Otkazivanje Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplate

Ako otkažete pretplatu, moći ćete da koristite Office i sve obuhvaćene usluge do isteka perioda pretplate. Na primer, ako imate godišnju pretplatu koja ističe 31. decembra, a vi je otkažete u junu, moći ćete da je koristite do 31. decembra, ali ona se neće obnoviti.

Kad vam pretplata istekne, Office će se izvršavati u režimu umanjene funkcionalnosti. To znači da ćete i dalje moći da otvorite i odštampate dokumente, ali nećete moći da ih uređujete ili da kreirate nove. Takođe, nećete moći da pristupate uslugama obuhvaćenim pretplatom, kao što su dodatno OneDrive skladište i Skype minuti za svet.

Da biste otkazali pretplatu, idite na stranicu svog naloga. U odeljku Informacije o obnovi kliknite na Otkaži pretplatu.

Otkazivanje pretplate na Office

 Napomena    Ako vidite stavku Automatsko obnavljanje: Na , možete da izaberete stavku Isključi automatsko obnavljanje umesto Otkaži pretplatu . Pretplata se neće automatski obnoviti kad istekne.

Ako ne vidite stavku „Otkaži pretplatu“, ne morate da otkazujete jer se pretplata neće automatski obnoviti

Kada će se moja pretplata obnoviti?

Datum obnavljanja pretplate možete da vidite u odeljku Plaćanje i naplata, u okviru Informacije o obnovi.

Datum isteka obnove nalazi se u odeljku „Plaćanje i naplata“

Ponovno pokretanje pretplate

Ako se kasnije predomislite i želite da obnovite pretplatu, idite na stranicu naloga i kliknite na žutu traku.

Otkazivanje Office pretplate

 
 
Primenljivo na:
Access 2013, Excel 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, PowerPoint 2013, Publisher 2013, Word 2013, Excel for Mac 2011, PowerPoint for Mac 2011, Word for Mac 2011