Pomoću Office 365 konferencija na mreži držite sastanke na mreži sa gotovo bilo koje lokacije.
Strelica

Sastanci na mreži i povezivanje
sada su olakšani

Konferencije, trenutne poruke i prisutnost
Hostujte efektivne sastanke na mreži pomoću HD video konferencija sa više učesnika, hvatanja beležaka u realnom vremenu i deljenja ekrana.
Dva čoveka koriste jedan laptop računar za saradnju.

Laka saradnja

Potrebno je da okupite zajedno adekvatne ljude za dati posao, što nimalo nije jednostavno u današnjem svetu u kom su svi u pokretu. Office 365 ima rešenje: olakšajte ljudima da se sastaju i povezuju na mreži, bilo gde da se nalaze, na svim uređajima. HD video zapisi, deljenje ekrana i hvatanje beležaka u realnom vremenu pomoći će im da zajedno urade posao na najbolji mogući način.

Uštedite na troškovima putovanja

Troškovi putovanja predstavljaju ozbiljan odliv novca u budžetu. Pomoću sastanaka na mreži možete da povežete do 250 ljudi zajedno, a pri tom ćete uštedeti vreme i novac koji biste utrošili na putovanje.

Sastajanje bez obzira na to gde se nalazite

Pronađite ljude sa bilo kog mesta i povežite se sa njima na svim uređajima. Sastanke podesite u hodu ili unapred. U programu Outlook ili Lync aplikaciji za mobilne uređaje brzo se pridružite sastancima.

Takođe olakšajte pozive i trenutne poruke

Koristite audio i video pozive između direktno povezanih računara da biste se povezali sa drugim Lync korisnicima. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozive sa Skype korisnicima.

Čovek učestvuje u video konferenciji putem tablet računara.

Održavanje efektivnijih sastanaka na mreži

Brže napredujte sa poslom pomoću sastanaka na mreži, sa kojima imate doživljaj da radite zajedno u istoj prostoriji. Sa sistemom Office 365 možete da hostujete sastanke za male i velike grupe ili da im se pridružite pomoću HD video zapisa, a da i dalje imate doživljaj da svi zajedno sedite za istim stolom. Lakše je da svaka osoba vodi po jedan segment sastanka i deli svoj ekran tako da ostali mogu da hvataju beleške u realnom vremenu i posle imaju zapis sa sastanka koji mogu da čuvaju ili dele.

Deljenje ekrana i hvatanje beležaka

Potrebno je da ostanete svi na istoj stranici da biste efikasno radili na sastancima. To postižete deljenjem ekrana jednim klikom i hvatanjem beležaka.

Uključite sve

Tokom Office 365 sastanaka na mreži lako možete pozvati druge da vode i dele, tako da svako može da da svoj doprinos.

Saznajte ko je ko

Slike i video zapise svih učesnika sastanka možete videti i saznati ko trenutno govori.

Ekran laptop računara prikazuje video konferenciju sa više učesnika koja je u toku.

Vidite ko je povezan i na mreži

U velikom broju slučajeva biće vam potrebno da na brzinu nekom postavite pitanje i brzo pošaljete neku informaciju. U sistemu Office 365 možete brzo da vidite ko je na mreži, pošaljete im trenutnu poruku sa informacijama ili pitanjem i brzo dobijete odgovor. Gotov posao. Pređimo na sledeću stavku.

Vidite ko je dostupan za ćaskanje

Kada morate da obavite razgovor na brzinu, koristite indikator prisutnosti da biste videli ko je na mreži i dostupan za ćaskanje, a potom i brzo rešili pitanje ili problem.

Trenutne poruke – neizostavna alatka

Kad želite odmah da se povežete sa saradnicima ili osobama iz organiacije koji koriste program Lync ili Skype, tu su trenutne poruke.

Upućivanje govornih ili video poziva

Poboljšajte sastanke jedan na jedan. Uputite pozive putem računara drugim Lync ili Skype korisnicima iz vaše organizacije ili osobama iz drugih organizacija koji koriste Lync ili Skype.

Pronalaženje plana za preduzeće

Razvili smo planove koji zadovoljavaju jedinstvene potrebe preduzeća svih razmera, od objedinjenih potreba produktivnosti i komunikacije do naprednih mogućnosti kontrole i usklađenosti.

Pogledajte planove i cenePogledajte planove i cene

Mom preduzeću su potrebne samo Office aplikacije

Da biste upravljali promenljivim poslovnim potrebama, nudimo nekoliko opcija koje podrazumevaju samo Office

Resursi

Pronađite odgovore na vaša pitanja i potražite detaljnije informacije o tome šta sve Office 365 može da učini za vaše preduzeće, šta uključuje i kako funkcioniše.