Najvažnije funkcije programa Exchange

 • Povećajte produktivnost i zaštitite organizaciju, uz zadržavanje potrebne kontrole.

  Zadržite kontrolu

  Exchange vam omogućava da iskrojite sopstvena rešenja na osnovu vaših jedinstvenih potreba i stara se da komunikacije budu uvek dostupne dok zadržavate kontrolu, pod vašim uslovima – na mreži, lokalno ili hibrid ta dva.

  Exchange centar administracije

  Pređite na oblak pod vašim uslovima. Exchange vam omogućava fleksibilne opcije za prelazak na oblak, bilo da se radi o postavljanju na oblak preko noći ili upravljanje hibridnim raspoređivanjem sa poštanskim sandučićima lokalno ili na mreži. Ograničite prekid korisnika dok se poštanski sandučići lagano premeštaju iz okruženja i omogućite korisnicima da dele kalendare i planiraju sastanke bez obzira na to u kom okruženju se nalazi njihovo poštansko sanduče. Isprobajte predstojeća poboljšanja u oblaku pomoću podrške za preglede nadogradnje.

  Smanjite vreme utrošeno na upravljanje zadržavajući kontrolu. Upravljajte moćnim mogućnostima, uključujući sprečavanje gubitka podataka (DLP) i poštanske sandučiće lokacije iz Exchange centra za administraciju – jedinstvenog, lakog za upotrebu administratorskog interfejsa, zasnovanog na vebu. Kontrola pristupa na osnovu uloga osposobljava odeljenje za tehničku pomoć i korisnike eksperte da izvršavaju specifične zadatke bez zahtevanja potpunih administrativnih dozvola. Ovo pojednostavljeno i intuitivno iskustvo vam pomaže da efikasno upravljate sistemom Exchange, delegirate zadatke i da se usredsredite na napredak vašeg preduzeća.

  Čuvajte važne podatke na jednom mestu pomoću Exchange arhiviranja, velikih poštanskih sandučića i smernica za zadržavanje. Opskrbite korisnike velikim poštanskim sandučićima kako biste im omogućili fleksibilnost da zadrže e-poštu u primarnom poštanskom sandučetu ili da premeste stavke u arhivu na licu mesta. Pomoću fleksibilnih i moćnih smernica za zadržavanje možete preuzeti kontrolu nad skladištem i zahtevima usaglašenosti dok vaši korisnici ostaju produktivni.

  Uradite više, na bilo kom uređaju

  Exchange omogućava da vaši korisnici budu produktivniji tako što im pomaže da uređuju sve veću količinu komunikacija na više uređaja i da kao timovi rade zajedno mnogo efikasnije.

  Outlook Web App

  Obezbedite svojim korisnicima intuitivno iskustvo prijemnog poštanskog sandučeta sa kontrolom dodirom. Uradite više sa bilo kog mesta zahvaljujući preglednom, nepretrpanom prijemnom poštanskom sandučetu koje se fokusira na relevantne i važne informacije.

  Omogućite svojim korisnicima da bolje rade zajedno na timovima i projektima. Poštanski sandučići lokacije* omogućavanju korisnicima da sarađuju na projektima, da se brže snađu u timovima kojima se pridruže i da lako dele informacije. SharePoint pruža koautorstvo, skladištenje dokumenata i kreiranje verzija, dok Exchange upravlja razmenom poruka za kompletno korisničko iskustvo, uključujući pristup dokumentu.

  Prilagodite Exchange integrisanjem aplikacija zasnovanih na vebu za Outlook i Outlook Web App. Pomozite korisnicima da potroše manje vremena na prelazak sa aplikacije na aplikaciju i da učine iskustvo komunikacija moćnijim pomoću modela proširenja koji vam omogućava da obezbedite lak pristup dodatne komponente aplikacijama zasnovanim na vebu u okviru programa Outlook i Outlook Web App. Pomoću jedinstvene prijave za više aplikacija možete pojednostaviti pristup korisnicima i obezbediti im bezbedan, ovlašćen pristup za svaku odobrenu aplikaciju.

  Obezbedite svoju organizaciju

  Koristite Exchange da biste zaštitili poslovnu komunikaciju i osetljive informacije da biste ispunili internu i regulativnu usaglašenost.

  Mogućnosti sprečavanja gubitka podataka

  Uklonite pretnje od e-pošte pre nego što stignu do vaše mreže. Exchange aktivno štiti vašu komunikaciju pomoću ugrađenih odbrana od virusa, bezvredne pošte i phishing napada.

  Zaštitite osetljive podatke i informišite korisnike o smernicama interne usaglašenosti. Sprečite korisnike da greškom pošalju osetljive informacije neovlašćenim osobama. Funkcije sprečavanja gubitka podataka (DLP) identifikuju, nadgledaju i štite osetljive podatke putem detaljne analize sadržaja, a saveti o smernicama u programu Outlook informišu korisnike o narušavanju smernica pre slanja osetljivih podataka. Ugrađene DLP smernice su zasnovane na regulativnim standardima kao što su PII i PCI, a uz to Exchange može podržati ostale smernice važne za vaše preduzeće.

  Omogućite službenicima za oblast poštovanja regulativa da iz istog interfejsa pokrenu e-otkrivanje na licu mesta u sistemima Exchange, SharePoint i Lync. Obezbedite internu i regulativnu usaglašenost pomoću novog centra za e-otkrivanje* da biste identifikovali, zadržavali i analizirali podatke organizacije iz sistema Exchange, SharePoint i Lync. Podaci uvek ostaju na licu mesta tako da nikada ne morate da uređujete odvojena skladišta podataka.

  *Zahteva najnovije verzije sistema Exchange i SharePoint.
Pronađite informacije o: IT stručnjaci|Partneri