Pronađite informacije o mnogim opcijama za podršku koje pruža Office 365 za preduzeća.

Office 365 podrška

Brza stručna pomoć, tu kad vam je potrebna na način koji vama odgovara

Iskoristite Office 365 na najbolji način uz stručnu pomoć

Microsoft ima širinu i dubinu za podršku korisnicima i može da im pomogne da na najbolji način iskoriste Office 365 i svoje investicije u tehnologiju. Iako uz Office 365 pretplatu dobijate globalnu mrežu stručnjaka sa velikim iskustvom i znanjem o Microsoft alatkama za saradnju i produktivnost, za poslovne korisnike preporučujemo usluge poboljšane podrške putem prvorazrednog oblaka za Office 365 i Microsoft usluga. Pored toga, sve organizacije imaju pristup opcijama podrške za samopomoć i pomoć na nivou IT-a radi ispunjenja određenih potreba.

Office 365 funkcije za podršku

Tražite li pomoć za Office 365 plan? Prijavite se pomoću svog naloga na Microsoft Online Portal i izaberite karticu „Podrška“.
Office 365 Business planovi
Office 365 Enterprise* planovi
Proaktivna podrška
Garantovano 99,9% operativnog vremena: izbegnite brigu tako što ćete znati da su usluge dostupne sa garantovanih 99,9% operativnog vremena i finansijski pokrivenim ugovorom o nivou usluga (SLA).
Kontrolna tabla valjanosti usluge: uvek ćete znati trenutnu valjanost Office 365 usluga i moći da prikažete detaljne informacije o trenutnim i prošlim problemima.
Isplaniran raspored održavanja: uvek ćete znati kad se izvršavaju planirane radnje održavanja za Office 365 usluge.
Samostalna pomoć
Podrška zajednice: Office 365 zajednica ima korisne blogove, sadržaj i iskusne stručnjake na forumima zajednice radi pružanja odgovora na vaša pitanja.
Rešavanje problema uz samostalnu pomoć: preuzmite rešavanje problema u sopstvene ruke kako biste brzo rešili uobičajene probleme.
Podrška stručnjaka
Podrška putem veba/e-pošte: optimizujte rešavanje problema prosleđivanjem tehničkih problema preko veba, gde se pitanja mogu brzo preusmeriti na iskusnog agenta za podršku.
Podrška pre prodaje: resursi su dostupni kako bi vam pomogli sa odlukama za kupovinu za Office 365 usluge.
Podrška za naloge i naplatu: resursi su dostupni kao pomoć za vaša pitanja i probleme vezane za nalog i Office 365 licence.
Tehnička podrška putem telefona: osećajte se sigurno kada znate da vaša Office 365 pretplata dolazi sa tehničkom podrškom koju pruža globalna mreža stručnjaka.
Dostupnost telefonom i vreme odgovora (po ozbiljnosti):
Kritično: događaji koji vam onemogućuju pristup servisima ili podacima ili pak njihovo korištenje, koji znatno utječu na rokove i dobit ili utječu na veći broj korisnika ili servisa.
Dostupno: 24/7
Vreme odgovora: jedan čas
Dostupno: 24/7
Vreme odgovora: jedan čas
Visoko: događaji koji utječu na produktivnost korisnika, ali tek umjereno utječu na poslovanje, mogu se riješiti tijekom radnog vremena ili pak utječu na jednog korisnika, klijenta ili uslugu. Dostupnost: u radno vreme
Vreme odgovora: bez obaveze
Dostupno: 24/7
Vreme odgovora: sledeći dan
Ne-kritično: događaji koji minimalno utiču na uslugu ili produktivnost poslovanja, na primer kada jedan korisnik ima delimične probleme u radu, ali postoji prihvatljivo zaobilazno rešenje.

Dodatne informacije o razinama ozbiljnosti događaja.
Dostupnost: u radno vreme
Vreme odgovora: bez obaveze
Dostupno: 24/7
Vreme odgovora: bez obaveze
* Klijenti Office 365 Education i 365 Government plana prate Enterprise funkcije za podršku.
Podrška sa punim privilegijama
Podrška sa punim privilegijama dostupna je za kupovinu za Office 365 organizacije koje zahtevaju personalizovaniju podršku
Microsoft usluge
Za organizacije koje vrednuju radna opterećenja u oblaku
Pruža ekspertizu za dobro upravljan prelaz i trenutne operacije u Microsoft tehnologiji. Ponude uključuju strategiju i planiranje, razvoj usluge Office 365, druga opterećenja u oblaku i prihvatanje od strane korisnika radi ubrzanja vremena u vrednost
Prvorazredni oblak za Office 365
Za velika preduzeća
Pruža potpunu Office 365 podršku, uključujući podršku stručnjaka za oblak kojom upravlja Microsoft, ekskluzivne proaktivne usluge za Office 365 okruženje i podršku sa odzivom najvišeg prioriteta

Dostupnost jezika za podršku

 • Office 365 podrška zajednice dostupna je na brazilskom portugalskom, kineskom (pojednostavljeni) i kineskom (tradicionalni), danskom, holandskom, engleskom, finskom, nemačkom, italijanskom, japanskom, korejskom, norveškom, poljskom, ruskom, španskom, švedskom i turskom.
 • Office 365 tehnička telefonska podrška uživo dostupna je na arapskom, bahaskom, brazilskom portugalskom, kineskom (kantonski, mandarinski), engleskom, francuskom, nemačkom, hebrejskom, italijanskom, japanskom, korejskom, poljskom, portugalskom, ruskom, španskom, tajskom i turskom.

Dobijanje još pomoći sa certifikovanim Office 365 partnerom

Office 365 je dizajniran tako da može lako da se kupi i koristi kao i da obezbedi poznati osećaj koji vam omogućavaju da počnete odmah. Microsoft partner vam može pomoći da na najbolji način iskoristite svoju investiciju.

Pronalaženje partnera

Bilo da se radi o integrisanju usluge Office 365 u postojeće IT investicije ili o prepuštanju administracije plana, možete pronaći nekog za pomoć.
Pronalaženje partnera.

Kako vam partner može pomoći da se prebacite na Office 365

Pre pokretanja Office 365 pretplate partner vam može pomoći oko sledećih pitanja:
 • Identifikacija poslovnih potreba i kako vam Office 365 i druga rešenja mogu pomoći da ih rešite.
 • Procena trenutne IT infrastrukture, kako se ona može poboljšati i kako da se spremite za Office 365.
 • Izbor prave kombinacije Office 365 usluga radi dobijanja potrebnih usluga koje će vam pomoći u ostvarivanju poslovnih ciljeva.
 • Razvijanje putokaza za buduće IT investicije.
 • Primena potvrde koncepcija okruženja kako biste testirali Office 365 pre većeg obavezivanja.

Kako vam partner može pomoći u podršci za primenu

Kad budete imali plan za prebacivanje na Office 365, partner vam može pomoći da budete uspešni tako što će:
 • Obezbediti sveobuhvatnu pomoć pri primeni i migraciji radi obezbeđivanja laganog prelaza.
 • Konfigurisati usluge kako bi se ispunile vaše potrebe i prilagoditi SharePoint Online za vaše određene potrebe/vertikale.
 • Upravljati uslugama kao što je Lync održavanje konferencija na mreži.
 • Obučiti vaše korisnike i IT administratore kako bi na najbolji način iskoristili Office 365.
 • Izvršavati administrativne zadatke kao što su poništavanje lozinke i podešavanje novih korisničkih naloga.
 • Podržavati korisnike pomoću službe za IT pomoć.
 • Pružati dodatna rešenja za Office 365, kao što su: Exchange Online/SharePoint Online lična arhiva, SharePoint Online tokovi posla, rešenja za upravljanje dokumentima i ostala.