Korišćenje sistema Office 365 na iPhone ili iPad uređaju

Ako ste novi korisnik sistema Office 365 for Business, u ovim vodičima koje možete da preuzmete dobićete korisne savete koji će vam pomoći da postavite i koristite iPhone ili iPad za pristup e-pošti, razmenu trenutnih poruka, Office dokumente i druge Office 365 usluge sa svog iPhone ili iPad uređaja.

Vodiči za brzi početak za iPhone i iPad

Potreban vam je vodič za drugi uređaj?   
Preuzmite druge vodiče za brzi početak za Office 365 za mobilne uređaje

Najčešća pitanja


Kako mogu da otvorim ove vodiče za brzi početak?

Ako koristite Windows 8 Izborom stavke Preuzimanje vodiča vodič se otvara direktno u aplikaciji Windows 8 Reader u kojoj možete da ga prikažete, odštampate i sačuvate kako biste ga kasnije pregledali.

Ako koristite Windows 7 ili starije verzije Da biste mogli da prikažete vodič, moraćete da preuzmete i instalirate besplatnu aplikaciju Adobe Reader. Ako ste to već uradili i imate problema sa prikazivanjem vodiča u pregledaču, probajte ovo:

  1. Kliknite desnim tasterom miša na dugme Preuzmi vodič ili ga dodirnite i držite, a zatim izaberite stavku Sačuvaj cilj kao (u nekim pregledačima ona se zove Sačuvaj vezu kao).
  2. Sačuvajte PDF datoteku na radnoj površini, a zatim je otvorite u PDF čitaču.

Kako mogu da se prijavim na Office 365 for Business portal?

Možete upotrebiti pregledač na uređaju i otići do lokacije Prijavljivanje u Office 365 (portal.microsoftonline.com) i prijavite se sa Office 365 korisničkim ID-om i lozinkom.

Kako mogu da podesim POP ili IMAP e-poštu na uređaju?

Detalje o postavljanju POP ili IMAP e-pošte i imena servera za SMTP pronaći ćete u članku Podešavanje e-pošte na uređajima Apple iPhone, iPad i iPod Touch.

Postoji li Outlook aplikacija za iPhone ili iPad?

Možete da preuzmete aplikaciju OWA for iPhone ili OWA for iPad. Više informacija o korišćenju ovih aplikacija potražite u članku OWA for iPad i OWA for iPhone.

Takođe možete da se prijavite u Outlook Web App korišćenjem pregledača Safari. Jednostavno se prijavite u Office 365 pomoću korisničkog ID-a za Office 365 i lozinke.

Kako da dobijem Office na iPad uređaju?

Da biste instalirali Office na iPad, morate da instalirate pojedinačne aplikacije, Word for iPad, Excel for iPad i PowerPoint for iPad iz prodavnice Apple Store. Ove aplikacije su dostupne besplatno uz važeći Office 365 plan pretplate. Pogledajte članak Postavljanje sistema Office for iPad sa sistemom Office 365 za preduzeća.

Zašto ne mogu da uređujem dokumente na iPad uređaju?

Na uređaju iPad možete da prikazujete dokumente, ali ako želite da ih kreirate i uređujete, potrebna je važeća Office 365 pretplata. Spisak podržanih Office 365 planova za preduzeća potražite u članku Postavljanje sistema Office for iPad sa sistemom Office 365 za preduzeća.

Kako mogu da koristim Lync na uređaju?

Više detalja o korišćenju aplikacije Lync na iPhone ili iPad uređaju ili o rešavanju problema sa prijavom potražite u članku Microsoft Lync 2013 za mobilne klijente.

Kako mogu da prikažem dokumente na SharePoint lokacijama timova ili u usluzi OneDrive for Business?

Možete da preuzmete aplikaciju OneDrive for Business (ranije se zvala SkyDrive Pro) za iPhone ili iPad ili u pregledaču uređaja otkucate URL OneDrive for Business biblioteke. Dodatne informacije o aplikaciji potražite u članku Upotreba OneDrive for Business aplikacije na iPhone ili iPad uređaju.

Lokacije možete i da prikažete u pregledaču uređaja. Pogledajte članak Otvaranje lokacije u sistemu SharePoint Online na iPhone ili iPad uređaju.

Vrh stranice Vrh stranice

 
 
Primenljivo na:
Office 365 Enterprise, Office 365 Enterprise administrator, Office 365 Midsize Business, Office 365 Midsize Business administrator, Office 365 Small Business, Office 365 Small Business administrator