Odaberite tržište fakturisanja:
Home & Business 2013

Office Home & Business 2013

Efikasnije upravljajte svojim životnim i poslovnim obavezama
Najbolje rešenje za one koji žele Office i Outlook na jednom računaru

Šta je uključeno

Najnovije verzije osnovnih Office aplikacija za jedan računar. Sadrži Outlook da biste mogli da organizujete svoj privatni i poslovni život.

Office aplikacije

Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013
Outlook 2013

Za jedan računar

Za jedan računar
Instalacija sistema Office za najviše jedan računar istovremeno. Prava na komercijalnu upotrebu.

Office u oblaku

Office u oblaku
Pristupite svojim datotekama ili personalizovanim postavkama kod kuće i na drugim mestima.
 • Vaš personalizovani Office

  Kreirajte atraktivne dokumente profesionalnog izgleda, bez obzira na to da li ste za radnim stolom ili u pokretu.

  • Prilagođene postavke vas prate u stopu. Prijavite se na svoj nalog i nastavite rad tamo gde ste stali.
  • Datoteke se skladište u oblaku. Office čuva vaše dokumente u usluzi OneDrive tako da uvek možete da pristupite svojim beleškama, fotografijama i datotekama.
  S lakoćom delite dokumente koristeći OneDrive i Office Online aplikacije.
  Outlook: Obuhvatite sve detalje jednim pogledom bez potrebe da menjate ekran

  Delite planove i budite stalno organizovani

  Kontrola privatnih i poslovnih obaveza je u novom sistemu Office jednostavnija nego ikada pre.

  • Organizujte svoju porodicu. Koristite Outlook e-poštu, deljene kalendare i alatke za listu zadataka da biste u isto vreme upravljali kućnim i poslovnim rasporedom.
  • Lako delite beležnice i datoteke. Šaljite veze do njih ili koristite besplatne Office Online aplikacije da biste ih prikazivali i uređivali.

  Pretvorite svoje ideje u dokumente profesionalnog izgleda

  Počnite od predloška, a zatim doterajte svoj rad alatkama za stručnjake.

  • Radite onako kako želite. Zabeležite svoje ideje tastaturom, olovkom ili putem ekrana osetljivog na dodir.
  • Lako radite sa medijskim sadržajem. Prevlačite i puštajte slike, video zapise i medijski sadržaj na mreži u datoteke i ubacujte sadržaj iz PDF dokumenata direktno u Word.
  • Uštedite vreme i istaknite se. Koristite predložak sa početnog ekrana aplikacije Word ili Excel ili neki od novih predložaka za PowerPoint za široki ekran.
  Prevlačite, otpuštajte i reprodukujte video zapise u programu Word.

  Funkcije:

  Najnovije Office aplikacije
  Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013, OneNote 2013 i Outlook 2013
  • Obavite više posla u svojim Word dokumentima: ubacite video zapis na mreži, otvorite PDF i uredite sadržaj i poravnajte slike i dijagrame uz minimalni napor.
  • Excel predlošci uglavnom obavljaju konfigurisanje i dizajniranje umesto vas, tako da možete da se usredsredite na informacije.
  • Kreirajte zadivljujuće prezentacije koristeći nove alatke za poravnavanje, slaganje boja i druge elemente dizajna u programu PowerPoint.
  • Crtajte, pišite, kucajte, klikćite ili brzo prevlačite prstima preko beleški u aplikaciji OneNote. Beleške se čuvaju, možete da ih pretražujete i sinhronizuju se sa OneNote aplikacijama na vašim drugim uređajima.
  • Outlook se sada automatski povezuje sa vašim Microsoft nalogom za veb-poštu. Sinhronizujte zadatke i kalendare koristeći Outlook i objedinite sve planove.
  15 GB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive Svi korisnici usluge OneDrive dobijaju 15 GB besplatnog prostora za skladištenje u usluzi OneDrive. Otpremajte dokumente, fotografije, prezentacije i još mnogo toga, a zatim im pristupajte sa računara ili telefona. Dodatan skladišni prostor se može kupiti po potrebi. Ako na svom računaru imate instaliranu aplikaciju OneDrive za radnu površinu, vaši dokumenti će vam biti na raspolaganju i van mreže.
  Vaš Office van kuće Besplatan Office Online se sinhronizuje sa vašim OneDrive nalogom, tako da možete da pristupate svojim dokumentima, fotografijama i drugim datotekama i da ih prikazujete, uređujete i delite sa bilo kog uređaja koji ima vezu sa internetom i podržan pregledač.

  Najčešća pitanja

  Prikaži Sakrij Šta je novo u ovom izdanju sistema Office?

  Poznate Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint sadrže nove funkcije koje će vam pomoći da još efikasnije kreirate, komunicirate i radite sa praktično bilo kog mesta.

  Pored ažuriranja tradicionalnih Office paketa, razvili smo potpuno nove verzije Office paketa za domaćinstva i obrazovne institucije koji se koriste po principu pretplate i koji su posebno osmišljeni tako da odgovaraju načinu na koji se Office danas koristi. Svaka od ovih pretplata obuhvata najnovije verzije Office aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint za PC i Mac računare. Takođe nudimo i Skype minute za svet i skladište na mreži u usluzi OneDrive.

  Pretplatnici dobijaju i pravo nadogradnje na buduće verzije, kao i pravo na korišćenje na više PC ili Mac računara, kao i na odabranim mobilnim uređajima. Office aplikacije koje možete da koristite na PC/Mac računarima i drugim uređajima variraju od platforme do platforme.

  Prikaži Sakrij U čemu je razlika između programskih paketa Office 2013 i Office 365 planova?

  Microsoft Office je ime koje i dalje koristimo za naš softver za produktivnost.

  Programski paketi Office su tradicionalno sadržali programe Word, Excel, PowerPoint i Outlook. U ovom izdanju, svi programski paketi Office 2013 u koje spada i Office Home & Student 2013 sadrže najnovije verzije Office aplikacija koje su predviđene za korišćenje na jednom računaru.

  Ime „Office 365“ koristimo za proizvode koji sadrže funkcije koje se aktiviraju preko interneta, kao što su dodatan prostor za skladištenje u usluzi OneDrive ili Skype minuti za svet za kućnu upotrebu. Office 365 poslovni planovi sadrže funkcije kao što su Lync veb-konferencije i hostovana e-pošta za preduzeća. Svi Office 365 proizvodi, kao što su Office 365 Home, Office 365 Personal i Office 365 Business Premium naplaćuju se u vidu pretplate. Uslovi pretplate zavise od proizvoda.

  Većina Office 365 planova sadrži i aplikacije sistema Office 2013 sa svim funkcijama koje korisnici mogu da instaliraju na više računara ili uređaja. Aktivni pretplatnici dobijaju prava na buduću nadogradnju verzije što je pogodnost koja se stiče pretplatom. Ta prava zavise od proizvoda.

  Prikaži Sakrij Kako da znam da li moj računar ili uređaj može da pokrene novi Office?

  Potreban vam je operativni sistem Windows 7 ili noviji da biste uspešno mogli da pokrenete Office Home & Business 2013 na svom PC računaru. Korisnici Mac računara bi trebalo da posete veb-lokacije Office 365 HomeOffice 365 Personal, ili Office for Mac da bi pronašli proizvode za svoj OS.

  Prikaži Sakrij Šta je to OneDrive?

  OneDrive je usluga koja vam omogućava da otpremate datoteke u skladište u oblaku kojima ćete kasnije pristupiti sa računara ili telefona. OneDrive možete da koristite da biste skladištili dokumente, beleške, fotografije, pesme, video zapise i druge tipove datoteka.

  OneDrive pojednostavljuje deljenje. Fotografije i video zapise možete da šaljete e-poštom, možete da pošaljete kratku vezu do njih u tekstualnoj poruci, a možete i da ih objavite u društvenoj mreži, na svojoj veb-lokaciji ili na blogu. OneDrive vam omogućava sve to.

  Pored toga, postoji i OneDrive aplikacija na radnoj površini koju možete da instalirate i tako na svom PC ili Mac računaru kreirate fasciklu koja se automatski sinhronizuje sa fasciklom u oblaku kako biste mogli da pristupate svojim datotekama i van mreže.

  Prikaži Sakrij Koliki skladišni prostor u usluzi OneDrive dobijam uz Office?

  Svi korisnici usluge OneDrive dobijaju 15 GB besplatnog prostora za skladištenje u usluzi OneDrive. Dodatan skladišni prostor se može kupiti po potrebi. Korisnici koji imaju aktivnu pretplatu na Office 365 Home ili Office 365 Personal uz svaku pretplatu dobijaju dodatan 1 TB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive.

  Dodatnih 1 TB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive ulazi u OneDrive nalog povezan sa Microsoft nalogom koji je korišćen za kreiranje pretplatničkog naloga za Office 365.

  Prikaži Sakrij Da li su dokumenti koje uskladištim u OneDrive dostupni i van mreže?

  Ako na svom računaru imate instaliranu aplikaciju OneDrive na radnoj površini, vaši dokumenti će vam biti na raspolaganju i van mreže, a vi ne morate da preduzimate ništa. Aplikacija OneDrive na radnoj površini na vašem računaru kreira fasciklu koja automatski sinhronizuje dokumente iz OneDrive skladišta u oblaku sa onima na vašem računaru, tako da možete da radite na svojim dokumentima i van mreže, sigurni da će oni uvek biti sinhronizovani.

  Prikaži Sakrij Da li osobe koje koriste neku drugu verziju sistema Office mogu da otvore dokumente koje kreiram u verziji Office Home & Business 2013?

  Da, neko ko koristi prethodnu verziju sistema Microsoft Office lako može da otvori dokumente koji su kreirani u najnovijoj verziji sistema Office.

  Korisnici sistema Office 2007, Office 2010, Office 365 ili Office 2013 mogu da otvaraju dokumente koji su kreirani u najnovijem izdanju Office aplikacija bez potrebe za dodatnim radnjama.

  Korisnici koji imaju starije verzije sistema Office će možda morati da preuzmu i instaliraju paket za kompatibilnost.

 • Takođe vam se može dopasti

  Office 365 Personal

  Za 1 PC ili Mac računar i još 1 tablet računar
  Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013
  Outlook 2013 Publisher 2013 Access 2013
  {O365PersonalMonth|price}mesečno
  Saznajte više
  Horizontalna linija

  Office 365 Home

  Za 5 PC ili Mac računara i još 5 tablet računara
  Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013
  Outlook 2013 Publisher 2013 Access 2013
  {HPMonth|price}mesečno
  Saznajte više
  Horizontalna linija

  Office 365 Business Premium

  Najbolja verzija za 1-10 korisnika
  Word 2013 Excel 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013 Outlook 2013 Publisher 2013 Access 2013
  + e-pošta za velika preduzeća, sastanci na mreži i ostale usluge u oblaku
  Saznajte više