Izaberite zemlju/region fakturisanja:
Excel je tu kad god i gde god vam zatreba

Excel je tu kad god i gde god vam zatreba

Instalirajte Excel na PC ili Mac računaru, na tablet uređaju i pametnom telefonu za korišćenje u pokretu i koristite ga na vebu u okviru usluge Office Online kad god to poželite.

Otkrijte saznanja

Otkrijte saznanja kroz svoje podatke
Brza popuna. S lakoćom menjajte oblik ili raspored podataka da biste stekli novi uvid u njih. Excel uči i prepoznaje vaše obrasce i automatski popunjava preostale podatke umesto vas. Nisu vam potrebne formule niti makroi.
Preporučena izvedena tabela. Brzo obavite složene analize. Excel rezimira vaše podatke nudeći pregled različitih opcija za izvedene tabele, tako da možete da ih uporedite i izaberete onu koja nudi najbolje objašnjenje.
Istražite
Vizuelizujte

Vizuelizujte podatke

Vizuelizujte podatke da biste ih bolje razumeli
Preporučeni grafikoni. Omogućite programu Excel da vam preporuči grafikone koji najbolje ilustruju obrasce u podacima. Napravite brz pregled grafikona i grafičkih opcija, a zatim izaberite one koji najjasnije prikazuju saznanja.
Brza analiza. Otkrijte i uporedite različite načine za vizuelno prikazivanje podataka. Kada vidite onaj koji najbolje prikazuje podatke, primenite oblikovanje, mini-grafikone, grafikone i tabele jednim klikom.
Kontrola za oblikovanje grafikona. Zamislite mogućnost finog podešavanja izgleda grafikona u nekoliko trenutaka. Promenite naslov, raspored i ostale elemente grafikona u novom interfejsu za oblikovanje koji je još interaktivniji.

Delite radne sveske sa drugima

Više načina za deljenje radnih svezaka daje bolje rezultate
Pojednostavljeno deljenje. Delite radne sveske s lakoćom i bez bojazni. Možete da budete sigurni da svi prate samo najnoviju verziju jer se vaše prezentacije podrazumevano čuvaju na mreži, u usluzi OneDrive ili na SharePoint lokaciji.* Dovoljno je da svima pošaljete vezu do iste datoteke.
Objavljivanje na društvenoj mreži. Brzo dođite do velikog broja povratnih informacija. Delite izabrane delove svojih unakrsnih tabela na vebu tako što ćete ih objaviti na stranicama društvenih mreža.
Prezentacija na mreži. Sarađujte na radnim sveskama sa drugima u realnom vremenu tako što ćete deliti svoj ekran u razgovorima i na sastancima u okviru usluge Lync. Kada je prezentujete na mreži, možete i drugima da dozvolite kontrolu nad radnom sveskom.
* Veza sa Internetom je obavezna; morate biti prijavljeni pomoću Microsoft naloga ili Microsoft Online Services ID-a.
Delite

Resursi za Office

Rad sa bilo kog mesta

Rad sa bilo kog mesta

Pristupajte dokumentima, uređujte ih i prikazujte na Windows Phone, iPhone® ili iPad® uređajima, Android telefonima ili na vebu. Office Mobile i Office Online vam pomažu da obavljate posao u pokretu.

Office MobileOffice Mobile

Office OnlineOffice Online

Ostvarite blistave rezultate

Ostvarite blistave rezultate

Uštedite vreme. Koristite Excel predloške za budžete, kreditne obračune, izveštaje o prodaji, vremenske rasporede i još mnogo toga.

Preuzmite besplatne predloškePreuzmite besplatne predloške

Povežite blog

Povežite blog

Excel nije namenjen samo informatičarima. Pronađite obuke, objašnjenja i savete koji će vam pomoći u snalaženju unutar unakrsne tabele.

Pročitajte blogPročitajte blog

Pronađite pomoć za Excel


iPhone i iPad su registrovani žigovi Apple Inc. u SAD i drugim zemljama.