive. Dodatan skladišni prostor se može kupiti po potrebi. Korisnici koji imaju aktivnu pretplatu na Office 365 Home ili Office 365 Personal uz svaku pretplatu dobijaju dodatan 1 TB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive.

  Dodatnih 1 TB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive ulazi u OneDrive nalog povezan sa Microsoft nalogom koji je korišćen za kreiranje pretplatničkog naloga za Office 365.

  Prikaži Sakrij Da li su dokumenti koje uskladištim u OneDrive dostupni i van mreže?

  Ako na svom računaru imate instaliranu aplikaciju OneDrive na radnoj površini, vaši dokumenti će vam biti na raspolaganju i van mreže, a vi ne morate da preduzimate ništa. Aplikacija OneDrive na radnoj površini na vašem računaru kreira fasciklu koja automatski sinhronizuje dokumente iz OneDrive skladišta u oblaku sa onima na vašem računaru, tako da možete da radite na svojim dokumentima i van mreže, sigurni da će oni uvek biti sinhronizovani.

  Prikaži Sakrij Da li osobe koje koriste neku drugu verziju sistema Office mogu da otvore dokumente koje kreiram u verziji Office Professional 2013?

  Da, neko ko koristi prethodnu verziju sistema Microsoft Office lako može da otvori dokumente koji su kreirani u najnovijoj verziji sistema Office.

  Korisnici sistema Office 2007, Office 2010, Office 365 ili Office 2013 mogu da otvaraju dokumente koji su kreirani u najnovijem izdanju Office aplikacija bez potrebe za dodatnim radnjama.

  Korisnici koji imaju starije verzije sistema Office će možda morati da preuzmu i instaliraju paket za kompatibilnost.

 • Takođe vam se može dopasti

  Office 365 Personal

  Za 1 PC ili Mac računar i još 1 tablet računar
  Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013
  Outlook 2013 Publisher 2013 Access 2013
  {O365PersonalMonth|price}mesečno
  Saznajte više
  Horizontalna linija

  Office 365 Home

  Za 5 PC ili Mac računara i još 5 tablet računara
  Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013
  Outlook 2013 Publisher 2013 Access 2013
  {HPMonth|price}mesečno
  Saznajte više
  Horizontalna linija
  Office Home &
  Business 2013
  Za 1 računar i uključuje:
  Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013 Outlook 2013
  {OHB2013|price}
  Saznajte više
  Horizontalna linija
  Office 365 Business Premium
  Najbolja verzija za 1-10 korisnika
  Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013 Outlook 2013 Publisher 2013 Access 2013
  + e-pošta za velika preduzeća, sastanci na mreži i ostale usluge u oblaku
  Saznajte više