Korišćenje sistema Office 365 na Android telefonu

Ako ste novi korisnik sistema Office 365 for Business, u ovim vodičima koje možete da preuzmete dobićete korisne savete koji će vam pomoći da postavite i koristite Android telefon za pristup e-pošti, razmenu trenutnih poruka, Office dokumente i druge Office 365 usluge sa svog Android telefona.

Vodiči za brzi početak za Android telefon

Potreban vam je vodič za drugi uređaj?   
Preuzmite druge vodiče za brzi početak za Office 365 za mobilne uređaje

Najčešća pitanja


Kako mogu da prikažem ove vodiče za brzi početak za Android telefon?

Ako koristite Windows 8 Izborom stavke Preuzimanje vodiča vodič se otvara direktno u aplikaciji Windows 8 Reader u kojoj možete da ga prikažete, odštampate i sačuvate kako biste ga kasnije pregledali.

Ako koristite Windows 7 ili starije verzije Da biste mogli da prikažete vodič, moraćete da preuzmete i instalirate besplatnu aplikaciju Adobe Reader. Ako ste to već uradili i imate problema sa prikazivanjem vodiča u pregledaču, probajte ovo:

  1. Kliknite desnim tasterom miša na dugme Preuzmi vodič ili ga dodirnite i držite, a zatim izaberite stavku Sačuvaj cilj kao (u nekim pregledačima ona se zove Sačuvaj vezu kao).
  2. Sačuvajte PDF datoteku na radnoj površini, a zatim je otvorite u PDF čitaču.

Kako mogu da se prijavim na Office 365 for Business portal?

Možete upotrebiti pregledač na uređaju i otići do lokacije Prijavljivanje u Office 365 (portal.microsoftonline.com) i prijavite se sa Office 365 korisničkim ID-om i lozinkom.

Kako mogu da podesim POP ili IMAP e-poštu na uređaju?

Detalje o postavljanju POP ili IMAP e-pošte i imena servera za SMTP pronaći ćete u članku Podešavanje e-pošte na Android telefonu ili tabletu.

Postoji li Outlook aplikacija za Android telefon?

Trenutno ne postoji Outlook aplikacija za Android telefone. Međutim, i dalje možete da pristupate Office 365 e-pošti tako što ćete dodati Office 365 korisnički ID u postavke e-pošte na telefon. Pogledajte članak Podešavanje e-pošte na Android telefonu ili tabletu.

Takođe, možete da se prijavite u Outlook Web App korišćenjem pregledača na telefonu. Jednostavno se prijavite u Office 365 (portal.microsoftonline.com) sa Office 365 korisničkim ID-om i lozinkom.

Kako mogu da prikažem Office dokumente na Android tabletu?

Trenutno ne postoji Office Mobile aplikacija za Android tablete i prikaz Office Online dokumenata na Android tabletu nije podržan. Međutim, ako imate Android telefon i važeću Office 365 pretplatu, možete da preuzmete Office Mobile za Android telefone.

Takođe, možete da upotrebite pregledač na Android telefonu da biste prikazali Office dokumente u sistemu Office Online. Više informacija pronaći ćete u članku Korišćenje sistema Office Online na Android, iPhone ili Windows Phone uređajima. Spisak podržanih pregledača pronaći ćete u članku Podrška za Office Online u pregledačima.

Koji su sistemski zahtevi za instaliranje aplikacije OneNote ili Office Mobile na Android telefon?

Više informacija o tome šta je potrebno da biste instalirali OneNote i Office Mobile potražite u članku Sistemski zahtevi za OneNote i Office Mobile za Android telefone.

Kako mogu da koristim Lync na uređaju?

Više detalja o korišćenju aplikacije Lync na Android telefonu ili rešavanju problema sa prijavom potražite u članku Microsoft Lync 2013 za mobilne klijente.

Kako mogu da prikažem dokumente na SharePoint lokaciji tima ili u usluzi OneDrive for Business?

SharePoint Online lokacije i OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) biblioteku možete da otvorite na Android telefonu tako što ćete otkucati URL lokacije u pregledaču na uređaju. Više informacija potražite u članku Otvaranje SharePoint Online lokacije na Android uređaju.

U pregledaču na uređaju takođe možete da prikažete SharePoint Online lokacije timova i OneDrive for Business. Pogledajte članak Otvaranje SharePoint Online lokacije na Android uređaju.

 
 
Primenljivo na:
Office 365 Enterprise, Office 365 Enterprise administrator, Office 365 Midsize Business, Office 365 Midsize Business administrator, Office 365 Small Business, Office 365 Small Business administrator