Najčešća pitanja u vezi sa Office jezičkim paketima 2010

Opšte informacije

PrikažiŠta su to Microsoft Office jezički paketi?

Jezički paketi su programski dodaci koji mogu znatno promeniti utisak korisnika pri radu sa Microsoft Office 2010 programima tako što omogućavaju stonim računarima da podržavaju više jezika. Ovo uključuje menije/prikaz, pomoć, rečnik, rečnik sinonima i kontrolor pravopisa. Pored poboljšanja korisničkog iskustva, korisnik može izabrati da koristi pojedinačne aspekte paketa, kao što je kontrolor pravopisa za proveru dokumenta na jeziku koji nije podrazumevani jezik na računaru.

PrikažiKoji jezici su dostupni?

Pojedinačni Office jezički paketi dostupni su na sledećim jezicima:

arapski, brazilski portugalski, bugarski, hrvatski, kineski (pojednostavljeni), kineski (tradicionalni), češki, danski, holandski, engleski, estonski, finski, francuski, nemački, grčki, hebrejski, hindi, mađarski, italijanski, japanski, kazaški, korejski, letonski, litvanski, norveški, poljski, portugalski, rumunski, ruski, srpski (latinica), slovački, slovenački, španski, švedski, tajski, turski i ukrajinski.

Pogledajte šta je uključeno.

Jezički paket omogućava korisniku ili organizaciji da osnovnoj primeni Office 2010 jezika doda lokalizovani prikaz, pomoć i alatke za proveru dokumenata za dodatni jezik i da se jednostavno prebacuje između jezika.

PrikažiKoje Office aplikacije omogućavaju jezički paketi?

Jezički paketi omogućavaju lokalizovane menije/prikaz, pomoć i alatke za proveru dokumenata za većinu Microsoft Office 2010 aplikacija, uključujući Word 2010, Excel 2010, PowerPoint 2010, Access 2010, Outlook 2010, OneNote 2010, InfoPath 2010, Publisher 2010, Project 2010, SharePoint Workspace 2010, Visio 2010 i Microsoft Office programske pakete koji sadrže ove proizvode. Jezički paketi nisu podržani u programima Word Starter 2010 i Excel Starter 2010. Access 2010 i Project 2010 nisu podržani na hindi jeziku.

Pored toga, jezici prikaza za Microsoft Office alatke, kao što su Clip Organizer, Document Imaging, Document Scanning i Picture Manager, lokalizovani su kada se jezički paketi omoguće. Lokalizacija aplikacija zavisi od jezika. Više detalja potražite na stranici Poređenje alatki za proveru Office jezičkih paketa.

Vrh stranice Vrh stranice

Cene i način kupovine

PrikažiKoliko jezički paketi koštaju?

Predložena maloprodajna cena za Office jezičke pakete je $24,95 ili ekvivalentna suma u međunarodnim valutama. Imajte u vidu da predložene maloprodajne cene mogu biti više u valutama koje nisu američki dolar zbog dodatnih poreza i/ili troškova transakcije, kao i da stvarnu cenu određuje prodavac.

PrikažiKako mogu da kupim pojedinačne Office jezičke pakete?

Office jezički paketi dostupni su za kupovinu isključivo na Office Veb lokaciji. Da biste kupili Office jezički paket, posetite matičnu stranicu Office jezičkih paketa, odaberite jezik koji želite da kupite i kliknite na dugme Preuzmi, a zatim sledite uputstva. Imajte u vidu da jezički paketi nisu dostupni putem programa količinskog licenciranja.

Vrh stranice Vrh stranice

Kompatibilnost

PrikažiDa li će jezički paketi za Office 2007 funkcionisati sa Microsoft Office 2010 aplikacijama?

Ne. Zbog promena u arhitekturi aplikacija, klijenti moraju da kupe Office 2010 pakete za jedan jezik da bi imali višejezičke mogućnosti za Microsoft Office 2010 aplikacije.

PrikažiKako su Office jezički paketi i Office Veb lokacija povezani?

Office Veb lokacija pokriva mnoge jezike i geografije i omogućava korisnicima da dodatno poboljšaju svoj utisak pri radu sa jezicima tako što obezbeđuje sredstva specifična za jezik i tržište kao što su pomoć, predlošci i dodaci, koji se neprestano dodaju da bi zadovoljili potrebe klijenata.

PrikažiDa li će postojati jezičke mogućnosti za neke druge jezike?

Da. Microsoft radi sa lokalnim upravama za jezike širom sveta kako bi obezbedili besplatne „Office jezičke interfejs pakete“ za jezike koje ne pokrivaju Office jezički paketi 2010. Više informacija o pribavljanju jezičkih interfejs paketa potražite na Veb lokaciji Microsoft programa za lokalne jezike.

Vrh stranice Vrh stranice