Microsoft OneNote 2013 – softver za beleške

 • Gde god da idete, vaše beleške će biti uz vas

  Na vašim uređajima. Kud god da krenete, idu i one. Vaše beleške su stalno dostupne ako koristite OneNote Mobile aplikacije na Windows Phone, iPhone i iPad uređajima i Android telefonima. A ako koristite pregledač, dovoljno je da otvorite OneNote Online.

  OneNote (Windows 8). Nacrtajte, otkucajte, kliknite ili brzo prevucite – OneNote je redizajniran za Windows 8. Vaše beleške su sačuvane, podložne su pretrazi i sinhronizovane su sa aplikacijom OneNote na vašim ostalim uređajima. Nova aplikacija OneNote je sada dostupna u Windows prodavnici.

  Sinhronizacija. OneNote se sinhronizuje sa uslugom OneDrive i programom SharePoint,* tako da će vaše beleške biti ažurirane na svim vašim uređajima, automatski sačuvane u OneNote aplikacijama i podložne pretrazi. Dovoljno je da se prijavite da biste ih pronašli. Nema potrebe da koristite fleš diskove niti da ih šaljete sebi e-poštom.

  *Veza sa internetom je obavezna; morate biti prijavljeni pomoću Microsoft naloga (OneDrive) ili Office 365 naloga (SharePoint).

  Gde god da idete, vaše beleške će biti uz vas
 • Zapišite sve željene potrebne informacije

  Vaša beležnica za sve. Nema potrebe da izostavljate korisne ideje. Prikupite otkucane i rukom pisane beleške, veze, Veb stranice, skice, video zapise i ostali medijski sadržaj i čuvajte ih na jednom praktičnom mestu.

  Ugrađene datoteke. Umetnite slike, dokumente, video zapise i još toga direktno u svoje beleške, tako da vas od svih potrebnih informacija deli samo jedan klik. Ako umetnete Excel unakrsnu tabelu, dobićete pregled grafikona i dijagrama u okviru samih beležaka. Čim ažurirate Excel datoteku i pregled će automatski biti ažuriran.

  Pisanje perom. Uživajte u mogućnosti da hvatate beleške onako kako želite. Budite kreativni dok pišete perom – tečno crtajte, brišite i uređujte koristeći prst, pero ili miš. Ako više volite da pišete nego da kucate, OneNote može da konvertuje vaš rukopis u kucani tekst.

  Tabele. Istražite tabele i grafikone. Od sada možete da pravite sopstvena zaglavlja tabela i da brzo premeštate redove i kolone. Ako svoju tabelu u beleškama želite da konvertujete u grafikon ili Excel unakrsnu tabelu radi naprednog izračunavanja, to možete da uradite jednim klikom.

  Zapišite sve željene potrebne informacije.
 • Brzo pronađite sve što tražite i delite sa lakoćom

  Pretraga. Svoje beleške i datoteke lako možete da pretražite da biste pronašli bilo šta što ste zapisali – određeni termin u beleškama. reči sa slike ili naslov datoteke. Otkucajte ključnu reč ili izraz, a OneNote će prikazati mesta na kojima možete da ih pronađete. Sve što vam preostaje da uradite kako biste došli do njih je klik.

  Automatsko čuvanje. OneNote automatski čuva sav vaš sadržaj dok radite, tako da možete da provodite vreme u prikupljanju, povezivanju i uređivanju beleški da bi vaša ideja zablistala. Ako želite posebnu kopiju, dovoljno je da izvezete čitavu beležnicu, odeljak ili stranicu.

  Pojednostavljeno deljenje. Delite beleške bez bojazni. Vaše beleške se podrazumevano čuvaju na mreži u usluzi OneDrive ili na SharePoint lokaciji*, tako da možete svojim prijateljima da pošaljete jednu vezu i budete sigurni da svi vide najnoviju verziju.

  *Veza sa internetom je obavezna; morate biti prijavljeni pomoću Microsoft naloga (OneDrive) ili Office 365 naloga (SharePoint).

  Brzo pronađite sve što tražite i delite sa lakoćom.

Radite

sa bilo kog mesta

Neka

sve što radite blista

Povežite se

na blog
Sačuvajte beleške i ideje i pristupajte im skoro sa svakog mesta, preko Windows Phone, iPhone, iPad, Android telefona ili Veba.
Pokažite svoj stil i profesionalnost zahvaljujući Office predlošcima. Pregledajte prema proizvodu ili kategoriji da biste pronašli onaj koji vam treba.
Pronađite uputstva za osnovne zadatke, savete, inspiraciju za kreiranje kuvara od digitalnih i nabacanih beležaka i još toga.

Nabavite pomoć

za pitanja o programu OneNote
iPad i iPhone su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.