Microsoft PowerPoint 2013 – softver za prezentacije i slajdove

 • Impresionirajte druge svojim veštinama držanja prezentacije

  Prikaz za izlagača. Budite stalno organizovani zahvaljujući novim alatkama koje rade u pozadini kako biste bili usredsređeni na prezentaciju, a vaša publika zainteresovana.

  Zumiranje slajdova. Usmerite pažnju publike na svoju poentu. Uvećajte prikaz dijagrama, grafikona ili grafičkog prikaza u nekoliko klikova, a zatim ga isto tako jednostavno smanjite.

  Navigator slajdova. Brzo prelazite sa jednog slajda na drugi, prema zadatom redosledu, ili van njega koristeći vizuelnu rešetku koju možete prikazati za tren. Dok koristite režim prikaza za izlagača vaša publika vidi samo izabrani slajd.

  Automatsko proširivanje. Ako projektujete prezentaciju na drugi ekran, slajdovi i prikaz za izlagača se automatski prikazuju na odgovarajućim ekranima. Nema potrebe da se bavite opremom.

  Impresionirajte druge svojim veštinama držanja prezentacije.
 • Dizajnirajte jedinstvene i ubedljive prezentacije

  Početni ekran. Započnite kreativni proces pregledom novih tema za široke ekrane koje se prikazuju kada otvorite PowerPoint.

  Varijacije na temu. Dodajte željeni izgled svom dizajnu. Primenite varijaciju dizajna jednim klikom.

  Vođice za poravnavanje. Dodajte dodir dizajnera. Intuitivno poravnajte oblike, okvire za tekst i video zapise na svojim slajdovima.

  Objedinjavanje oblika. Kreirajte sopstvene oblike uz pomoć alatki za združivanje, kombinovanje, fragmentaciju, presecanje i oduzimanje.

  Dizajnirajte jedinstvene i ubedljive prezentacije.
 • Sarađujte da biste dobili blistavu prezentaciju

  Pojednostavljeno deljenje. Delite svoj rad bez brige. Vaše prezentacije se podrazumevano čuvaju u usluzi OneDrive ili na SharePoint lokaciji.* Pošaljite svima vezu do datoteke, kao i dozvole za prikaz ili uređivanje i oni će videti najnoviju verziju.

  Odgovor na komentar. Pratite razgovor. Ostavite svoj komentar ili odgovorite na tuđi pored oblasti za slajdove o kojoj raspravljate kako bi svi odmah mogli da vide ko je kome odgovorio i u koje vreme.

  Koautorstvo uz PowerPoint Online*. Radite sa svojim timom na istoj prezentaciji i u isto vreme bez obzira na to da li koristite PowerPoint na radnoj površini ili PowerPoint Online.

  *Veza sa internetom je obavezna; morate biti prijavljeni pomoću Microsoft naloga ili Office 365 naloga.

  Sarađujte da biste dobili blistavu prezentaciju.

Radite

sa bilo kog mesta

Neka

sve što radite blista

Povežite se

na blog
Pristupajte dokumentima, prikazujte ih i uređujte na Windows tabletu, iPad uređaju, Windows Phone, iPhone ili Android telefonu ili na vebu.
Pokažite svoj stil i profesionalnost zahvaljujući predlošcima paketa Office i uštedite vreme. Odaberite neki od 300 predložaka za prezentaciju.
Pronađite savete o tome kako da uredite prezentacije kao profesionalac uz pomoć grafike SmartArt, dodavanjem video zapisa, uređivanjem slika, prilagođavanjem pozadine i na mnogo drugih načina.

Nabavite pomoć

za pitanja o programu PowerPoint
iPad i iPhone su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.