Lync partneri

 • Lync ima velik i vitalan ekosistem partnera koji vam omogućava da odaberete partnera koji najviše odgovara komunikacijskim potrebama i izazovima organizacije.

  Ako tražite jednog partnera koji može da obezbedi i podrži celovito Lync rešenje od početka do kraja, onda želite da radite sa Lync partnerom za integraciju sistema. A možete i da ispunite određene zahteve izborom partnera koji je usredsređen na određeni aspekt Lync rešenja, uključujući aplikacije, hardver i podršku.

  Saznajte više o različitim vrstama Lync partnera, grupisanih po kategoriji:

  Prikaži Sakrij Partneri za integraciju sistema

  Partneri za integraciju sistema imaju resurse i stručnost da klijentima obezbede sveobuhvatno, celovito Lync rešenje. Oni mogu da planiraju, primenjuju i podržavaju Lync rešenja koja su prilagođena ispunjavanju određenih poslovnih i tehnoloških potreba klijenata.

  Sledeći partneri za integraciju sistema imaju Lync obuku u nekoliko zemalja i njima upravljaju partneri preduzeća Microsoft ili grupe potrošačkih kanala:

  Da biste pronašli Lync partnere za integraciju sistema sa obukom u svojoj zemlji ili regionu, izvršite pretragu na veb lokaciji Microsoft Pinpoint tako što ćete izabrati svoju zemlju i izvršiti filtriranje za stavku „Kompetencija komunikacije“.

  Ili koristite sledeće veze za listu partnera specifičnu za zemlju:

  Prikaži Sakrij Lync partneri za aplikacije

  Partneri Lync nezavisnog prodavaca softvera (ISV) grade upakovane aplikacije i prodaju ih kao posebna rešenja izgrađena na Microsoft platformama. Lync platforma je strukturirana kako bi projektantima omogućila da efikasno grade aplikacije na nivou preduzeća koje poboljšavaju poslovnu produktivnost i ispunjavaju sve više različitih komunikativnih zahteva. Da biste pronašli partnera, koristite sledeću vezu:

  Lync partneri za aplikacije

  Prikaži Sakrij Lync partneri za hardver

  Lync partneri za hardver nude širok izbor telefona, slušalica, slušalica sa mikrofonom, veb kamera i računara za sjajan lični audio i video ugođaj uz Lync, rešenja za sobe za konferencije uz poboljšano iskustvo Lync sastanaka i infrastrukturu koja omogućava klijentima da primene glas i video preduzeća po sopstvenim uslovima. Ti partneri su prosledili svoje proizvode da bi se testirali i kvalifikovali za Lync, kako bi se klijentima obezbedilo korisničko iskustvo visokog kvaliteta. Te proizvode možete da pronađete u Lync katalogu hardvera pomoću sledeće veze:

  Lync partneri za hardver

  Prikaži Sakrij Lync certifikovani partneri za podršku

  Lync certifikovani partneri za podršku rade kao non-stop otvorena prodavnica za podršku Lync glasovne primene. Ti partneri su vešti, razumeju vaš posao – softver i hardver – i podržavaju ih Microsoft Premier inženjeri eskalacije podrške. Da biste pronašli partnera, koristite sledeću vezu:

  Lync certifikovani partneri za podršku

 • Saznajte više

  Za IT stručnjake
  Pronađite resurse i obuke namenjene IT stručnjacima za instaliranje, primenu, upravljanje i podršku lokalnim verzijama sistema Lync Server i usluga Lync Services.
  Za projektante
  Pronađite projektantske resurse i obuke za Lync Server, Lync, UCMA i UC veb API.
  Lync forumi
  Postavite pitanja o određenim Lync Server scenarijima.
  Lync blog
  Čitajte o najnovijim razvojima, pregledima funkcija i uputstvima od Lync tima.
Pronađite informacije o: IT stručnjaci|Projektanti