Izaberite zemlju/region fakturisanja:
Pribavite besplatnu e-poštu, lokacije i mogućnost organizovanja konferencija za svoju organizaciju uz Office 365 Nonprofit.

Office 365 Nonprofit

Office 365 je sada dostupan kao donacija kvalifikovanim neprofitnim organizacijama.
Iskoristite mogućnost da sa svakog mesta pristupite poznatim Office aplikacijama, kao i službenoj e-pošti, kalendaru, HD video konferencijama i ostalim prednostima.
Ostvarite misiju svoje neprofitne organizacije pomoću informatičkog oblaka.

Šta je uključeno

Saradnja
Pristup sa bilo kog mesta
Pouzdanost i ažuriranost
Pružite svom osoblju ažurirane alatke koje su lake za korišćenje i ono će moći da ostvari veću društvenu dobrobit.
Exchange Online + SharePoint Online + Lync Online
E-pošta poslovnog kvaliteta, deljenje dokumenata i sastanci na vebu
Office Online
Pristupajte Office dokumentima iz najnovijih pregledača na svim svojim uređajima
Prilagodljivost i kontrola IT infrastrukture
Upravljanje i primena preko jedne konzole, sa stalnim ažuriranjem i uz 99,9% neprekidne garancije
 • Pogledajte dostupnost, kontakt informacije i novosti sa društvenih mreža drugih osoba na karticama kontakata u programu Outlook.
  Pogledajte više
  Zatvori
  • Pogledajte dostupnost, kontakt informacije i novosti sa društvenih mreža drugih osoba na karticama kontakata u programu Outlook.

   Pogledajte dostupnost, kontakt informacije i novosti sa društvenih mreža na karticama kontakata u programu Outlook, tako da ćete imati sve što vam je potrebno za povezivanje na jednom mestu.

  • Štedite vreme tako što ćete pregledati dokumente na lokaciji svog tima i dodavati datoteke jednostavnim prevlačenjem.

   Štedite vreme tako što ćete pregledati dokumente na lokaciji svog tima i dodavati datoteke jednostavnim prevlačenjem.

  • Brzo stupite u kontakt na željeni način koristeći Lync. Ćaskajte, pregledajte dnevni red i pridružujte se sastancima jednim klikom.

   Brzo stupite u kontakt na željeni način koristeći Lync. Ćaskajte, pregledajte dnevni red i pridružujte se sastancima jednim klikom.

  Budite povezani sa kolegama i osobama kojima pomažete

  Koristite moćne alatke za komunikaciju da biste pojednostavili saradnju.

  • Povezivanje osoba. Povezujte se još lakše koristeći objedinjenu kontakt karticu koja objedinjuje novosti sa usluga SharePoint, Facebook i LinkedIn i omogućava vam da uz jedan klik započnete ćaskanje, pozivanje ili video ćaskanje.
  • Skladišni prostor za dokumente na mreži. Obezbedite svima u svojoj neprofitnoj organizaciji skladišni prostor kojim upravlja služba za IT u usluzi OneDrive for Business. Skladištite dokumente u oblaku i delite ih sa drugima, čak i izvan svoje organizacije.
  • Održavanje HD sastanaka sa više učesnika. Radite zajedno gde god da ste koristeći konferencije koje uključuju napredno deljenje, hvatanje beležaka i stavljanje napomena.
  • Lakša zaštita podataka. Budite spokojni jer dobijate ugovor o nivou usluga sa 99,9% rada bez prekida, neprekidno pravljenje rezervnih kopija podataka, snažne mogućnosti za oporavak od katastrofe, centre za podatke dovoljno velike za ceo svet i to bez skeniranja e-pošte ili datoteka radi oglašavanja.
  Koristite Office gotovo na svim mestima

  Obezbedite svom osoblju poznate Office aplikacije, optimizovane za njihove uređaje, tako da mogu da budu produktivni bez obzira gde ih posao odvede.

  • Office Online. Word, PowerPoint, Excel i OneNote Online omogućavaju vam da radite na više uređaja direktno iz pregledača. Više korisnika može zajedno da radi na istom dokumentu.
  • Brzo nabavite Office. Zahvaljujući novom strimingu Office aplikacija ne morate da čekate da se Office instalira ili da prestanete da radite da biste primili ispravke za Office. Osim toga, nova verzija Office paketa može da se instalira uporedo sa prethodnim verzijama.
  • Postavke koje se prenose. Nedavni dokumenti, postavke i prilagođeni rečnici prate vaš Microsoft nalog, što znači da odmah možete da nastavite tamo gde ste stali, bez obzira na to koji uređaj koristite.
  Pristupajte svojim Word dokumentima u pokretu koristeći uslugu Word Online.
  Pogledajte više
  Zatvori
  • Pristupajte svojim Word dokumentima u pokretu koristeći uslugu Word Online.

   Pristupajte svojim Word dokumentima i uređujte2 ih u pokretu koristeći uslugu Word Online.

  • Uvek koristite najnoviju verziju Office aplikacija koje su oslonac za vašu produktivnost.

   Uvek koristite najnoviju verziju Office aplikacija koje su oslonac za vašu produktivnost.

  Jednostavno upravljajte svim Office 365 uslugama preko administratorskog veb-portala koji se lako koristi.
  Pogledajte više
  Zatvori
  • Jednostavno upravljajte svim Office 365 uslugama preko administratorskog veb-portala koji se lako koristi.

   Jednostavno upravljajte svim Office 365 uslugama preko administratorskog veb-portala koji se lako koristi.

  Prilagodljivost i mali trošak

  Office 365 ima prilagodljivost potrebnu za vođenje neprofitne organizacije na način koji vam najviše odgovara.

  • Objedinjena administracija. S lakoćom upravljajte Office 365 uslugama iz bilo kog pregledača, a na raspolaganju ćete i dalje imati napredne PowerShell komande za automatizaciju zadataka upravljanja.
  • Oslobodite dragocene resurse. Smanjite troškove i uštedite vreme za primenu i održavanje lokalnih servera i upravljanje njima i omogućite svom IT odeljenju više vremena za usredsređivanje na rad na projektu.
  • Mali trošak. Office 365 Nonprofit je dostupan kao donacija za neprofitne organizacije koje treba da ispune određene uslove i kroz planove sa veoma sniženim stopama, u zavisnosti od vaših potreba.
  Svi Office 365 Nonprofit planovi uključuju:
  E-pošta i kalendari
  Koristite poslovnu e-poštu uz obogaćen, a poznat korisnički interfejs u programu Outlook kome možete da pristupate sa radne površine1 ili putem veb-pregledača preko aplikacije Outlook Web App. Korisnici dobijaju poštansko sanduče od 50 GB i mogućnost slanja priloga veličine do 25 MB. Koristite sopstveno ime domena.
  Veb-konferencije Organizujte audio i video sastanke na mreži koristeći funkcije za deljenje ekrana jednim klikom, HD video konferencije i virtuelnu tablu za pisanje. Odlično za razmenu ideja.
  Razmena trenutnih poruka Povežite se sa ostalima putem trenutnih poruka i stavite svima do znanja da ste dostupni koristeći status na mreži.
  Skladištenje i deljenje datoteka
  OneDrive for Business obezbeđuje korisnicima 1 TB ličnog skladišnog prostora koji se sinhronizuje sa njihovim PC računarima kako bi mogli da pristupe tom skladištu van mreže. S lakoćom delite dokumente sa ostalima koristeći Office ili SharePoint.
  Lokacije timova Zajedno radite na projektima koristeći lokacije timova koje vam pomažu da na jednom mestu organizujete srodne dokumente, beleške, zadatke i razgovore. Podržano je najviše 300 podlokacija.
  Office Online Kreirajte i uređujte2 Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente u bilo kom savremenom pregledaču.
  Mobilnost
  Sinhronizujte e-poštu, kalendar i kontakte; pristupajte SharePoint lokacijama; prikazujte i uređujte Office dokumente koristeći Office Online preko pregledača na Windows Phone, iOS i Android uređajima.
  Aplikacije za Office i SharePoint Nove aplikacije nezavisnih proizvođača i one koje su razvili korisnici funkcionišu sa sistemima Office i SharePoint kako bi veb-usluge postale dostupne direktno u dokumentima i na lokacijama.
  Administracija
  Administratorski portal obezbeđuje IT odeljenju opcije detaljne konfiguracije za vaše usluge, bilo preko portala na mreži ili putem automatizovanog upravljanja pomoću PowerShell komandi.
  Pouzdanost Budite spokojni znajući da su vaše usluge dostupne jer finansijski podržan ugovor o nivou usluga (SLA) garantuje dostupnost usluga 99,9% vremena.
  Bezbednost Najmodernije bezbednosne procedure sa pet slojeva zaštite i proaktivnim nadgledanjem pomažu u zaštiti vaših podataka.
  Privatnost Vaši podaci su samo vaši. Microsoft ne skenira e-poruke, niti dokumente u svrhe oglašavanja.
  Ažuriranje Nema potrebe da plaćate nadogradnje verzija; ispravke su uključene u pretplatu. Odeljenje za IT može da konfiguriše nove funkcije koje se stavljaju na raspolaganje korisnicima Office 365 sistema.
  Integracija usluge Active Directory Upravljanje akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
  Podrška Podrška preko telefona 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici za sve probleme vezane za IT. Za probleme koji nisu tako hitni možete da uputite zahtev za servisiranje preko administratorskog portala.
  Neki Office 365 Nonprofit planovi takođe uključuju:
  Office paket je uključen Stalno ažuriranje na najnovije verzije sledećih programa:
  Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft PowerPoint Microsoft Outlook Microsoft OneNote Microsoft Publisher Microsoft Access
  • Zabeležite svoje ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
  • Lako oblikujte informacije u programu Excel zahvaljujući alatkama koje prepoznaju vaše obrasce i automatski popunjavaju podatke.
  • Jednostavno unosite sadržaj iz PDF dokumenata da biste kreirali Word dokumente vrhunskog izgleda.
  • Dizajnirajte prilagođeni reklamni materijal koji odgovara vašem brendu i kupcima.
  Office na mobilnim uređajima Pristupite dokumentima, uređujte ih i prikazujte na Windows tablet računarima, iPad uređajima, iPhone uređajima, Android telefonima i Windows Phone uređajima. Koristite OneNote, OWA, Lync Mobile i SharePoint Newsfeed aplikacije na većini uređaja.
  Office na bilo kom računaru Na bilo kom računaru sa operativnim sistemom Windows 7 ili Windows 8 koji ima vezu sa internetom strimujte potpune verzije Office programa koristeći funkciju Office na zahtev.
  Napredne mogućnosti za e-poštu Koristite mogućnosti arhiviranja i zakonskog zadržavanja uz neograničen skladišni prostor kako biste bili usklađeni sa propisima. Takođe koristite smernice za sprečavanje gubitka podataka kako biste dodatno osigurali usaglašenost sa propisima.
  Yammer Enterprise: Održavajte ideje i posao u koraku sa poslovnim društvenim umrežavanjem, koje olakšava saradnju sa pravim osobama i koje sadrži naprednu podršku, bezbednost, administraciju i integracije.
  Podrška za hostovanu govornu poštu Podrška za hostovanu govornu poštu sa mogućnošću automatskog telefonskog sistema. Govorne poruke se snimaju u usluzi Exchange Online i korisnici mogu da im pristupaju iz programa Outlook, preko aplikacije Outlook Web App ili sa kompatibilnog mobilnog telefona.
  Napredne alatke za poslovno obaveštavanje Brzo steknite neophodan uvid služeći se interaktivnim kontrolnim tablama koje obezbeđuje potpuna Excel Services tehnologija. Obavljajte analize obimnih podataka i kombinovane vizuelizacije podataka u novom Excel klijentu koji sadrži funkcije Power Pivot i Power View.

  Više detalja
  Da biste videli sve funkcije koje su uključene, pogledajte detaljne opise usluga.

  Saznajte više o programu za donacije Microsoft softvera.

  Najčešća pitanja

  Dizajnirana da neprofitnim i nevladinim organizacijama pomogne da ostvare veće dobro, ova globalna ponuda nudi kvalifikovanim klijentima pristup usluzi Office 365, najboljim alatkama u klasi za produktivnost i saradnju zasnovanim u oblaku korporacije Microsoft. Neprofitne organizacije mogu da saznaju više, provere da li ispunjavaju uslove i prijave se za donaciju posećivanjem lokacije www.microsoft.com/office365nonprofits.

  Usluga Yammer je uključena u ponude Nonprofit E1 i Nonprofit E3, ali ne i u ponude Nonprofit Business Essentials i Business Premium. Sve funkcije i softverske usluge uključene u Enterprise i Business ponude nalaze se i u Nonprofit ponudama, uz izuzetak prava dvostrukog pristupa.

  Sledite ove korake:

  1. Posetite stranicu za Office 365 Nonprofit.
  2. Izaberite vezu Prvi koraci ka donaciji uz BESPLATNU probnu verziju.
  3. Kliknite na zeleno dugme BESPLATNA probna verzija za Office 365 Nonprofit E3.
  4. Podesite nalog i potvrdite da ste povezani sa neprofitnom organizacijom.
  5. Prijavljivanje za probnu verziju prikuplja informacije potrebne da bi se pokrenula procedura potvrde da vaša organizacija ispunjava uslove za neprofitne organizacije. Pogledajte odeljak o ispunjavanju uslova i proveri u najčešćim pitanjima za Office 365 Nonprofit.
  6. Tokom probne verzije, idite na karticu „Upravljanje licencom“ na portalu za administraciju da biste dodelili maksimalno 25 korisnika.
  7. Primićete e-poruku koja potvrđuje ili ne potvrđuje prhvatljivost kvalifikovane neprofitne organizacije. Ako se približavate kraju probnog perioda od 30 dana, a niste primili obaveštenje o verifikaciji prihvatljivosti od sistema Office 365, obratite se korisničkoj podršci.
  8. Ako bude potvrđeno da ispunjavate uslove, Office 365 Nonprofit ponude postaće dostupne na Office 365 portalu za administraciju.
  9. Idite na karticu „Upravljanje licencom“ na portalu za administraciju da biste probne korisnike ponovo dodelili Office 365 Nonprofit ponudama, uključujući donirane E1 i Business Essentials ponude. Možete da dodelite i dodatne korisnike Nonprofit ponudama.

  Neprofitni klijenti treba da koriste kanal podrške za Office 365. Detalje o opcijama Office 365 podrške možete da pronađete ovde.

  Prihvatljive organizacije: Neprofitne i nevladine organizacije moraju da se smatraju dobrotvornim organizacijama u odgovarajućim zemljama kako bi bile prihvatljive za Microsoft programe za neprofitne organizacije. Prihvatljive organizacije takođe moraju da rade na osnovi bez profita i imaju misiju da pomognu lokalnoj zajednici, koja bi mogla da uključuje sledeće radnje, ali nije ograničena na njih:

  • Pružanje pomoći siromašnima.
  • Unapređenje obrazovanja.
  • Poboljšanje socijalne pomoći.
  • Očuvanje kulture.
  • Očuvanje ili sređivanje životne sredine.
  • Promocija ljudskih prava.
  • Osnivanje civilnog društva.

  Za detaljno objašnjenje kriterijuma prihvatljivosti i za veze za kriterijume prihvatljivosti specifične za zemlju posetite stranicu Prihvatljivost korporativnog državljanstva.

  Microsoft radi sa partnerom za donaciju softvera TechSoup Global radi određivanja da li se neprofitna organizacija uklapa u opšte zahteve prihvatljivosti. U mnogim slučajevima, vreme odgovora je trenutno kada se neprofitna organizacija prijavi za donaciju. U drugim slučajevima, kada treba potvrditi status neprofitne organizacije, ne bi trebalo da traje duže od tri do sedam dana, pod uslovom da neprofitna organizacija brzo odgovara na sve zahteve za informacijama, ali može da traje i do 20 dana. Potrebna dokumentacija može da uključuje certifikaciju ili registraciju obezbeđenu telu koje rukovodi neprofitnom organizacijom. Na primer, u SAD zahtevamo kopiju IRS 501(c)(3) pisma determinacije.

  Ako se približavate kraju probnog perioda od 30 dana, a niste primili obaveštenje o verifikaciji prihvatljivosti od sistema Office 365, obratite se korisničkoj podršci.

  Plan Office 365 Nonprofit namenjen je primarno korisnicima neprofitnih organizacija koje ispunjavaju uslove. Članovi ili korisnici neprofitne organizacije NE ispunjavaju uslove za licenciranje sistema Office 365 Nonprofit. Neprofitne organizacije mogu da licenciraju volontere koji imaju značajne povereničke ili upravljačke odgovornosti za organizaciju, kao što je to upravni odbor. Volonter u prihvatljivoj neprofitnoj organizaciji može da primi licencu za Office 365 SAMO ako ispunjava TRI sledeća uslova:

  • Volonter je odgovoran za određene aktivnosti i rezultate u okviru neprofitne organizacije koji su definisani pisanim opisom pozicije volontera.
  • Uloga volontera u neprofitnoj organizaciji je uloga koja traje čitave godine ili sezonska ili povremena uloga koja se godišnje ponavlja.
  • Volonter neće koristiti Office 365 za ličnu upotrebu koja stvara prihod osobi koja volontira.
 • Saznajte više

1Planovi koji ne obuhvataju verziju Office paketa za radnu površinu rade sa najnovijom verzijom aplikacije Outlook, Outlook 2010, Outlook 2007 (sa nešto ograničenom funkcionalnošću), Outlook 2011 za Mac i Outlook 2008 za Mac.
2Uređivanje je moguće samo u izabranim planovima.
3Samo klijentski programi i/ili funkcije za računare sa operativnim sistemima Windows. Ne može se koristiti na više uređaja.

iPad i iPhone su registrovani žigovi Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.