Zatvori

Budite tamo a da ne odete tamo.

 • Novi Lync je naše najsmelije i najbolje izdanje programa Lync do sada, sa inovacijama u svim aspektima. Lync je oduvek olakšavao komunikaciju među ljudima gde god se oni nalazili, ali sada unosimo dodatna poboljšanja pomoću novih i poboljšanih funkcija:

  Ostanite u kontaktu sa bilo kog mesta: Lync omogućava korisnicima da bezbedno komuniciraju sa bilo kog mesta na kojem postoji mogućnost povezivanja u mrežu i automatski se prilagođava uslovima mreže.

  Koristite uređaj koji želite
  Zadržite pokazivač da biste uvećali sliku

  Koristite uređaj koji želite: Lync olakšava komunikaciju tako što pruža dosledno i poznato iskustvo dostupno na Windows računarima, Windows Phone telefonima, iOS i Android pametnim telefonima. Nova sveobuhvatna Lync aplikacija za Windows 8 i Windows RT pruža besprekorno iskustvo pri radu primarno orijentisano na dodir.

  Komunicirajte na pravi način: Lync objedinjuje glasovne i video pozive, Lync sastanke, prisutnost i razmenu trenutnih poruka (IM) u jednom klijentu koji se lako koristi, što pojednostavljuje izbor i prebacivanje između različitih oblika komunikacije.

  Komunicirajte na pravi način:
  Zadržite pokazivač da biste uvećali sliku
  Povežite se sa spoljnim svetom

  Povežite se sa spoljnim svetom: Lync spoljni pristup bezbedno proširuje objedinjene komunikacije preko interneta na klijente, dobavljače i partnere korišćenjem programa Lync ili Skype.

  Iskoristite HD video zasnovan na standardima: Lync koristi otvorene standarde, uključujući H.264 SVC, kako bi pružio visokokvalitetno video iskustvo na širokom opsegu uređaja.

  Iskoristite HD video zasnovan na standardima:
  Zadržite pokazivač da biste uvećali sliku
  Učinite virtuelne sastanke efikasnijim
  Zadržite pokazivač da biste uvećali sliku

  Učinite virtuelne sastanke efikasnijim: Pomoću nove podrške za HD video sa više učesnika možete da vidite do pet učesnika sastanka istovremeno. Sami izaberite koga ćete gledati ili izbor prepustite programu Lync.

  Pridružujte se sastancima na jednostavan način: Za pridruživanje Lync sastanku potreban je samo jedan dodir ili klik na pametnim telefonima, tabletima i PC računarima.

  Pridružujte se sastancima na jednostavan način:
  Zadržite pokazivač da biste uvećali sliku
  Proširite Lync sastanke izvan svoje organizacije pomoću pristupa iz pregledača
  Zadržite pokazivač da biste uvećali sliku

  Proširite Lync sastanke izvan svoje organizacije pomoću pristupa iz pregledača: Lync Web App omogućava korisnicima ličnih i Mac računara da se pridruže Lync sastanku iz veb pregledača i pruža potpuno iskustvo sastanka na mreži, uključujući razmenu trenutnih poruka, glas, video sa više učesnika, zajednički rad sa podacima i deljenje.

  Hvatajte beleške u programu OneNote: OneNote deljenje omogućava korisnicima da kreiraju i dele OneNote digitalne beleške sa sastanka tokom Lync sastanaka.

  Hvatajte beleške u programu OneNote:
  Zadržite pokazivač da biste uvećali sliku
  Brzo i intuitivno pronađite najbolji način za komunikaciju
  Zadržite pokazivač da biste uvećali sliku

  Brzo i intuitivno pronađite najbolji način za komunikaciju: „Brzi Lync“ je meni koji se pojavljuje iznad kontakta na Lync kontakt listi i prikazuje dostupne načine komunikacije.

 • Poređenje opcija

  Pogledajte poređenje funkcija između Lync Online samostalnih planova i sistema Lync Server.

  Priče klijenata

  U pričama klijenata saznajte zašto klijenti biraju Lync kao platformu za komunikaciju.

  Najčešća pitanja

  Pronađite odgovore na najčešće postavljana pitanja o programu Lync u našim najčešćim pitanjima.

  Lync za mobilne uređaje

  Lync klijenti su dostupni za sledeće uređaje:

  Srodni proizvodi
Pronađite informacije o: IT stručnjaci|Projektanti