Izaberite zemlju/region fakturisanja:
Office OneNote 2013

Sve vaše beleške, na svim vašim uređajima, sve ažurirano

Možete ga koristiti besplatno
na svim svojim uređajima
Office OneNote 2013
Windows 7, Windows 8, Windows Phone, Mac, iPad®, iPhone®, Android
Prikupite sve potrebne informacije na jednom mestu

Prikupite sve potrebne informacije na jednom mestu

Napravite beleške na lakši način. Besplatno preuzmite OneNote na PC, Mac, telefon i tablet. Zatim sakupite sve ideje u beležnice koje čuvate na mreži, u usluzi OneDrive, kako bi vam uvek bile nadohvat ruke.
S lakoćom zabeležite ideje, bez obzira na njihov oblik. Otkucajte, napišite ili skicirajte svoje misli. Zakačite veze i veb stranice, ubacite fotografije i video zapise, umetnite tabele i priložite datoteke.
Bez mastila, molim! OneNote vam omogućava da prstom, perom ili mišem crtate, brišete i uređujete bez poteškoća.
Čuvajte sve beleške zajedno. Prikupljajte informacije u jednu namensku beležnicu i uštedećete vreme, a i dobićete neke kreativne ideje.

Brzo organizujte svoje misli

Vaše beleške su neprocenjive. Međutim, ko još ima vremena da proverava da li su sačuvane, da ih reorganizuje ili pretražuje? U programu OneNote možete lako da sačuvate, organizujete i pretražujete beleške.
Ne odričite se nijedne beleške. Čim napravite neku belešku, ona se automatski sačuva – baš kao u papirnoj beležnici. Međutim, za razliku od papirnih beležnica, ne morate da brinete da ćete ih izgubiti – one su vam uvek pri ruci.
Premeštajte beleške bez bojazni. S lakoćom premeštajte beleške po stranici ili u okviru beležnice, što vam pomaže da organizujete ideje tako da budu pregledne i da otkrijete nove odnose između njih.
Brzo pronađite tačno ono što želite. Pretražujte beleške i dodate datoteke kako biste pronašli, recimo, određenu stranicu prezentacije ili određenu frazu ili referencu.
Brzo organizujte svoje misli
Sarađujte na projektima

Sarađujte na projektima

Kreirajte plan za učenje u grupama, plan putovanja, knjigu recepata ili spomenar, a zatim ih delite kako biste mogli u realnom vremenu da radite na njima zajedno sa ostalima. To vam omogućava da postignete više i da uživate dok to radite!
Najnovija verzija vam je uvek na raspolaganju. OneNote automatski sinhronizuje vaše beleške sa OneDrive nalogom za skladište na mreži, što omogućava vama i svima ostalima sa kojima delite beleške da pristupite njihovim najnovijim verzijama sa bilo kojeg mesta.
Pojednostavite deljenje. Kada želite da radite zajedno, pošaljite prijateljima ili porodici vezu do iste beležnice. Kada oni kliknu na vezu, videće najnoviju verziju onoga na čemu radite zajedno.
Radite zajedno u realnom vremenu. Čim neko doda nešto u beležnicu, bez obzira da li koristi OneNote Online ili OneNote 2013, možete to odmah da vidite, što osigurava brže napredovanje projekta.

Koristite vrhunske OneNote funkcije i još mnogo toga uz Office 365

Svako može da preuzme i koristi besplatnu verziju programa OneNote. Kada se pretplatite na Office 365 Home ili Office 365 Personal, dobijate premijum verziju programa OneNote, koja se lako integriše sa drugim najnovijim Office aplikacijama i pruža dodatne mogućnosti, uključujući sledeće:
Kreirajte beležnice na računaru. Kreirajte beležnice koje neće biti sačuvane samo u usluzi OneDrive, već i na čvrstom disku (van mreže). Svako ko ima nestabilnu mrežnu vezu ili ko je stalno u pokretu neće morati da radi na beležnici samo na mreži, već i van nje, što je vrlo korisno.
Podrška za vaše poslovanje. Vaše beleške se sinhronizuju sa uslugom OneDrive for Business, tako da vi i ostali članovi tima možete lako da sarađujete. Ako želite dodatno da zaštitite beležnice, zaštitite ih lozinkama. Office 365 vam pruža najnovije Office aplikacije, što znači da imate sve što vam je potrebno za pisanje beleški, zajedno sa umetnutim Excel datotekama i dodatim Outlook zadacima, beleškama sa sastanka i kontaktima.
Snimite beleške. Zašto biste samo napisali ili otkucali beleške kad možete istovremeno da napravite njihove video ili audio snimke? Tako možete da budete sigurni da nećete da izgubite nijednu informaciju. Savršeno je za studente i one važne sastanke.
Koristite vrhunske OneNote funkcije i još mnogo toga uz Office 365

Resursi za Office

Rad sa bilo kog mesta

Rad sa bilo kog mesta

Sačuvajte beleške i ideje i pristupajte im skoro sa svakog mesta, preko Windows Phone, iPhone ili iPad uređaja, Android telefona ili veba.

Office MobileOffice Mobile

Office OnlineOffice Online

Ostvarite blistave rezultate

Ostvarite blistave rezultate

Pokažite svoj stil i profesionalizam uz pomoć Office predložaka. Pregledajte prema proizvodu ili kategoriji da biste pronašli onaj koji vam treba.

Preuzmite besplatne predloškePreuzmite besplatne predloške

Povežite blog

Povežite blog

Pronađite uputstva za osnovne zadatke, savete, inspiraciju za kreiranje kuvara od digitalnih i nabacanih beležaka i još toga.

Pročitajte blogPročitajte blog

Potražite pomoć za OneNote


iPhone i iPad su registrovani žigovi Apple Inc. u SAD i drugim zemljama.