Izaberite zemlju/region fakturisanja:
Office Home & Student 2013

Office Home & Student 2013

Postignite više u kućnoj upotrebi i domaćim zadacima
Najbolje rešenje za porodice koje žele Office na jednom računaru

Šta je uključeno

Najnovije verzije osnovnih Office aplikacija za jedan računar. Lakše kreirajte, radite, planirajte i delite, kod kuće i u školi ili na fakultetu.

Office aplikacije

Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013

Za jedan računar

Za jedan računar
Instalacija sistema Office za najviše jedan računar istovremeno. Za nekomercijalnu upotrebu.

Office u oblaku

Office u oblaku
Pristupite svojim datotekama ili personalizovanim postavkama kod kuće i na drugim mestima.
 • Vaš personalizovani Office

  Prijavite se u Office sa računara ili dok ste u pokretu i vaše lične postavke i datoteke će vam biti na raspolaganju.

  • Prilagođene postavke vas prate u stopu. Prijavite se na svoj nalog i nastavite rad tamo gde ste stali.
  • Datoteke se skladište u oblaku. Office čuva vaše dokumente u usluzi OneDrive tako da uvek možete da pristupite svojim beleškama, fotografijama i datotekama.
  Pošaljite vezu da biste delili svoje planove, radove, fotografije i još toga
  S lakoćom delite OneNote beležnice i druge datoteke koristeći OneDrive i Office Online.

  Pojednostavite deljenje

  Održavanje kontakta sa članovima porodice i zajedničko učenje u školi su u novom sistemu Office jednostavniji nego ikada pre

  • Delite sadržaje i pravite planove na mreži i van nje. Zajednički razradite zadatke za kuću i školu, delite beleške i pravite planove u OneNote beležnicama.
  • Delite sadržaje onako kako želite i još brže. Od sada možete da pronađete sve opcije deljenja na jednom mestu u Office programima: u meniju Datoteka > Deli.

  Za čas pretvorite svoje ideje u impresivne projekte

  Oslobodite svoju kreativnu stranu kod kuće ili u školi. Jednostavnije započinjite radove, a zatim ih doterajte alatkama kakve koriste stručnjaci.

  • Radite na najbolji način. Zabeležite svoje ideje tastaturom, olovkom ili putem ekrana osetljivog na dodir.
  • Lako manipulišite različitim medijskim sadržajem. Prevlačite slike, video zapise i medije na mreži u svoje dokumente i poravnajte ih s lakoćom kao profesionalac.
  • Uštedite vreme i impresionirajte druge. Koristite predložak sa početnog ekrana aplikacije Word ili Excel ili neki od novih predložaka za PowerPoint za široki ekran.
  Iskoristite prednosti ulančanih komentara da biste efikasnije sarađivali na dokumentima

  Funkcije:

  Najnovije Office aplikacije
  Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013 i OneNote 2013
  • Obavite više posla u Word dokumentima: otvorite i uredite PDF, ubacite video zapis na mreži i gledajte ga u samom dokumentu i koristite režim za čitanje da biste na bilo kom ekranu dobili prikaz koji onemogućava ometanje.
  • Excel predlošci uglavnom obavljaju konfigurisanje i dizajniranje umesto vas, tako da možete da se usredsredite na informacije. Da biste imali potpuniji uvid, pretvorite informacije u grafikon ili tabelu, i to u samo dva poteza.
  • Kreirajte zadivljujuće prezentacije koristeći nove alatke za poravnavanje, slaganje boja i druge elemente dizajna u programu PowerPoint, a zatim ih lako delite na vebu.
  • Crtajte, pišite, kucajte, klikćite ili brzo prevlačite prstima preko beleški u aplikaciji OneNote. Multimedijalne beleške se čuvaju, možete da ih pretražujete i sinhronizuju se sa OneNote aplikacijama na vašim drugim uređajima.
  15 GB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive Svi korisnici usluge OneDrive dobijaju 15 GB besplatnog prostora za skladištenje u usluzi OneDrive. Otpremajte dokumente, fotografije, prezentacije i još mnogo toga, a zatim im pristupajte sa računara ili telefona. Dodatan skladišni prostor se može kupiti po potrebi. Ako na svom računaru imate instaliranu aplikaciju OneDrive za radnu površinu, vaši dokumenti će vam biti na raspolaganju i van mreže.
  Vaš Office van kuće Besplatan Office Online se sinhronizuje sa vašim OneDrive nalogom, tako da možete da pristupate svojim dokumentima, fotografijama i drugim datotekama i da ih prikazujete, uređujete i delite sa bilo kog uređaja koji ima vezu sa internetom i podržan pregledač.

  Najčešća pitanja

  Prikaži Sakrij Šta je novo u ovom izdanju sistema Office?

  Poznate Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint sadrže nove funkcije koje će vam pomoći da još efikasnije kreirate, komunicirate i radite sa praktično bilo kog mesta.

  Pored ažuriranja tradicionalnih Office paketa, razvili smo potpuno nove verzije Office paketa za domaćinstva i obrazovne institucije koji se koriste po principu pretplate i koji su posebno osmišljeni tako da odgovaraju načinu na koji se Office danas koristi. Svaka od ovih pretplata obuhvata najnovije verzije Office aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint za PC i Mac računare. Takođe nudimo i Skype minute za svet i skladište na mreži u usluzi OneDrive.

  Pretplatnici dobijaju i pravo nadogradnje na buduće verzije, kao i pravo na korišćenje na više PC ili Mac računara, kao i na odabranim mobilnim uređajima. Office aplikacije koje možete da koristite na PC/Mac računarima i drugim uređajima variraju od platforme do platforme.

  Prikaži Sakrij U čemu je razlika između programskih paketa Office 2013 i Office 365 planova?

  Microsoft Office je ime koje i dalje koristimo za naš softver za produktivnost.

  Programski paketi Office su tradicionalno sadržali programe Word, Excel, PowerPoint i Outlook. U ovom izdanju, svi programski paketi Office 2013 u koje spada i Office Home & Student 2013 sadrže najnovije verzije Office aplikacija koje su predviđene za korišćenje na jednom računaru.

  Ime „Office 365“ koristimo za proizvode koji sadrže funkcije koje se aktiviraju preko interneta, kao što su dodatan prostor za skladištenje u usluzi OneDrive ili Skype minuti za svet za kućnu upotrebu. Office 365 poslovni planovi sadrže funkcije kao što su Lync veb-konferencije i hostovana e-pošta za preduzeća. Svi Office 365 proizvodi, kao što su Office 365 Home, Office 365 Personal i Office 365 Business Premium naplaćuju se u vidu pretplate. Uslovi pretplate zavise od proizvoda.

  Većina Office 365 planova sadrži i aplikacije sistema Office 2013 sa svim funkcijama koje korisnici mogu da instaliraju na više računara ili uređaja. Aktivni pretplatnici dobijaju prava na buduću nadogradnju verzije što je pogodnost koja se stiče pretplatom. Ta prava zavise od proizvoda.

  Prikaži Sakrij Kako da znam da li moj računar ili uređaj može da pokrene novi Office?

  Potreban vam je operativni sistem Windows 7 ili noviji da biste uspešno mogli da pokrenete Office Home & Student 2013 na svom PC računaru. Korisnici Mac računara bi trebalo da posete veb-lokacije Office 365 Home, Office 365 Personal ili Office for Mac da bi pronašli proizvode za svoj OS.

  Prikaži Sakrij Šta je to OneDrive?

  OneDrive je usluga koja vam omogućava da otpremate datoteke u skladište u oblaku kojima ćete kasnije pristupiti sa računara ili telefona. OneDrive možete da koristite da biste skladištili dokumente, beleške, fotografije, pesme, video zapise i druge tipove datoteka.

  OneDrive pojednostavljuje deljenje. Fotografije i video zapise možete da šaljete e-poštom, možete da pošaljete kratku vezu do njih u tekstualnoj poruci, a možete i da ih objavite u društvenoj mreži, na svojoj veb-lokaciji ili na blogu. OneDrive vam omogućava sve to.

  Pored toga, postoji i OneDrive aplikacija na radnoj površini koju možete da instalirate i tako na svom PC ili Mac računaru kreirate fasciklu koja se automatski sinhronizuje sa fasciklom u oblaku kako biste mogli da pristupate svojim datotekama i van mreže.

  Prikaži Sakrij Koliki skladišni prostor u usluzi OneDrive dobijam uz Office?

  Svi korisnici usluge OneDrive dobijaju 15 GB besplatnog prostora za skladištenje u usluzi OneDrive. Dodatan skladišni prostor se može kupiti po potrebi. Korisnici koji imaju aktivnu pretplatu na Office 365 Home ili Office 365 Personal uz svaku pretplatu dobijaju dodatan 1 TB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive.

  Dodatnih 1 TB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive ulazi u OneDrive nalog povezan sa Microsoft nalogom koji je korišćen za kreiranje pretplatničkog naloga za Office 365.

  Prikaži Sakrij Da li su dokumenti koje uskladištim u OneDrive dostupni i van mreže?

  Ako na svom računaru imate instaliranu aplikaciju OneDrive na radnoj površini, vaši dokumenti će vam biti na raspolaganju i van mreže, a vi ne morate da preduzimate ništa. Aplikacija OneDrive na radnoj površini na vašem računaru kreira fasciklu koja automatski sinhronizuje dokumente iz OneDrive skladišta u oblaku sa onima na vašem računaru, tako da možete da radite na svojim dokumentima i van mreže, sigurni da će oni uvek biti sinhronizovani.

  Prikaži Sakrij Da li osobe koje koriste neku drugu verziju sistema Office mogu da otvore dokumente koje kreiram u verziji Office Home & Student 2013?

  Da, neko ko koristi prethodnu verziju sistema Microsoft Office lako može da otvori dokumente koji su kreirani u najnovijoj verziji sistema Office.

  Korisnici sistema Office 2007, Office 2010, Office 365 ili Office 2013 mogu da otvaraju dokumente koji su kreirani u najnovijem izdanju Office aplikacija bez potrebe za dodatnim radnjama.

  Korisnici koji imaju starije verzije sistema Office će možda morati da preuzmu i instaliraju paket za kompatibilnost.

 • Takođe vam se može dopasti

  Office 365 Personal

  Za 1 PC ili Mac računar i još 1 tablet računar
  Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013
  Outlook 2013 Publisher 2013 Access 2013
  {O365PersonalMonth|price}mesečno
  Saznajte više
  Horizontalna linija

  Office 365 Home

  Za 5 PC ili Mac računara i još 5 tablet računara
  Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013
  Outlook 2013 Publisher 2013 Access 2013
  {HPMonth|price}mesečno
  Saznajte više
  Horizontalna linija

  Office Home &
  Business 2013

  Za 1 računar i uključuje:
  Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013 Outlook 2013
  {OHB2013|price}
  Saznajte više