Vodiči za Office 2010 migraciju

Prvi put kada vidite novu verziju proizvoda, imaćete pitanja. Da biste lakše krenuli sa radom, kreirali smo kratke vodiče za migraciju koji obezbeđuju odgovore na najčešća pitanja u vezi sa prelaskom na Office 2010 programe. Ovi vodiči su posebno prikladni ako vršite prelazak iz sistema Office 2003, ali mnogo informacija je podjednako relevantno ako se prebacujete iz ostalih verzija.

Kliknite na dolenavedenu vezu ili sliku i vodič se otvara kao PDF datoteka u programu Adobe Reader. Vodič zatim možete prikazati, odštampati ili sačuvati za kasniju upotrebu.

Povezani resursi

Pored vodiča za migraciju, nudimo i interaktivne vodiče „meni na traku“ koji vam omogućavaju da postavite pokazivač na određene menije, trake sa alatkama i komande u sistemu Office 2003 da biste videli gde se oni nalaze u sistemu Office 2010. Za detaljniju listu svih komandi menija i trake sa alatkama i njihove nove lokacije, možete preuzeti i otvoriti referentnu radnu svesku „meni na traku“ za svoj proizvod. Ako želite obuku, možete proći neki od kurseva „Prebacivanje“ na lokaciji Office.com.

Vrh stranice Vrh stranice

 
 
Primenljivo na:
Access 2010, Excel 2010, OneNote 2010, Outlook 2010, PowerPoint 2010, Word 2010