Odaberite tržište fakturisanja:
Office 365 Home
Office 365 Home

Office 365 Home

Office za vas i članove vaše porodice
Office 365 Home je sistem koji se koristi u vidu pretplate i koji je osmišljen tako da vama i članovima vaše porodice omogući da obavljate zadatke sa praktično bilo kog mesta i bilo kog uređaja.
{HPMonth|price}
mesečno
Uštedite {HPYear|save} uz godišnju pretplatu KUPITE za {HPYear|price} Kupite odmah
Kompatibilno samo sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama i Mac OS X 10.6 ili novijim verzijama
Šta je uključeno
Kompletne instalirane Office aplikacije*
Dobijate Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access
Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 Onenote 2013 Outlook 2013 Publisher 2013 Access 2013

Pristup sa svih uređaja

Pristup sa svih uređaja

Obezbedite kompletan doživljaj instaliranih Office aplikacija na 5 PC ili Mac računara, 5 tablet uređaja i 5 telefona.1

Pogodnosti Premium pretplate

Pogodnosti Premium pretplate

1 TB dodatnog skladišnog prostora na mreži po korisniku (za najviše 5 korisnika), kao i 60 Skype minuta za svet mesečno za pozive ka više od 60 zemalja.

Pogodnosti
Kompletan Microsoft Office

Office 365 Home vam pruža kompletan doživljaj instaliranih Office aplikacija na 5 PC ili Mac, računara, 5 tablet uređaja i 5 telefona.1

Takođe, možete da podelite pogodnosti pretplate, na primer, mogućnost instaliranja kompletnih Office aplikacija i dodatnog skladišnog prostora na mreži sa četiri člana porodice, a deljenje pretplate sa drugim članovima domaćinstava je jednostavno, a i predstavlja sjajnu pogodnost.

Kompletan Microsoft Office
Pristup sa svih uređaja
Pristup sa svih uređaja

Uz dodatan skladišni prostor na mreži koji vam Office 365 Home pruža putem usluge OneDrive, vaši bitni dokumenti i fotografije uvek će vam biti nadohvat ruke. Takođe će uvek biti ažurirani, nezavisno od toga da li ste ih kreirali, uredili ili podelili sa PC ili Mac računara ili iPad uređaja, tableta sa Windows platformom ili pametnog telefona.

Office 365 i OneDrive sinhronizuju vaše datoteke na različitim uređajima, a datoteke možete da delite samo jednim klikom, čak i one velike, i to ili slanjem veze do datoteke ili objavljivanjem iste na mreži Facebook.

Pogodnosti Premium pretplate

Osim 1 TB skladišnog prostora na mreži po korisniku (za najviše 5 korisnika) u usluzi OneDrive, pretplata uključuje druge usluge, kao što su 60 Skype minuta mesečno za pozivanje mobilnih telefona u 8 zemalja, a fiksnih u više od 60 zemalja, kao i besplatna tehnička podrška.

Office 365 usluge se konstantno unapređuju, a najnovija poboljšanja automatski dobijate u okviru pretplate.

Pogodnosti Premium pretplate
Office 365 Home obuhvata:
Uključene Office aplikacije
Uvek imajte najnoviju verziju aplikacija Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access i beležite svoje ideje kako vam najviše odgovara – putem tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
Word 2013 Obavite više posla u svojim Word dokumentima: ubacite video zapis na mreži, otvorite PDF i uredite sadržaj i poravnajte slike i dijagrame uz minimalan napor.
Excel 2013 Dopustite Excel predlošcima da umesto vas odrade većinu podešavanja i dizajniranja, a vi se usredsredite na informacije.
PowerPoint 2013 Kreirajte zadivljujuće prezentacije koristeći nove alatke za poravnavanje, slaganje boja i druge elemente dizajna u programu PowerPoint.
OneNote 2013 Crtajte, pišite, kucajte, klikćite ili brzo prevlačite prstima preko beleški u aplikaciji OneNote. Beleške se čuvaju, možete da ih pretražujete i sinhronizuju se sa OneNote aplikacijom na vašim drugim uređajima. OneNote je korisnicima Mac računara dostupan u obliku zasebnog preuzimanja u prodavnici Mac App Store.
Outlook 2013 Outlook se sada automatski povezuje sa vašim Microsoft nalogom za veb-poštu. Sinhronizujte zadatke i kalendare koristeći Outlook i objedinite sve planove. Korisnici Mac računara mogu da sinhronizuju samo naloge koji koriste Exchange.
Publisher 2013 Na lakši način radite sa slikama u aplikaciji Publisher i zapanjite druge svojim publikacijama. Publisher je dostupan samo za PC.
Access 2013 Lako napravite aplikaciju za bazu podataka u aplikaciji Access, a zatim je koristite i podelite na vebu. Access je dostupan samo za PC.
Office na više uređaja Obezbedite kompletan doživljaj instaliranih Office aplikacija na 5 PC ili Mac računara, 5 tablet uređaja i 5 telefona.1
Office za celu porodicu Podelite pogodnosti pretplate, na primer mogućnost jednostavne instalacije na uređajima članova porodice i dodatan skladišni prostor na mreži, sa do četiri člana domaćinstva.
1 TB dodatnog skladišnog prostora na mreži u okviru usluge OneDrive Dobijate 1 TB dodatnog skladišnog prostora na mreži po korisniku, za najviše 5 korisnika. Dodatnih 1 TB skladišnog prostora na mreži koristite za dokumente, fotografije i video zapise i uređujte i delite ih sa bilo kog mesta.
60 Skype minuta za svet mesečno za pozive ka više od 60 zemalja Pozivajte mobilne telefone u 8 zemalja i fiksne telefone u preko 60 zemalja uz 60 Skype minuta za svet mesečno. Skype minute za svet možete da koristite sa svih uređaja na kojima je instaliran Skype, bilo da je reč o mobilnom telefonu, tabletu, televizoru ili nekom drugom uređaju.
Uvek ažuriran Uz aktivnu pretplatu na Office 365 Home nikada nećete morati da brinete o nadogradnji Office paketa pošto ćete uvek imati pristup najnovijim verzijama Office aplikacija, funkcija i usluga.
Microsoft tehnička podrška Kao korisnik pretplate na Office 365, u trenutku možete da dobijete pomoć stručnjaka koje je Microsoft obučio, putem telefona ili ćaskanja – i to bez dodatnih troškova.
Najčešća pitanja

Poznate Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint sadrže nove funkcije koje će vam pomoći da još efikasnije kreirate, komunicirate i radite sa praktično bilo kog mesta.

Pogledajte šta je novo u Office aplikacijama

Pored toga što smo ažurirali tradicionalne Office pakete, razvili smo sasvim nove verzije sistema Office za kućnu upotrebu i obrazovne potrebe koje se koriste u vidu pretplate i koje su posebno osmišljene tako da odgovaraju načinu na koji se Office danas koristi. Svaka od ovih pretplata obuhvata najnovije verzije Office aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint za PC i Mac računare, tablete sa Windows platformom i iPad uređaje, plus ponude kao što su Skype minuti za svet i skladište na mreži u okviru usluge OneDrive.

Pretplatnici dobijaju i pravo nadogradnje na buduće verzije, kao i pravo na korišćenje na više PC ili Mac računara, tableta sa Windows platformom ili iPad uređaja. Office aplikacije koje možete da koristite na PC/Mac računarima i tabletima variraju od platforme do platforme.

Obezbedite kompletan doživljaj instaliranih Office aplikacija na 5 PC ili Mac računara, 5 tablet uređaja i 5 telefona.1

Office možete da instalirate na PC računarima ili tabletima sa Windows platformom koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijom verzijom, kao i Mac računarima sa operativnim sistemom Mac OS X 10.6 ili novijom verzijom. Office za iPad možete da instalirate na iPad uređajima koji rade pod operativnim sistemom iOS 7.0 ili novijom verzijom.

Pogledajte sve sistemske zahteve

Pristup internetu je neophodan da biste mogli da instalirate i aktivirate najnovija izdanja sistema Office i sve planove pretplate na Office 365.

Što se tiče verzija sistema Office koje se koriste po principu pretplate, uključujući Office 365 Home, moraćete da se povežete na internet da biste upravljali svojim nalogom pretplate, na primer, da biste instalirali Office na drugim računarima ili da biste promenili opcije za naplatu. Takođe ćete morati redovno da se povezujete na internet da biste ažurirali Office i da biste koristili pogodnosti automatske nadogradnje. Veza sa internetom je takođe potrebna za pristup uslugama u oblaku u okviru paketa Office 365, kao što je OneDrive.

Aplikacije dostupne za Mac korisnike i brojeve verzija mogu se razlikovati od onih dostupnih za PC računare. Ako imate aktivnu pretplatu na Office 365 Home ili Office 365 Personal i ako imate još neiskorišćenih instalacija, možete na Mac računaru da instalirate Office koji sadrži aplikacije Word, Excel, PowerPoint i Outlook. OneNote za Mac možete zasebno da preuzmete iz usluge Mac App Store. Aplikacije Publisher i Access nisu dostupne za Mac.

Aktuelne verzije Office aplikacija za Office 365 su Office 2013 za Windows i Office 2011 za Mac. Korisnici sa aktivnom pretplatom dobijaju najnovije verzije čim postanu dostupne.

Skype minute za svet možete da koristite za pozivanje prijatelja i članova porodice na mobilne ili fiksne brojeve telefona bez obzira na to da li oni imaju Skype nalog. Samo okrenite broj iz aplikacije Skype, a vaši prijatelji ili članovi porodice mogu da se jave na svojim telefonima.

Svaka aktivna pretplata na Office 365 Home i Office 365 Personal podrazumeva 60 Skype minuta za svet mesečno koji se mogu koristiti putem aplikacije Skype za pozive sa računara na telefone u preko 60 zemalja/regiona.

Skype minuti za svet dodaju se na vaš nov ili postojeći Skype nalog. Svakog meseca dobijaćete 60 Skype minuta za svet. Besplatni Skype minuti za svet resetuju se svakog meseca. Specijalni, premium i negeografski brojevi ne mogu da se pozivaju putem Skype minuta za svet. Pozivi prema mobilnim uređajima mogući su samo za odabrane zemlje. Skype minuti za svet su dostupni samo u odabranim zemljama. Pogledajte sve detalje.

Možete da pozivate brojeve u sledećim zemljama/regionima:

I fiksne i mobilne telefone: Kanada, Guam, SAO Hongkong, Portoriko, Singapur, Tajland i SAD.

Samo fiksne telefone: Andora, Argentina, Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Brunej, Bugarska, Čile, Kolumbija, Kostarika, Hrvatska, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Grčka, Gvadelup, Mađarska, Island, Indonezija (Džakarta), Irska, Republika Irska, Izrael, Italija, Japan, Koreja, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malezija, Malta, Meksiko, Maroko, Holandija, Novi Zeland, Norveška, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Portugalija, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija, Južnoafrička Republika, Španija, Švedska, Švajcarska, Tajvan, Turska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Venecuela.

Pozive možete da upućujete iz svih zemalja/regiona sveta izuzev sledećih: Alžir, Jermenija, Azerbejdžan, Bahrein, Bangladeš, Belorusija, Kina, Obala Slonovače, Egipat, Gana, Indija, Kazahstan, Koreja, Kuvajt, Liban, Libija, Maroko, Namibija, Pakistan, Katar, Rusija, Tajvan, Tunis i Ujedinjeni Arapski Emirati.

Imajte u vidu da Skype minuti za svet ne pokrivaju pozive ka specijalnim, premium i negeografskim brojevima. Pored toga, ne mogu se pozivati ni brojevi telefona hitnih službi.

Svi korisnici usluge OneDrive besplatno dobijaju 15 GB skladišnog prostora u okviru usluge OneDrive. Dodatan skladišni prostor se može kupiti po potrebi. Korisnici sa aktivnom pretplatom na Office 365 Home mogu da podele pogodnosti svoje pretplate sa najviše četiri člana domaćinstva, a svaki član koji se doda na postojeću pretplatu takođe dobija dodatan 1 TB skladišnog prostora u okviru usluge OneDrive. Ovaj dodatni skladišni prostor nije dostupan tokom probnog korišćenja. Dodatan 1 TB skladišnog prostora u okviru usluge OneDrive dodaje se na OneDrive naloge koji su povezani sa Microsoft nalogom koji je upotrebljen za kreiranje pretplate na Office 365 i na svaki drugi nalog (najviše četiri) sa kojima kupac pretplate podeli pogodnosti pretplate.

Novo ime, Office 365 Home, predstavlja kraći naziv za istu sjajnu uslugu koju naši pretplatnici dobro poznaju. Novo ime se takođe bolje uklapa i za naš novi plan pretplate koji je osmišljen za pojedince, Office 365 Personal. I jedna i druga opcija pokazuju našu posvećenost da svakome obezbedimo Office koji mu odgovara.

Da, ta dva naziva označavaju isti plan pretplate na Office 365. Office 365 Home je novo ime za Office 365 Home Premium. Sve funkcije i pogodnosti ostaju nepromenjene.

Srodni proizvodi
Office 365 Personal

Office 365 Personal

Office za jedan PC ili Mac, plus jedan tablet

Obuhvata aplikacije Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access – verzije iz paketa Office 2013.

Saznajte više Saznajte više

Office Home & Student 2013

Office Home & Student 2013

Office za jedan PC

Obuhvata aplikacije Word, Excel, PowerPoint i OneNote – verzije iz paketa Office 2013.

Saznajte više Saznajte više

Office Home & Business 2013

Office Home & Business 2013

Office za jedan PC

Obuhvata aplikacije Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook – verzije iz paketa Office 2013.

Saznajte više Saznajte više

1Posetite www.office.com/information da biste dobili više informacija o kompatibilnim tablet računarima i mobilnim uređajima. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji.
*Dostupnost aplikacija i funkcije mogu da se razlikuju u zavisnosti od platforme i uređaja. Aplikacije Publisher, Access i OneNote u okviru paketa Office 365 dostupne su samo za PC. Aplikacija OneNote za Mac može zasebno da se preuzme iz prodavnice Mac App Store. Aktuelne verzije Office aplikacija za Office 365 su Office 2013 za Windows i Office 2011 za Mac. Korisnici sa aktivnom pretplatom imaju pravo na najnovije verzije aplikacija čim postanu dostupne.