Pristupite e-pošti, kalendaru i kontaktima sa bilo koje lokacije pomoću sistema Office 365.
Strelica

Komunicirajte sa bilo koje lokacije

Ostanite sinhronizovani i ispoštujte zadate rokove
Krećite se slobodno jer e-pošti i deljenim kalendarima možete pristupiti sa svih lokacija.
Osoba koja koristi pametni telefon.

Ostanite povezani, čak i kada ste u pokretu

Recimo da posao započinjete za radnim stolom, kad ste u pokretu prebacujete se na rad putem telefona pa na prisustvovanje sastanku, a zatim se prebacujete na veb pretraživač kada se vratite. Pomoću sistema Office 365 nikada nećete biti bez kontakta. E-pošti, deljenim kalendarima i sadržajima možete pristupiti sa bilo koje lokacije i sa svih uređaja.

E-pošta na koju možete da se oslonite

Zavisite od kalendara i e-pošte, a uz 99,9% radnog vremena koje vam Office 365 garantuje učiniće ih uvek dostupnim, na svim uređajima.

Planiranje za tili čas

Proverite kalendare i preuzmite kontakte sa bilo koje lokacije. Izbegnite zbrke u planiranju pomoću deljenih kalendara i mogućnosti da vidite informacije o zauzetosti drugih osoba.

Zaštitite podatke sa mobilnih uređaja

Ako izgubite telefon, podatke možete daljinski izbrisati da biste sprečili neovlašćeni pristup vašim informacijama.

Otvoreni laptop na radnom stolu, koji prikazuje prijemno poštansko sanduče.

Pametniji rad uz prilagođenu e-poštu

Potrebna vam je e-pošta koja je dovoljno moćna za posao koji radite i koja pojednostavljuje vaše zadatke. To je e-pošta sistema Office 365 poslovne klase. Uz 50 GB skladišta po korisniku, možete da čuvate potrebne poruke i datoteke. Poruke do 25 MB možete slati, što znači da u njih možete uključiti slike i prilagođeno oblikovanje.

Prilagođavanje prijemnog poštanskog sandučeta

Prilagođavanjem pravila prijemnog poštanskog sandučeta i obaveštenja možete zipovati u celom prijemnom poštanskom sandučetu i listi obaveza.

Kreiranje brenda pomoću e-pošte

Koristite ime svog domena za e-naloge, tako da vaše poslovno ime bude istaknuto svaki put kada pošaljete poruku.

Preuzimanje naprednih funkcija e-pošte

Neki planovi uključuju arhiviranje mogućnosti za pravna otkrića i regulativno usklađivanje, kao i centar za e-otkrivanje radi identifikacije, zadržavanja i analize podataka u celoj organizaciji.

Dva muškarca i žena sarađuju na tabeli.

Lako upravljanje e-poštom

Želite da vaše vreme posvetite komunikaciji sa važnim ljudima za unapređenje poslovanja, umesto da ga trošite na upravljanje nalozima e-pošte, brigu o zaštiti e-pošte ili zamorno pretraživanje prijemnog poštanskog sandučeta zatrpanog oglasima. Sa pojednostavljenim centrom administracije i ugrađenim bezbednosnim merama, Office 365 će vas poštedeti upravljanja e-poštom da biste efektnije utrošili vreme na rad relevantan za posao.

Lako za upravljanje, sa bilo koje lokacije

Pristupite centru administracije bilo gde da se nalazite. Brzo podesite nove korisničke naloge i vratite u prethodno stanje izbrisane naloge u periodu od 30 dana. Kreirajte prilagođene skripte i automatizovane procese pomoću programa PowerShell.

Pouzdane ugrađene bezbednosne mere

E-pošta je zaštićena od pretnji pomoću vodeće zaštite od malvera u industriji i filtriranja protiv bezvredne pošte.

Prijemno poštansko sanduče bez oglasa

Kad otvorite prijemno poštansko sanduče, želite odmah da pređete na posao umesto da se prvo probijate kroz nagomilane oglase. Sa sistemom Office 365 e-pošta je bez reklamiranja.

Pronalaženje plana za poslovanje

Razvili smo planove koji zadovoljavaju jedinstvene potrebe preduzeća svih razmera, od objedinjenih potreba produktivnosti i komunikacije do naprednih mogućnosti kontrole i usklađenosti.

Pogledajte planove i cenePogledajte planove i cene

Mom preduzeću su potrebne samo Office aplikacije

Da biste upravljali promenljivim poslovnim potrebama, nudimo nekoliko opcija koje podrazumevaju samo Office

Resursi

Pronađite odgovore na vaša pitanja i potražite detaljnije informacije o tome šta sve Office 365 može da učini za vaše preduzeće, šta uključuje i kako funkcioniše.