Office Online

Sarađujte na deljenim projektima u realnom vremenu
Odmah započnite korišćenje
Saradnja u sistemu Office Online

Šta je to Office Online?

Šta je to Office Online?

Office Online kombinuje često korišćene funkcije sistema Office i opcije koautorstva u realnom vremenu, tako da možete besplatno da sarađujete sa prijateljima i članovima porodice na deljenim prezentacijama, unakrsnim tabelama i beležnicama.

  • Kreirajte dokumente, unakrsne tabele i prezentacije na mreži ili u verziji sistema Office na radnoj površini
  • Sačuvajte ih u usluzi OneDrive
  • Delite ih sa drugima da biste sarađivali u realnom vremenu

Posetite office.com i odmah počnite da koristite Office Online tako što ćete se prijaviti sa svojim Microsoft nalogom.

Odmah započnite korišćenje Saznajte višeSaznajte više

Kome je namenjen Office Online?

Office Online je namenjen svima koji žele da u realnom vremenu sarađuju sa drugima na deljenim projektima
Roditelji, upoznajte Gordanu
Roditelji, upoznajte Gordanu
Gordana je zaposlena mama posvećena programima podrške koji neguju predvodničke sposobnosti kod dece, od kluba izviđača za devojčice do obrazovnih organizacija. Kada je osnovala sjajan program koji je želela da podeli sa direktorom škole... i roditeljskim savetom, mogla je lako to da obavi kombinovanjem usluga Office 365, OneDrive i Office Online. Kreirala je PowerPoint prezentaciju o prednostima programa, sačuvala je u usluzi OneDrive, a zatim je koristila Office Online za saradnju sa drugima, kako bi svi dali svoj doprinos zajedničkom predlogu koji se sastoji od dokumenata koji daju rezime i raspored. Svi su mogli da pristupe dokumentima i da unesu izmene direktno iz pregledača. Pošto je program počeo da se realizuje, Gordana koristi Office 365 i Office Online za vođenje OneNote beležnice koju svako može da dopuni. Pročitajte više Pročitajte manje
Tražite Office za sve članove porodice? Office 365 Home je ono što vam treba.
Saznajte višeSaznajte više
Učenici i studenti, upoznajte Dejana
Učenici i studenti, upoznajte Dejana
Dejan je student završne godine koji često učestvuje u grupnim projektima za časove. Pošto kreiranje dokumenata na jednom računaru i slanje tih dokumenata od jednog do drugog kolege nije funkcionisalo, on je za svoj sledeći projekat otpremio Word dokument... u uslugu OneDrive, a članovi grupe su koristili Office Online za zajednički rad na njemu u realnom vremenu bez obzira na to gde su: u sobi u studentskom domu, biblioteci ili kod kuće, što im je omogućilo da vide tuđe promene čim su unete. Rad je išao mnogo brže, a čim su ga priveli kraju, on je koristio Office 365 da bi dodao završne detalje kao što je ugrađeni video zapis. Profesor je bio oduševljen, a oni su dobili desetke! Pošto će Dejan provesti sledeći semestar u Španiji, koristiće Office 365 i Office Online da bi delio svoj OneNote dnevnik i bio u kontaktu sa prijateljima i članovima porodice preko Skype poziva. Pročitajte više Pročitajte manje

Šta još mogu da radim u usluzi Office Online?

Office Online sadrži neke sjajne funkcije samo za blogere i veb-izdavače.

Ugrađivanje Office dokumenta
Ugrađivanje Office dokumenta

Umetnite unakrsnu tabelu, prezentaciju ili dokument direktno u svoj blog ili veb-stranicu

Office Web Viewer
Office Web Viewer

Kreirajte URL adresu koju svako može da koristi za prikaz javno objavljenih Office dokumenata

Interaktivni prikaz za Excel
Interaktivni prikaz za Excel

Čitaoci vašeg bloga ili veb-stranice mogu interaktivno da koriste grafikone i podatke koje ste objavili bez potrebe da napuštaju stranicu.

Zatvori
Učenici i studenti, upoznajte Dejana
Dejan je student završne godine koji često učestvuje u grupnim projektima za časove. Pošto kreiranje dokumenata na jednom računari i slanje tih dokumenata od jednog do drugog kolege nije funkcionisalo, on je za svoj sledeći projekat otpremio Word dokument u uslugu OneDrive, a članovi grupe su koristili Office Online za zajednički rad na njemu u realnom vremenu bez obzira na to gde su, u sobi u studentskom domu, biblioteci ili kod kuće, što im je omogućilo da vide tuđe promene čim su unete. Rad je išao mnogo brže, a čim su ga priveli kraju, on je koristio Office 365 da bi dodao završne detalje kao što je ugrađeni video zapis. Profesor je bio oduševljen, a oni su dobili desetke! Pošto će Dejan provesti sledeći semestar u Španiji, koristiće Office 365 i Office Online da bi delio svoj OneNote dnevnik i bio u kontaktu sa prijateljima i članovima porodice preko Skype poziva.