Prvi koraci uz Office Online u usluzi Office 365

Microsoft Office Online programi su sastavni deo većine Office 365 planova. Office Online olakšava rad u oblaku zato što otvara Word, Excel, PowerPoint, OneNote i PDF dokumente u veb pregledaču.

Prijavite se na Office 365 lokaciju organizacije da biste počeli.

Dokumentima možete da pristupate kad god imate internet vezu, sa gotovo svakog uređaja:

  • Dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive i na lokacijama timova
  • Prilozima u programu Outlook Web App
  • Beleškama sa sastanaka u programu Lync Web App

A deljenje dokumenata sa drugima jednostavno je poput slanja veze.

Kad upotrebite meni otvaranja sa tri tačke u SharePoint biblioteci, Office Online programi prikazuju pregled dokumenta i omogućavaju još jedan meni otvaranja sa komandama za pregledanje i uređivanje dokumenta u veb pregledaču.

Pregled Office dokumenta u SharePoint biblioteci

Da biste počeli sa radom, prijavite se u Office i sačuvajte dokument na mreži. Plan koji ima vaša organizacija pruža biblioteke za skladištenje dokumenata ili, ako imate Office 365 Home, onda raspolažete ličnom uslugom za skladištenje na mreži na lokaciji OneDrive.com.

Osnovni zadaci u Office Online programima

Da biste počeli sa radom u Office Online programima, pogledajte članak:

Osnovni zadaci u Word Online
Osnovni zadaci u Excel Online
Osnovni zadaci u PowerPoint Online
Osnovni zadaci u OneNote Online

 Napomena    Ne uključuju svi Office 365 planovi programe Office Online . Šta je dostupno zavisi od konfiguracije koju je izvršila osoba zadužena za Office 365 za vašu organizaciju.

 
 
Primenljivo na:
Excel Online, Office 2013, Office 365 Enterprise, Office 365 Enterprise administrator, Office 365 Midsize Business, Office 365 Midsize Business administrator, Office 365 Small Business, Office 365 Small Business administrator, OneNote Online, PowerPoint Online, Word Online