Odaberite tržište fakturisanja:
PowerPoint je tu kad god i gde god vam zatreba

PowerPoint je tu kad god i gde god vam zatreba

Instalirajte PowerPoint na PC ili Mac računaru, na tablet uređaju i pametnom telefonu za korišćenje u pokretu i koristite ga na vebu u okviru usluge Office Online kad god to poželite.

Predstavite i zadivite

Zadivite druge svojom veštinom držanja prezentacije
Prikaz za izlagača. Budite stalno organizovani zahvaljujući novim alatkama koje rade u pozadini kako biste bili usredsređeni na prezentaciju, a vaša publika zainteresovana.
Zumiranje slajdova. Usmerite pažnju publike direktno na ono što želite da objasnite. Uvećajte prikaz dijagrama, grafikona ili grafičkog prikaza u nekoliko klikova, a zatim ga isto tako lako smanjite.
Navigator slajdova. Brzo prelazite sa jednog slajda na drugi, prema zadatom redosledu, ili van njega koristeći vizuelnu rešetku koju možete prikazati za tren. Dok koristite režim prikaza za izlagača vaša publika vidi samo izabrani slajd.
Automatsko proširivanje. Ako projektujete prezentaciju na drugi ekran, slajdovi i prikaz za izlagača se automatski prikazuju na odgovarajućim ekranima. Nema potrebe da se bavite opremom.
Zadivite
Kreirajte

Kreirajte svoju priču

Kreirajte jedinstvene i ubedljive slajdove i prezentacije
Početni ekran. Započnite kreativni proces pregledom novih tema za široke ekrane koje se prikazuju kada otvorite PowerPoint.
Varijacije na temu. Kreirajte željeni izgled svog dizajna. Primenite varijaciju dizajna jednim klikom.
Vođice za poravnavanje. Primenite dizajnerske trikove. Intuitivno poravnajte oblike, okvire za tekst i video zapise na svojim slajdovima.
Objedinjavanje oblika. Kreirajte sopstvene oblike uz pomoć alatki za združivanje, kombinovanje, fragmentaciju, presecanje i oduzimanje.

Sarađujte

Sarađujte da biste dobili blistavu prezentaciju
Pojednostavljeno deljenje. Delite svoj rad bez brige. Vaše prezentacije se podrazumevano čuvaju u usluzi OneDrive ili na SharePoint lokaciji.* Pošaljite svima vezu do datoteke, kao i dozvole za prikaz ili uređivanje i oni će videti najnoviju verziju.
Odgovor na komentar. Pratite razgovor. Ostavite svoj komentar ili odgovorite na tuđi pored dela slajda o kojem raspravljate kako bi svi odmah mogli da vide ko je kome odgovorio i u koje vreme.
Koautorstvo uz PowerPoint Online*. Radite sa svojim timom na istoj prezentaciji i u isto vreme bez obzira na to da li koristite PowerPoint na radnoj površini ili PowerPoint Online.
*Veza sa internetom je obavezna; morate biti prijavljeni pomoću Microsoft naloga ili Office 365 naloga.
Sarađujte

Resursi za Office

Rad sa bilo kog mesta

Rad sa bilo kog mesta

Pristupajte dokumentima, uređujte ih i prikazujte na Windows Phone, iPhone® ili iPad® uređajima, Android telefonima ili na vebu. Office Mobile i Office Online vam pomažu da obavljate posao u pokretu.

Office MobileOffice Mobile

Office OnlineOffice Online

Ostvarite blistave rezultate

Ostvarite blistave rezultate

Uštedite vreme. Koristite Excel predloške za budžete, kreditne obračune, izveštaje o prodaji, vremenske rasporede i još mnogo toga.

Preuzmite besplatne predloškePreuzmite besplatne predloške

Povežite blog

Povežite blog

Excel nije namenjen samo informatičarima. Pronađite obuke, objašnjenja i savete koji će vam pomoći u snalaženju unutar unakrsne tabele.

Pročitajte blogPročitajte blog

Pronađite pomoć za PowerPoint


iPhone i iPad su registrovani žigovi Apple Inc. u SAD i drugim zemljama.