Korišćenje usluge Office 365 na Windows Phone uređaju

Ako ste novi korisnik sistema Office 365 for Business, u ovim vodičima koje možete da preuzmete dobićete korisne savete koji će vam pomoći da postavite i koristite Windows Phone za pristup e-pošti, razmenu trenutnih poruka, Office dokumente i druge Office 365 usluge sa svog Windows Phone mobilnog telefona.

Vodiči za brzi početak za Windows Phone

Potreban vam je vodič za drugi uređaj?   
Preuzmite druge vodiče za brzi početak za Office 365 za mobilne uređaje

Najčešća pitanja


Kako mogu da otvorim ove vodiče za brzi početak za Windows Phone?

Ako koristite Windows 8 Izborom stavke Preuzimanje vodiča vodič se otvara direktno u aplikaciji Windows 8 Reader u kojoj možete da ga prikažete, odštampate i sačuvate kako biste ga kasnije pregledali.

Ako koristite Windows 7 ili starije verzije Da biste mogli da prikažete vodič, moraćete da preuzmete i instalirate besplatnu aplikaciju Adobe Reader. Ako ste to već uradili i imate problema sa prikazivanjem vodiča u pregledaču, probajte ovo:

  1. Kliknite desnim tasterom miša na dugme Preuzmi vodič ili ga dodirnite i držite, a zatim izaberite stavku Sačuvaj cilj kao (u nekim pregledačima ona se zove Sačuvaj vezu kao).
  2. Sačuvajte PDF datoteku na radnoj površini, a zatim je otvorite u PDF čitaču.

Kako mogu da se prijavim na Office 365 for Business portal?

Možete da upotrebite pregledač na uređaju i odete do lokacije Prijavljivanje u Office 365 (portal.microsoftonline.com) i prijavite se sa Office 365 korisničkim ID-om i lozinkom.

Kako mogu da podesim POP ili IMAP e-poštu na uređaju?

Detalje o postavljanju POP ili IMAP e-pošte i imena servera za SMTP pronaći ćete u članku Podešavanje e-pošte na Windows Phone mobilnom telefonu.

Kako da dobijem Office na Windows Phone uređaju?

Aplikacija Office Mobile, koja uključuje Word, Excel i PowerPoint, već je unapred instalirana na Windows Phone mobilnom telefonu.

Kako da koristim OWA na Windows Phone uređaju?

Ne postoji zasebna Outlook aplikacija za Windows Phone mobilne telefone. Pristupite Office 365 e-pošti tako što ćete dodati Office 365 korisnički ID u postavke e-pošte na telefon. Pogledajte članak Podešavanje e-pošte na Windows Phone mobilnom telefonu.

Takođe, možete da se prijavite u Outlook Web App korišćenjem pregledača na telefonu. Jednostavno se prijavite u Office 365 (portal.microsoftonline.com) sa Office 365 korisničkim ID-om i lozinkom.

Kako mogu da instaliram OneDrive for Business na Windows Phone uređaju?

Ne postoji zasebna OneDrive for Business aplikacija za Windows Phone jer je ona već deo aplikacije Office Mobile. OneDrive for Business biblioteku možete da dodate u mesta u aplikaciji Office Mobile.

  1. Brzo prevucite u aplikacije i dodirnite stavku Office.
  2. U mestima dodirnite stavku Office 365. Pratite korake da biste postavili nalog.

U pregledaču na uređaju takođe možete da prikažete lokacije timova i OneDrive for Business. Pogledajte članak Otvaranje lokacije u sistemu SharePoint Online na Windows Phone mobilnom telefonu.

Kad dodirnem stavku Office Mobile i pokušam da postavim Office 365 u okviru stavke „Mesta“, dobijem poruku „Ovaj nalog već postoji.“

Ako dobijete ovu poruku, to znači da na telefonu već imate postavljen Office 365 korisnički ID. Ovaj problem možete da rešite tako što ćete izbrisati Office 365 nalog e-pošte i ponovo ga dodati koristeći Office Mobile.

  1. Na Windows Phone mobilnom telefonu dodirnite stavku Postavke.
  2. Dodirnite stavku e-pošta + nalog.
  3. Dodirnite i držite Office 365 korisnički ID, dodirnite stavku izbriši.
  4. Brzo prevucite u aplikacije i dodirnite stavku Office.
  5. U mestima dodirnite stavku Office 365. Pratite korake da biste postavili nalog. Tako ćete ponovo dodati nalog e-pošte na telefon i dodati vezu do OneDrive for Business dokumenata u aplikaciju Office Mobile.

Kako mogu da koristim Lync na uređaju?

Više detalja o korišćenju aplikacije Lync na Windows Phone mobilnom telefonu ili rešavanju problema sa prijavom potražite u članku Microsoft Lync 2013 za mobilne klijente.

Vrh stranice Vrh stranice

 
 
Primenljivo na:
Office 365 Enterprise, Office 365 Enterprise administrator, Office 365 Midsize Business, Office 365 Midsize Business administrator, Office 365 Small Business, Office 365 Small Business administrator