Microsoft Excel 2013 – softver za unakrsne tabele

 • Otkrijte i pokažite nagoveštaje koji su sakriveni u vašim podacima

  Brza popuna. Jednostavno promenite oblik ili raspored podataka da biste stekli novi uvid u njih. Excel uči i prepoznaje vaše obrasce i automatski popunjava preostale podatke umesto vas. Nisu vam potrebne formule ni makroi.

  Preporučena izvedena tabela. Brzo obavite složene analize. Excel rezimira vaše podatke nudeći pregled različitih opcija za izvedene tabele, tako da možete da ih uporedite i izaberete onu koja nudi najbolje objašnjenje.

  Otkrijte i pokažite nagoveštaje koji su sakriveni u vašim podacima.
 • Vizuelizujte podatke da biste ih bolje razumeli

  Preporučeni grafikoni. Pustite Excel da vam preporuči grafikone koji najbolje ilustruju obrasce u podacima. Napravite brzi pregled grafikona i grafičkih opcija, a zatim izaberite one koji prikazuju najjasniji uvid.

  Brza analiza. Otkrijte i uporedite različite načine za vizuelno prikazivanje podataka. Kada vidite onaj koji najbolje prikazuje podatke, primenite oblikovanje, mini-grafikone, grafikone i tabele jednim klikom.

  Kontrola za oblikovanje grafikona. Zamislite mogućnost finog podešavanja izgleda grafikona u nekoliko trenutaka. Promenite naslov, raspored i ostale elemente grafikona u novom interfejsu za oblikovanje koji je još interaktivniji.

  Vizuelizujte podatke da biste ih bolje razumeli.
 • Više načina za deljenje radnih svezaka daje bolje rezultate

  Pojednostavljeno deljenje. Delite radne sveske sa lakoćom i bez bojazni. Možete da budete sigurni da svi prate samo najnoviju verziju jer se vaši prikazi podrazumevano čuvaju u usluzi OneDrive ili na SharePoint lokaciji.* Dovoljno je da svima pošaljete vezu do iste datoteke.

  Objavljivanje na društvenoj mreži. Brzo dođite do velikog broja povratnih informacija. Delite izabrane delove svojih unakrsnih tabela na Vebu tako što ćete ih objaviti na stranicama društvenih mreža.

  Prezentacija na mreži. Sarađujte na radnim sveskama sa drugima u realnom vremenu tako što ćete deliti svoj ekran u Lync razgovorima i sastancima. Kada je prezentujete na mreži, možete i drugima da dozvolite kontrolu nad radnom sveskom.

  * Veza sa Internetom je obavezna; morate biti prijavljeni pomoću Microsoft naloga ili Microsoft Online Services ID-a.

  Više načina za deljenje radnih svezaka daje bolje rezultate.

Radite

sa bilo kog mesta

Neka

sve što radite blista

Povežite se

na blog
Pristupajte dokumentima, prikazujte ih i uređujte na Windows tabletu, iPad uređaju, Windows Phone, iPhone ili Android telefonu ili na vebu.
Uštedite vreme. Koristite Excel predloške za budžete, kreditne obračune, izveštaje o prodaji, vremenske rasporede i još mnogo toga.
Excel nije namenjen samo informatičarima. Pronađite obuke, objašnjenja i savete koji će vam pomoći u snalaženju unutar unakrsne tabele.

Nabavite pomoć

za pitanja o programu Excel
iPad i iPhone su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.