Izaberite zemlju/region fakturisanja

Isprobajte Office 365 besplatno i pogledajte kako može da pomogne u vašoj organizaciji. Kvalifikovane neprofitne organizacije mogu da dobiju Office 365 Nonprofit E1 ili Office 365 Nonprofit Business Essentials kao donaciju odnosno mogu da izvrše nadogradnju na napredne funkcije u sistemima Office 365 Nonprofit E3 ili Office 365 Nonprofit Business Premium sa značajnim popustom.

Novi Office 365 klijenti: Počnite tako što ćete se upisati za besplatnu probnu verziju sistema E3 za najviše 25 korisnika. Tokom trajanja besplatne probne verzije, proverićemo valjanost vaše organizacije kao kvalifikovane neprofitne organizacije. Kada se proveri valjanost vaše organizacije, možete da dobijete plan Nonprofit E1 ili Nonprofit Business Essentials kao donaciju, odnosno možete da se prebacite na plan Nonprofit E3 ili Nonprofit Business Premium sa značajnim popustom i moći ćete da dodate još korisnika. Organizaciji se neće automatski naplatiti na kraju probnog perioda.

Postojeći Office 365 klijenti (uključujući one koji koriste druge Office 365 probne verzije ili poslovne ponude): Obratite se predstavniku Microsoft podrške da biste se upisali za besplatnu probnu verziju. Postojeći korisnici ne mogu na svoj nalog da dodaju probne verzije usluge Office 365 za neprofitne organizacije. Predstavnik Microsoft podrške će vam pomoći da utvrdite da li ispunjavate uslove i pružiće informacije koje su vam potrebne da pređete na neprofitnu opciju i počnete da koristite besplatnu probnu verziju. Organizaciji se neće automatski naplatiti na kraju probnog perioda.

Da biste se kvalifikovali za Office 365 Nonprofit, morate biti priznata humanitarna organizacija u svojoj zemlji. Od vas će se zahtevati da potpišete ugovor i dokažete da ste neprofitna organizacija koja ispunjava uslove. Korporacija Microsoft zadržava pravo da verifikuje prihvatljivost u bilo kom trenutku i obustavi uslugu za organizacije koje ne ispunjavaju uslove.

Dolenavedena tabela vam pomaže da uporedite planove. Dodatna pitanja o ovoj ponudi potražite u članku Najčešća pitanja.

Pogledajte još opcija usluge Office 365 za neprofitne organizacije

 • Office 365 Nonprofit Business Essentials Office 365 Nonprofit Business Premium Office 365 Nonprofit E1 Office 365 Nonprofit E3
  Donacija
  {O365SBPNPM2MTrial2Buy|price} korisnik/mesec
  Donacija
  {O365E3NPM2MTrial2Buy|price} korisnik/mesec
  Nema automatske naplate nakon završetka probnog perioda
  Za maksimalno 300 korisnikaZa maksimalno 300 korisnika Za maksimalno 300 korisnikaZa maksimalno 300 korisnika Neograničen broj korisnikaNeograničen broj korisnika Neograničen broj korisnikaNeograničen broj korisnika
  Office aplikacije:
  Pretplata na Office za najviše 5 računara/Mac računara po korisniku.
  Verzija za stoni računar programa:

  Word Excel PowerPoint Outlook OneNote Publisher
  Verzija za stoni računar programa:

  Word Excel PowerPoint Outlook OneNote Access Publisher Lync
  E-pošta za poslovnu klasu:
  Dobijte poslovnu e-poštu,2 deljene kalendare, 50 GB skladišta po korisniku i mogućnost da koristite sopstveno ime domena.
  Uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
  Veb konferencija, prisustvo i razmena trenutnih poruka:
  Vodite sastanke na mreži pomoću HD video konferencije, deljenja ekrana i razmene trenutnih poruka. Delite prisustvo, razmenu trenutnih poruka i audio pozive sa Skype korisnicima.
  Uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
  Skladištenje i deljenje datoteka:
  OneDrive for Business daje svakom korisniku 1 TB ličnog skladišta kome može da pristupi sa bilo koje lokacije i koje se sinhronizuje3 sa njegovim računarom. Sa lakoćom delite datoteke interno i eksterno i kontrolišite ko ih vidi i uređuje.
  Uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
  Zaštita od bezvredne pošte i malvera:
  Premium antimalver zaštita i filtriranje bezvredne pošte.
  Uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
  Podrška zajednice i putem telefona:
  Veb podrška na IT nivou i 24-časovna telefonska podrška za kritične situacije.
  Uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
  Garancija 99,9% operativnog rada:
  Budite bezbrižni znajući da su vaše usluge dostupne sa garantovanih 99,9% operativnog rada finansijski podržanog ugovora o nivou usluga (SLA).
  Uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
  Intranet lokacija za timove:
  SharePoint lokacije obezbeđuju radni prostor sa prilagodljivim postavkama bezbednosti za individualne timove u okviru organizacije.
  Uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
  Office Online:
  Kreirajte i uredite Word, Excel, PowerPoint i OneNote datoteke pomoću veb pregledača.
  Uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
  Active Directory integracija:
  Upravljajte korisničkim akreditivima i dozvolama. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija pomoću usluge Active Directory.
  Uključeno Uključeno Uključeno Uključeno
  Poštanski sandučići na lokacijama:
  Skladištite i delite e-poštu i dokumente u fasciklama određenim za projekte, omogućavajući jednostavniju timsku saradnju.
  Uključeno Uključeno Uključeno
  Mobilne aplikacije:
  Pristupite Word, Excel i PowerPoint dokumentima, uređujte ih i prikazujte na iPad uređaju, iPhone uređaju, Android telefonu i Windows Phone uređaju. Koristite OneNote, OWA, Lync Mobile i SharePoint Newsfeed aplikacije na većini uređaja.4
  Uključeno Uključeno
  Yammer Enterprise:
  Poslovno društveno umrežavanje sa naprednom podrškom, bezbednošću, administracijom i integracijama.
  Uključeno Uključeno
  Napredna e-pošta:
  Mogućnost arhiviranja i zadržavanja podataka, kao i neograničeno skladište.
  Uključeno
  eDiscovery centar:
  Alatke za podršku usaglašenosti. Pretražite SharePoint lokacije i Exchange poštanske sandučiće.
  Uključeno
  Govorna pošta:
  Hostovana podrška govorne pošte sa mogućnostima automatskog telefonskog sistema.
  Uključeno
  Poslovno obaveštavanje:
  Kreirajte interaktivne komandne table sa višestrukim izvorima podataka.
  Uključeno
  Nema automatske naplate nakon završetka probnog perioda

  Planovi koji ne obuhvataju verziju sistema Office za stone računare rade uz najnoviju verziju sistema Office, Office 2010, Office 2007 (sa neznatno ograničenom funkcionalnošću), Office 2011 za Mac i Office 2008 za Mac.

  Saznajte više o Microsoft programu donacije softvera.

  Više Office 365 opcija za neprofitne organizacije
  • Exchange Online arhiviranje za neprofitne organizacije: Dobijte rešenje za arhiviranje zasnovano na oblaku, za velika preduzeća, koje vam pomaže da rešite izazove arhiviranja, usaglašenosti, regulisanja i eDiscovery izazove za {EOANPM2MTrial2Buy|price} po korisniku mesečno (za neprofitne organizacije). Saznajte više o Exchange Online arhiviranju.
  • Office 365 ProPlus za neprofitne organizacije: Uvek korisite najnoviju verziju poznate Office apliakcije, bez obzira oji uređaj koristite —računar, telefon ili tablet. Neograničeni broj korisnika {O365EProPNPM2MTrial2Buy|price} korisnik/mesečno (za neprofitne organizacije). Saznajte više o usluzi Office 365 ProPlus.
  • Office 365 dodatno skladište za datoteke za {ShOlnStorageNPM2MTrial2Buy|price} po GB/mesečno: Ako je vašoj organizaciji potrebno veće skladište na mreži sa uslugom SharePoint nego što vaš Office 365 plan obuhvata, možete da kupite dodatno skladište po ovoj niskoj ceni. Saznajte više
1 Samo Windows računarski klijentski programi i/ili funkcije. Ne može se koristiti na uređajima.
2 Korisnici mogu da povežu sledeće verzije programa Outlook sa svojom hostovanom e-poštom tako da mogu da koriste obogaćenu klijentsku aplikaciju koja im je već poznata: najnoviju verziju programa Outlook, Outlook 2010, Outlook 2007 (sa neznatno ograničenom funkcionalnošću), Outlook 2011 za Mac i Outlook 2008 za Mac.
3 OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju je dostupan uz sistem Office 2013 ili Office 365 pretplate koje obuhvataju Office 2013 aplikacije. Ako nemate Office 2013, OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju takođe možete besplatno preuzeti.
4 Ove aplikacije za mobilne telefone ne zahtevaju pretplatu, ali mogu da podrazumevaju druge zahteve. Saznajte više

iPad i iPhone su registrovani žigovi Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.