Microsoft Outlook 2013 – softver za e-poštu i kalendare

 • Ostvarite bolju komunikaciju efikasnijim povezivanjem sa drugima

  Podrška za Exchange ActiveSync. Ne propustite nijedan sastanak, poruku ili kontakt. Od sada možete da dobijate e-poštu zasnovanu na „push“ tehnologiji, zakazane obaveze i kontakte iz usluga Outlook.com i Hotmail i da vam sve to bude uručeno u praktični Outlook.

  Traka za navigaciju. I dalje možete da uživate u traci za navigaciju koja ubrzava komunikaciju. Koristite je da biste brže otvarali e-poruke, kalendar, kontakte i zadatke. Sve što vam je potrebno je tu.

  Konektori za društvene mreže. Budite obavešteni. Automatski dobijajte poslednje novosti od ljudi sa društvenih mreža na koje se najviše oslanjate kao što su LinkedIn, Facebook i druge.

  Ostvarite bolju komunikaciju efikasnijim povezivanjem sa drugima
 • Sa lakoćom upravljajte kontaktima i rasporedom

  Kratki pogledi. Zavirite u svoj raspored, zakazanu obavezu, zadatak ili detalje o nekome kome šaljete e-poruku bez potrebe da menjate raspored prozora niti da prekidate tok misli.

  Kartice osoba. Integrišite višestruke kontakte u jedan prikaz koji sadrži sve kontakt informacije o jednoj osobi (uključujući novosti sa društvenih mreža) da biste brže došli do njenog društvenog konteksta i izbegli nepotrebno dupliranje.

  Deljenje kalendara. Kada drugi mogu da vide vaš kalendar, zakazane sastanke i odgovore na pozive na sastanak, to olakšava posao i vama i njima.

  Sa lakoćom upravljajte kontaktima i rasporedom.
 • Pronađite važne informacije brže nego ikada pre

  Pretraga. Pronađite e-poruke, priloge, zakazane obaveze u kalendaru i kontakte još brže zahvaljujući unapređenoj pretrazi kako biste odmah mogli da komunicirate sa pravim ljudima.

  Brži filteri i kontekstualne komande. Otkrijte kako filteri i kontekstualne komande mogu da ubrzaju vaš rad. Jednim klikom u trenutku možete da vidite šta je u vašem kalendaru za danas, sledeću sedmicu ili sledeći mesec. Odaberite neki od više intuitivnih načina za filtriranje, promenu rasporeda i rad sa e-poštom.

  Traka vremenske prognoze. Možete da vidite prognozu na traci vremenske prognoze što je praktično jer vam ona može pomoći da isplanirate svoj dnevni raspored ili sledeće putovanje.

  Pronađite važne informacije brže nego ikada pre.

Pristupajte

e-pošti sa bilo kog mesta

Neka

sve što radite blista

Povežite se

na blog
Uređujte i delite svoj rad sa Windows Phone telefona ili na vebu. Office za Windows Phone i Office Online će vam pomoći da obavite zadatke u pokretu.
Pokažite svoj stil i profesionalizam uz pomoć Office predložaka. Pregledajte prema proizvodu ili kategoriji da biste pronašli onaj koji vam treba.
Pronađite savete za pretragu, filtriranje, kreiranje pravila i druge načine za efikasniji rad u programu Outlook.

Nabavite pomoć

za pitanja o programu Outlook