Izaberite zemlju/region fakturisanja:
Obezbedite fleksibilnost i kontrolu u IT službi koristeći Office 365 planove za državne institucije.
Office 365

Office 365 Government

Modernizujte svoju infrastrukturu za produktivnost pod sopstvenim uslovima
Najbolji izbor za državne institucije koje imaju napredne IT zahteve i žele fleksibilnost u brzini prelaska na oblak u skladu sa svojim potrebama.

Šta je uključeno

Alatke za saradnju
Office Online
Fleksibilnost i kontrola u IT službi
Nabavite željene usluge komuniciranja i poboljšanja produktivnosti u klasi velikih preduzeća, kao i potencijal i prilagodljivost koji su usklađeni sa potrebama vaše organizacije.
Alatke za saradnju
E-pošta poslovnog kvaliteta, deljenje dokumenata i sastanci na vebu
Office Online
Pristupajte Office dokumentima iz najnovijih pregledača na svim svojim uređajima
Fleksibilnost i kontrola u IT službi
Objedinjena administracija, migracija pod vašim uslovima i nove alatke za aplikacije
 • Koristite Office na bilo kom mestu

  Obezbedite korisnicima Office aplikacije koje su im poznate i optimizovane za njihove uređaje, tako da mogu da rade punim kapacitetom bez obzira na to gde se nalaze.

  • Brzo nabavite Office. Uz novi Office koji se zasniva na protoku više ne morate da čekate da se dovrše instaliranja u sistemu Office ili da prestanete da radite da biste primili ispravke za Office. Osim toga, novi Office može da se instalira uporedo sa prethodnim verzijama sistema Office.
  • Postavke koje se prenose. Nedavni dokumenti, postavke i prilagođeni rečnici slede Microsoft nalog, što znači da odmah možete da nastavite tamo gde ste stali, bez obzira na to koji uređaj koristite.
  • Office Online. Unapređene usluge Word, PowerPoint, Excel i OneNote Online vam omogućavaju da radite na svim uređajima i to direktno iz pregledača. Korisnici mogu istovremeno da rade na istom dokumentu, što pojednostavljuje rukovanje različitim verzijama.
  Uvek koristite najnoviju verziju Office aplikacija koje su oslonac za vašu produktivnost.
  Pogledajte više
  Zatvori
  • Uvek koristite najnoviju verziju Office aplikacija koje su oslonac za vašu produktivnost.

   Uvek koristite najnoviju verziju Office aplikacija koje su oslonac za vašu produktivnost.

  • Pristupite svojim Word dokumentima i uređujte² ih u pokretu koristeći uslugu Word Online.

   Pristupite svojim Word dokumentima i uređujte2 ih u pokretu koristeći uslugu Word Online.

  Brzo stupite u kontakt u programu Lync. Započnite ćaskanje, pregledajte dnevni red i pridružite se sastanku jednim klikom.
  Pogledajte više
  Zatvori
  • Brzo stupite u kontakt na željeni način u programu Lync. Započnite ćaskanje, pregledajte dnevni red i pridružite se sastanku jednim klikom.

   Brzo stupite u kontakt na željeni način u programu Lync. Započnite ćaskanje, pregledajte dnevni red i pridružite se sastanku jednim klikom.

  • Pogledajte dostupnost, kontakt informacije i novosti sa društvenih mreža na karticama kontakata u programu Outlook, tako da ćete imati sve što vam je potrebno za povezivanje na jednom mestu.

   Pogledajte dostupnost, kontakt informacije i novosti sa društvenih mreža na katicama kontakata u programu Outlook, tako da ćete imati sve što vam je potrebno za povezivanje na jednom mestu.

  Budite povezani sa svojom organizacijom

  Koristite moćne alatke za komunikaciju da biste pojednostavili saradnju.

  • Održavajte HD sastanke sa više učesnika. Radite zajedno gde god da ste koristeći konferencije koje uključuju napredno deljenje, hvatanje beležaka i stavljanje napomena.
  • Povezivanje osoba. Povezujte se još lakše koristeći objedinjenu kontakt karticu koja spaja novosti sa lokacija SharePoint, Facebook i LinkedIn i omogućava vam da jednim klikom započnete ćaskanje, pozivanje ili video ćaskanje.
  • Svima obezbedite poslovno obaveštavanje. Analizirajte velike skupove podataka sa munjevitim učinkom koristeći Power Pivot u okviru programa Excel. Možete i da kreirate vizuelne instrument table sa ključnim uvidima koristeći novi Power View.
  Koristite ga onako kako želite

  Smanjite dodatnu podršku za IT odeljenje i prestanite da pravite zakrpe na serverima. Office 365 obezbeđuje administraciju koja je podložna sveobuhvatnom konfigurisanju, vrhunsku zaštitu od malvera i bezvredne pošte, kao i 99,9% neprekidne garancije, tako da imate više vremena da se posvetite svojoj organizaciji.

  • Objedinjena administracija. S lakoćom upravljajte uslugama koje nude Exchange, SharePoint i Lync iz bilo kog pregledača, pri čemu ćete na raspolaganju još uvek imati napredne PowerShell komande koje automatizuju zadatke upravljanja.
  • Migracija pod vašim uslovima. Strimujte najnovije verzije sistema Office i njegovo pokretanje uporedo sa prethodnim verzijama sistema Office u toku prelaza korisnika. Uz to, možete da povežete lokalne servere da biste obavili migraciju na Office 365 unutar svog vremenskog okvira.
  • Iskoristite prednosti novih aplikacija. Novi model aplikacija za oblak vam omogućava da napravite proširive i prilagodljive aplikacije za oblak koje se integrišu sa dokumentima korisnika. Nova aplikacija za korporativni katalog pomaže vam da upravljate aplikacijama u organizaciji.
  Jednostavno upravljajte svim svojim uslugama u sistemu Office 365 preko administratorskog veb-portala koji se lako koristi.
  Pogledajte više
  Zatvori
  • Jednostavno upravljajte svim svojim uslugama u sistemu Office 365 preko administratorskog veb-portala koji se lako koristi.

   Jednostavno upravljajte svim svojim uslugama u sistemu Office 365 preko administratorskog veb-portala koji se lako koristi.

  Svi Office 365 Government planovi uključuju:
  E-pošta i kalendari
  Koristite e-poštu poslovne klase uz obogaćeno, a poznato korisničko iskustvo u programu Outlook kome možete da pristupate sa radne površine1 ili iz veb-pregledača preko aplikacije Outlook Web App. Možete da imate poštanske sandučiće od 50 GB po korisniku i šaljete priloge čija veličina ne prelazi 25 MB.
  Veb-konferencije Organizujte audio i video sastanke na mreži koristeći funkcije za deljenje ekrana jednim klikom i HD video konferencije.
  Razmena trenutnih poruka Povežite se sa ostalima putem trenutnih poruka i stavite svima do znanja da ste dostupni koristeći status na mreži.
  Skladištenje i deljenje datoteka OneDrive for Business obezbeđuje korisnicima lično skladište od
  1 TB koje se sinhronizuje sa njihovim PC računarom za pristup van mreže. S lakoćom delite dokumente sa ostalima koristeći Office ili SharePoint.
  Lokacije timova
  Zajedno radite na projektima koristeći lokacije timova koje vam pomažu da na jednom mestu organizujete srodne dokumente, beleške, zadatke i razgovore.
  Office Online
  Kreirajte i uređujte2 Word, OneNote, PowerPoint i Excel dokumente u bilo kom savremenom pregledaču.
  Mobilnost
  Sinhronizujte e-poštu, kalendar i kontakte; pristupite SharePoint lokacijama; prikazujte i uređujte Office dokumente koristeći Office Online preko pregledača na Windows Phone, iOS i Android uređajima.
  Aplikacije za Office i SharePoint
  Nove aplikacije nezavisnih proizvođača i one koje su razvili korisnici funkcionišu sa sistemima Office i SharePoint kako bi Veb usluge postale dostupne direktno u dokumentima i na lokacijama.
  Administracija
  Administratorski portal obezbeđuje IT odeljenju opcije detaljne konfiguracije za vaše usluge, bilo preko portala na mreži ili putem automatizovanog upravljanja pomoću PowerShell komandi.
  Pouzdanost Budite spokojni znajući da su vaše usluge dostupne uz finansijski podržan ugovor o nivou usluga sa 99,9% garantovanog rada bez prekida.
  Bezbednost
  Najmodernije bezbednosne procedure sa pet slojeva bezbednosti i proaktivnim nadgledanjem pomažu u zaštiti podataka o korisnicima.
  Privatnost Vaši podaci pripadaju vama. Microsoft ne skenira e-poruke niti dokumente u svrhe oglašavanja.
  Ažuriranje Nema potrebe da plaćate nadogradnje verzija; ispravke su uključene u pretplatu. Nove funkcije su stavljene na raspolaganju Office 365 korisnicima u toku korišćenja koje konfiguriše IT odeljenje.
  Integracija usluge Active Directory Upravljanje akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.
  Podrška Podrška preko telefona 24 sata, svih 7 dana u nedelji za sve IT probleme. Za probleme koji nisu tako hitni možete da uputite zahtev za servisiranje preko administratorskog portala.
  Neki Office 365 Government planovi takođe uključuju:
  Office paket je uključen Stalno ažuriranje na najnovije verzije sledećih programa:
  Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft PowerPoint Microsoft Outlook Microsoft OneNote Microsoft Publisher Microsoft Access
  • Zabeležite svoje ideje onako kako vam najviše odgovara – pomoću tastature, olovke ili ekrana osetljivog na dodir.
  • Lako oblikujte informacije u programu Excel zahvaljujući alatkama koje prepoznaju vaše obrasce i automatski popunjavaju podatke.
  • Jednostavno unosite sadržaj iz PDF dokumenata da biste kreirali Word dokumente vrhunskog izgleda.
  Office na mobilnim uređajima Pristupite dokumentima, uređujte ih i prikazujte na Windows tablet računarima, iPad uređajima, iPhone uređajima, Android telefonima i Windows Phone uređajima. Koristite OneNote, OWA, Lync Mobile i SharePoint Newsfeed aplikacije na većini uređaja.
  Office na bilo kom računaru Strimujte potpune verzije programa na bilo kom računaru sa operativnim sistemom Windows 7 ili Windows 8 koji ima vezu sa internetom zahvaljujući funkciji Office na zahtev.
  Napredne mogućnosti za e-poštu Koristite mogućnosti arhiviranja i zakonskog zadržavanja uz neograničen skladišni prostor kako biste bili usklađeni sa propisima. Pored toga, koristite smernice za sprečavanje gubitka podataka radi dodatne primene usklađenosti sa propisima.
  Integracija govorne pošte (Objedinjena razmena poruka) Podrška za hostovanu govornu poštu sa mogućnošću automatskog telefonskog sistema. Govorne poruke se snimaju u usluzi Exchange Online i korisnici mogu da im pristupe iz programa Outlook, preko aplikacije Outlook Web App ili sa kompatibilnog mobilnog telefona.
  Napredne alatke za poslovno obaveštavanje Brzo steknite neophodan uvid uz pomoć interaktivnih kontrolnih tabli u usluzi Excel Services. Obavljajte analize obimnih podataka i kombinovane vizuelizacije podataka zahvaljujući novom Excel klijentu koji sadrži funkcije Power Pivot i Power View.
  Planovi koji ne sadrže verzije sistema Office za radnu površinu rade sa najnovijim verzijama sistema Office: Office 2010, Office 2007 (uz neznatno ograničenu funkcionalnost), Office 2011 za Mac i Office 2008 za Mac.
  Više detalja
  Da biste videli sve funkcije koje su uključene, prikažite detaljne opise usluga
  Najčešća pitanja

  Da. Ako za kupovinu pretplate na Office 365 koristite isti broj korisničkog naloga koji ste kreirali pri kraju besplatnog probnog perioda, informacije i konfiguracija za ovaj korisnički nalog se ne menjaju. Kada istekne besplatni probni period, nećete moći i dalje besplatno da koristite Office 365. Imaćete dodatnih 30 dana za kupovinu pretplate na Office 365 pre nego što se obrišu informacije o vašem nalogu. Kada se obrišu informacije o nalogu iz probnog perioda, ne mogu se više povratiti.

  Microsoft stručnjaci su obučene IT i projektantske kompanije koje mogu da vam pomognu da pređete na Office 365 ili da razvijete prilagođena rešenja u svojoj delatnosti. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete na lokaciji Microsoft Pinpoint.

  Office 365 Government E3 i Office 365 Enterprise E3 (cene za državne institucije) uključuju najnoviju verziju sistema Office za stone računare, koja zaposlenima pruža najbolje iskustvo i olakšava IT-ju da upravlja primenama i nadogradnjama. Kada je reč o Office 365 planovima koje ne dobijate uz najnoviju verziju sistema Office za radnu površinu, Office 365 podržava Office 2010, Office 2007 (sa neznatno ograničenom funkcionalnošću) i Office 2011 za Mac, tako da možete da iskoristite prednosti obogaćenih Office 365 usluga u oblaku kao što su e-pošta poslovne klase, HD video konferencija i deljenje datoteka.

  Pristup internetu je neophodan da biste mogli da instalirate i aktivirate sve planove za Office 365, kao i za upravljanje pretplatom. Veza sa internetom je neophodna i za pristup Office 365 uslugama za produktivnost u oblaku u koje spadaju e-pošta, konferencijske veze, upravljanje IT-om i druge.

  Mnogi Office 365 planovi uključuju i verziju sistema Office za stone računare, na primer Office 365 Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti raspolaganja verzijom Office aplikacija za radnu površinu je i to što možete da radite i van mreže i budete sigurni da će se sve što uradite biti automatski sinhronizovano čim se povežete sa internetom, tako da nikada nećete morati da razmišljate o tome da li su važi dokumenti ažurirani. Vaša verzija sistema Office za radnu površinu se ujedno automatski ažurira i nadograđuje čim se povežete sa internetom, tako da ćete uvek imati najnovije alatke koje vam pomažu u poslu. Uporedite Office 365 planove.

  1Planovi koji ne sadrže verzije sistema Office za radnu površinu rade sa najnovijim verzijama programa Outlook: Outlook 2010, Outlook 2007 (uz neznatno ograničenu funkcionalnost), Outlook 2011 za Mac i Outlook 2008 za Mac.
  2Uređivanje postoji samo u izabranim planovima.
  3Samo klijentski programi i/ili funkcije za Windows računare. Ne može da se koristi na više računara.

  iPad i iPhone su registrovani žigovi Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.
 • Saznajte više