Prilaganje datoteke ili stavke e-poruci

Prilaganje datoteke u poruku

  1. U otvorenoj poruci, na kartici Poruka, u grupi Uključivanje kliknite na dugme Priloži datoteku.
  2. Potražite i izaberite datoteku koju želite da priložite, a zatim kliknite na dugme Umetni.

Ako željenu datoteku ne vidite u odgovarajućoj fascikli, proverite da li je u listi Datoteke tipa izabrana stavka Sve datoteke (*.*) i da li je Windows Explorer podešen da prikaže oznake tipa datoteka.

 Savet   Datoteke u otvorenoj poruci možete priložiti i pomoću kartice Umetanje ili ih možete prevući iz fascikli na računaru i otpustiti u otvorenoj e-poruci.

Prilaganje Outlook stavke poruci

Outlook stavke (stavka: stavka je osnovni element programa Outlook koji sadrži informaciju (slično kao datoteka u drugim programima). Stavka može da sadrži e-poruke, zakazane obaveze, kontakte, zadatke, stavke dnevnika, beleške, poslate stavke i dokumenta.), kao što su druge e-poruke, zadaci, kontakti ili stavke kalendara, možete priložiti poruci. To je najjednostavniji način prosleđivanja više stavki ili poruka.

  1. U otvorenoj poruci, na kartici Poruka, u grupi Uključivanje kliknite na dugme Priloži stavku.
  2. U meniju Datoteka izaberite stavku Novo, a zatim stavku E-poruka.
  3. Izaberite tip Outlook stavke koju želite da priložite. Ako izaberete stavku Druga Outlook stavka, na spisku fascikli potražite fasciklu koja sadrži željenu stavku. Sa liste u okviru grupe Stavke izaberite stavku koju želite da priložite.
  4. Sa liste Umetni kao izaberite stavku Prilog.

 Savet   Stavke u otvorenoj poruci možete priložiti i pomoću kartice Umetanje ili ih možete prevući iz Outlook fascikli i otpustiti u otvorenoj e-poruci.

Vrh stranice Vrh stranice

 
 
Primenljivo na:
Outlook 2010