Poređenje programskih paketa dostupnih putem količinskog licenciranja

Nadogradite na najnoviji Office da biste povećali produktivnost.

Ako treba da kupite pet ili više licenci, Microsoft Office nudi dva programska paketa koja su dostupna putem količinskog licenciranja – Office Professional Plus 2013 i Office Standard 2013. Ako vam treba manje od pet licenci, pogledajte stranicu za poređenje za ostale Office programske pakete. Sada nudimo i Office 365 ProPlus, uslugu pretplate koja vam daje najnoviju verziju sistema Office i usluge oblaka kao što su e-pošta poslovne klase i veb sastanci. Ako želite verziju sistema Office koja će uvek biti ažurna i kojoj možete da pristupite sa bilo kog mesta i usluge produktivnosti koje možete da primenite i uređujete na način na koji želite, razmotrite kupovinu paketa Office 365 ProPlus.

Sledeća tabela ilustruje različite aplikacije u dva programska paketa i njihovu cenu za preduzeća. Programski paketi se razlikuju i u nivou integracije sa povezanim serverima za poslovnu produktivnost.

Office Standard 2013
Prikaz opcija licenciranja
Office Professional Plus 2013
Prikaz opcija licenciranja
Aplikacije
Pogledajte šta je novo u sistemu Office
Word 2013
Word 2013
Napravite prelepe dokumente i uživajte u čitanju.
Excel 2013
Excel 2013
Steknite vredne uvide pomoću moćnih alatki za analizu.
PowerPoint 2013
PowerPoint 2013
Dizajnirajte i isporučite prelepe prezentacije, jednostavno i pouzdano.
OneNote 2013
OneNote 2013
Hvatajte beleške i imajte ih gde god poželite kad god su vam potrebne.
Outlook 2013
Outlook 2013
Upravljajte e-poštom, kontaktima, rasporedima i zaduženjima.
Publisher 2013
Publisher 2013
Napravite profesionalne i efektivne publikacije.
Office Online (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)
Access 2013
Access 2013
Brzo napravite poslovnu vrednost pomoću aplikacija zasnovanih na pregledaču.
InfoPath 2013
InfoPath 2013
Brzo prikupite informacije koje su vam potrebne za posao pomoću obrazaca koji se lako prave.
Lync 2013
Lync 20131
Budite produktivniji tako što ćete lako razgovarati i sarađivati sa drugima na različitim lokacijama.
Cena za preduzeća
Smernice grupe
Aktivacija volumena
Usluga terminala
Telemetrija aplikacije
Usaglašenost i arhiviranje1
Arhivirajte e-poštu direktno iz programa Outlook – bez .pst datoteka – i podesite smernice za zadržavanje koje automatski arhiviraju ili brišu e-poštu. IT administratori mogu centralno da upravljaju arhiviranjem na licu mesta i e-otkrivanjem. Sprečite gubitak osetljivih podataka putem e-pošte pomoću saveta o smernicama za i Exchange sprečavanja gubitka podataka. Tražite greške i nedoslednosti u unakrsnim tabelama pomoću programskog dodatka „Kontrola“ u programu Excel i pregledajte tragove nadzora pomoću alatke „Poređenje unakrsnih tabela“.
Poslovno obaveštavanje
Unapređena integracija i manipulacija velikim količinama podataka iz raznih izvora i vršenje brzih analiza pomoću osnovne usluge Power Pivot u programu Excel. Istražite različite isečke i prikaze podataka jednim klikom u izvedenoj tabeli ili izvedenom grafikonu. Kompajlirajte podatke, grafikone i grafike u jedan interaktivni Power View.
Poslovna aplikacija za glasovnu komunikaciju1
Upućujte govorne pozive pomoću Lync klijenta, započnite poziv sa spiska kontakata tako što ćete otkucati ime ili broj ili koristite numeričku tastaturu da biste započeli PSTN pozive. Lako prebacujte poziv između uređaja, parkirajte pozive, pristupite govornoj pošti iz Lync klijenta i koristite funkcije poslovne aplikacije za glasovnu komunikaciju u okviru dodatne komponente VDI.
Information rights management i mogućnosti smernica1
Zaštitite digitalne informacije od neovlašćene upotrebe pomoću integracije sa uslugom Windows Rights Management Services (RMS) za Windows Server.
(Samo za prikaz)
Objedinjena razmena trenutnih poruka, prisutnost i glas1
Lako razgovarajte sa drugima na različitim lokacijama ili u različitim časovnim zonama pomoću poznatih Office alatki i programa Lync.
Saradnja1
Povećajte saradnju i unapredite timsku produktivnost pomoću poštanskih sandučića na lokaciji. Pristupite e-pošti koja se odnosi na projekat u usluzi Exchange, a dokumentima u usluzi SharePoint, sve u okviru programa Outlook, sa pristupom ograničenim na članove tima koji imaju odgovarajuće dozvole.

1Programski paketi pružaju različite nivoe integracije sa serverima za poslovnu produktivnost. Obratite se certifikovanom Microsoft partneru da biste pronašli najbolje rešenje za svoje potrebe.