Odaberite tržište za naplatu:
Office 365 Small Business Premium donosi Office alatke i usluge na vaš računar i u oblak.
Office 365

Small Business Premium

Povećajte i proširite vaš uticaj pomoću sistema Office koji koristi oblak – alatke koje su neophodne današnjim preduzećima.
{O365SBP2MonthSubAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja naplata od {O365SBP2Annual|price}
{O365SBP2Month|price} korisnik/mesečna naplata
U cenu nije uračunat porez.
Radite pametnije i brže bilo gde

Vi i vaše preduzeće napredujete. To znači da vam treba mogućnost da radite na svim uređajima sa bilo kog mesta i da imate dosledno i brzo iskustvo pri radu. To je sloboda koju dobijate sa Office 365 uslugama. Bilo da koristite računar, tablet računar ili telefon, možete pristupiti vašim dokumentima, e-pošti i kalendarima, deljenim datotekama i sastancima na mreži. Bilo gde da im pristupite, to je uvek vaš Office, tako da su datoteke ažurne, a dokumenti udaljeni od vas samo za jedan klik.

Vaše postavke se prenose sa vama kako biste mogli da počnete da radite čim se prijavite na Office 365 nalog.
Na portalu administracije koji se lako koristi i koji je zasnovan na vebu možete brzo podesiti usluge i lako upravljati njima.
Pojednostavite IT

Prepustite Office 365 uslugama da vode računa o IT-u, kako biste svoje vreme utrošili na napredovanje u poslovanju. Brzo instalirajte sistem Office i podesite korisnike pomoću postepenog uputstva. Lako upravljajte svim uslugama u centru administracije, kojem možete pristupiti svugde i proverite ispravnost usluga u pokretu pomoću aplikacije administracije. Takođe se oslobodite briga o IT-u. Garantovanih 99,9% radnog vremena i dizajn orijentisan na oporavak znače da možete računati na rad bez prekidanja ili odlaganja.

Učinite preduzeće primetnim

Potrebno je da kreirate sopstveni brend kako bi se vaše preduzeće isticalo. Gledajte na Office 365 usluge kao na podršku u marketingu. Možete na e-poštu staviti brend sa sopstvenim imenom domena, kako bi svaka poruka koju pošaljete proširila prepoznavanje imena vašeg brenda. Unapredite posao profesionalnom veb lokacijom koju je lako kreirati i ažurirati – bez dodatnih troškova hostovanja. Privucite pažnju prilagođenim marketinškim materijalima koje dizajnirate u skladu sa svojim brendom i klijentima. Održavanje sastanaka na mreži sa HD video zapisima i deljenjem ekrana će takođe zadiviti vaše klijente.

Budite profesionalni sa Lync sastancima na mreži kojima možete pristupiti sa svih uređaja.

Office 365 Small Business Premium obuhvata:

Poznate Office alatke:
Office programski paket je uključen
Uvek imajte najnoviju verziju sledećih programa:
Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft PowerPoint Microsoft Outlook Microsoft OneNote Microsoft Publisher Microsoft Access Microsoft Lync
 • Zabeležite svoje ideje na način koji vam najviše odgovara – pomoću tastature, pera ili ekrana osetljivog na dodir.
 • Lako oblikujte informacije u programu Excel pomoću alatki koje prepoznaju vaš obrazac i automatskog dovršavanja podataka.
 • Lako objedinite sadržaj iz PDF datoteka da biste kreirali sopstvene Word dokumente izvanrednog izgleda.
 • Dizajnirajte prilagođene marketinške materijale koji su u skladu sa vašim brendom i klijentima.
Office na više uređaja
Uživajte u doslednom i poznatom utisku pri radu sa sistemom Office na računarima, Mac računarima, Windows tablet računarima, iPad uređajima i većini mobilnih uređaja.
Office podržava računare i Windows tablet računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama, a Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.6 ili novijim verzijama. Office za iPad može se instalirati na iPad uređajima koji rade pod operativnim sistemom 7.0 ili novijom verzijom. Informacije o mobilnim uređajima potražite na lokaciji www.office.com/mobile.
Office na bilo kom računaru Pomoću sistema Office na zahtev prenosite pune verzije Office programa na bilo koji računar koji je povezan sa internetom i koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 ili Windows 8.
Uz ove usluge na mreži:
E-poštu i kalendare Koristite e-poštu za poslovnu klasu uz pomoć bogatog i poznatog iskustva pri radu u programu Outlook kojem možete pristupiti sa računara ili iz veb pregledača koji koristi program Outlook Web App. Svaki korisnik dobija poštansko sanduče od 50 GB i može slati priloge veličine do 25 MB.
Konferencije na mreži Održavajte sastanke na mreži sa audio i video zapisima koristeći deljenje ekrana i HD video konferencije pomoću jednog klika.
Razmenu trenutnih poruka i povezivanje pomoću usluge Skype Povežite se sa drugim korisnicima programa Lync putem razmene trenutnih poruka, glasovnih ili video poziva i obavestite osobe o svojoj dostupnosti preko statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozive sa korisnicima usluge Skype.
Javnu veb lokacija Dizajnirajte i održavajte sopstvenu javnu veb lokaciju bez dodatnih troškova hostovanja. Koristite sopstveno ime domena da biste promovisali svoj brend
Jednostavno deljenje datoteka OneDrive za preduzeća svakom korisniku obezbeđuje 1 TB skladišta za pristupanje dokumentima sa bilo koje lokacije. Delite datoteke sa osobama unutar ili izvan vaše organizacije, kontrolišite ko može da prikaže i uredi svaku datoteku i lako sinhronizujte datoteke sa računarima i uređajima.
Lokacije tima Omogućite lak pristup i deljenje dokumenata pomoću osnovnog skladišta od 10 GB i dodatnih 500 GB skladišta po korisniku.
Svi Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju:
Pouzdanost Oslobodite se briga jer znate da su vam usluge dostupne uz garantovanih 99,9% radnog vremena i uz finansijski podržan ugovor o nivou usluge (SLA).
Bezbednost Vaši podaci pripadaju vama. Mi ih čuvamo i štitimo vašu privatnost.
Administraciju Primenite Office 365 usluge i upravljajte njima širom preduzeća, bez neophodne IT stručnosti. Korisnike možete da dodate i uklonite za nekoliko minuta.
Ažurnost Nema potrebe za plaćanjem nadogradnje verzije; ispravke su usključene u vašu pretplatu. Nove funkcije su redovno dostupne Office 365 klijentima.
Podršku Microsoft podrška pruža odgovore putem telefona i na mreži, resurse pomoći i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brze popravke.

Najčešća pitanja

Office 365 Small Business podržava maksimalno 25 korisnika. Ako imate više od 25 korisnika ili mislite da ćete uskoro imati, možda želite da razmotrite Office 365 Enterprise E1.

Možete platiti pomoću svih vodećih kreditnih kartica i iznos za pretplatu će se pojaviti u mesečnoj izjavi kreditne kartice. Za Office 365 Enterprise, Midsize i samostalne planove imate mogućnost da primite fakturu i, u zavisnosti od izbora usluga, biće vam naplaćeno mesečno ili godišnje. Primićete e-poruku kada faktura bude spremna za prikazivanje, a ako ste prilikom kupovine pretplate uneli broj porudžbenice, taj broj će se nalaziti u fakturi.

Možete odabrati mesečno ili godišnje plaćanje za Office 365 Small Business Premium.
 • Mesečno plaćanje: Plaćate mesec po mesec i uvek možete da otkažete.
 • Godišnje plaćanje: Upisujete se za jednogodišnju pretplatu i plaćate za celu godinu prilikom upisivanja. Postoji popust za ovu opciju plaćanja.

Office 365 Small Business Premium podržava operativne sisteme Windows Vista i Windows XP za većinu funkcija zasnovanih na vebu. Međutim, ne podržava preuzimanje i korišćenje najnovije verzije Office softvera i nije moguće zameniti sistem Office 2010 najnovijom verzijom. Možete povezati postojeći Office 2010 ili Office 2007 softver sa Office 365 uslugom, ali ako vaš računar radi pod operativnim sistemom Windows Vista ili Windows XP, ne možete da instalirate Office 365 Small Business Premium softver niti zameniti Office 365 Small Business Premium softver preuzetom verzijom sistema Office 2010.

Možete da otkažete pretplatu u bilo kom trenutku. Office 365 Small Business Premium pretplate su dostupne za mesečno ili godišnje plaćanje. Za pretplate koje se plaćaju mesečno ne postoje kazne za otkazivanje ugovora u bilo koje vreme. Pretplate koje plaćaju na godišnjem nivou se plaćaju unapred i ne postoje refundacije u slučaju otkazivanje pre isteka punog ugovornog perioda. Pročitajte ceo Ugovor o pretplati korporacije Microsoft na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Office 365 usluge, možete preuzeti svoje podatke – na primer, svoje e-poruke i dokumente na lokacijama tima – i sačuvati ih na drugoj lokaciji. Podatke treba da sačuvate pre otkazivanja. Kada otkažete pretplatu, podaci koji su povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima na nalogu ograničene funkcionalnosti još 90 dana.

Da. Ukoliko vam je potrebna nadogradnja, možete prebaciti nalog u drugi plan. Nalog možete nadograditi unutar porodice usluga (na primer, uslugu Office 365 Small Business na uslugu Office 365 Small Business Premium ili uslugu Office 365 Enterprise E1 na uslugu Office 365 Enterprise E3 ili E4) ili ga možete nadograditi na plan u drugoj Office 365 porodici usluga (na primer, sa Small Business plana na Midsize plan ili Enterprise plan ili sa Midsize plana na Enterprise plan). Možete ga takođe nadograditi sa Exchange Online samostalnih planova na Enterprise plan.
U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak „Prebacivanje planova“ u centru administracije da biste nadogradili plan. Ako vaša pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak „Prebacivanje planova“ nije dostupan. Moguće je ručno nadograditi planove koji nisu dostupni za čarobnjak „Prebacivanje planova“. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.
NAPOMENA: Kada nadogradite nalog, ime domena se prenosi na novi nalog, bilo da ste kupili sopstveno ime domena za Office 365 nalog ili ste podesili ime domena pomoću Office 365 usluga.

Možete kombinovati Office 365 planove samo unutar njihovih porodica usluga. Office 365 Small Business je na primer moguće kombinovati sa uslugom Office 365 Small Business Premium, ali ne i sa Office 365 Midsize Business, Office 365 Enterprise planovima ili samostalnim ponudama kao što je Exchange Online. Isto važi za uslugu Office 365 Midsize Business, koja se ne može kombinovati sa Office 365 Small Business planovima, Enterprise planovima ili sa samostalnim ponudama.

Korisnici koji žele najveću fleksibilnost mogu kupiti Office 365 Enterprise planove, koji im omogućavaju kombinovanje Office 365 Enterprise E1, E3 i E4 planova, Office 365 Enterprise K1 plana (za radnike na terminalima) i mnoštva samostalnih ponuda (na primer, Exchange Online, SharePoint Online i Lync Online).

Ime domena koje posedujete možete dodati u Office 365 usluge da biste kreirali e-adrese zasnovane na domenu i javnu veb lokaciju. Nađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga. Poređenje upravljanja domenima u različitim pretplatama na Office 365 usluge.

Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja vam mogu pomoći da se prebacite na upotrebu Office 365 usluga ili da razviju prilagođena rešenja za vaše preduzeće. Listu svih naših Microsoft stručnjaka možete pronaći u usluzi Microsoft Pinpoint.

Pristup internetu je potreban za instaliranje i aktiviranje Office 365 planova i za upravljanje nalogom pretplate. Veza sa internetom je takođe potrebna za pristup Office 365 uslugama produktivnosti u oblaku, uključujući e-poštu, konferencije, IT upravljanje i druge usluge.

Mnogi Office 365 planovi takođe obuhvataju verziju sistema Office za računare, na primer Office 365 Small Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti verzije Office aplikacija za računare je ta što možete raditi van mreže i što možete biti sigurni da će sledeći put kada se povežete sa internetom vaš rad biti automatski sinhronizovan, kako nikada ne biste morali da brinete o ažurnosti dokumenata. Verzija sistema Office za računare se automatski ažurira i nadograđuje kada se povežete sa internetom, kako biste uvek imali najnovije alatke koje vam pomažu u radu. Poređenje Office 365 planova.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vaše organizacije. Kada koristite usluge zasnovane na oblaku, vaša IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (nelokalno) i održava se nezavisno (hostuje se), umesto da se nalazi na serveru koji vi održavate kod kuće ili u preduzeću (lokalno). Na primer, uz Office 365 usluge, skladištenje informacija, računanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje korporacija Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite deo su oblaka – sve počevši od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Pošto se ova infrastruktura nalazi na mreži ili „u oblaku“, možete joj pristupiti sa bilo koje lokacije, sa radne površine, računara, laptop računara, tablet računara, pametnog telefona ili drugog uređaja koji ima vezu sa internetom.

Srodni proizvodi
Exchange Online

Exchange Online

Hostovana e-pošta i kalendari za poslovnu klasu kojima možete pristupiti sa svih uređaja.

Saznajte više

Office 365 Small Business

Office 365 Small Business

Za preduzeća koja žele usluge u oblaku bez pretplate na verziju sistema Office za računare.

Saznajte više

Office 365 Midsize Business

Office 365 Midsize Business

Za preduzeća kojima je potrebna naprednija IT funkcionalnost.

Saznajte više

1 Samo klijentski programi i/ili funkcije Windows računara. Nije moguće koristiti na svim uređajima.

iPad i iPhone su registrovani žigovi Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.
Zatvori
 • Vaše postavke se prenose sa vama kako biste mogli da počnete da radite čim se prijavite na nalog.

  Vaše postavke se prenose sa vama kako biste mogli da počnete da radite čim se prijavite na nalog.

 • Uvek imajte najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate na računaru i na svim uređajima.

  Uvek imajte najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate na računaru i na svim uređajima.

 • Uštedite vreme koje trošite na razmenu dokumenata sa drugima. Radite na dokumentima zajedno u realnom vremenu i vidite svačije promene.

  Uštedite vreme koje trošite na razmenu dokumenata sa drugima. Radite na dokumentima zajedno u realnom vremenu i vidite svačije promene.

Zatvori
 • Na pojednostavljenom portalu administracije možete brzo podesiti usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije i lako upravljati svim tim uslugama.

  Na pojednostavljenom portalu administracije možete brzo podesiti usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije i lako upravljati svim tim uslugama.

 • Dodajte korisnike u sekundi. Uštedite vreme za administraciju i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

  Dodajte korisnike u sekundi. Uštedite vreme za administraciju i brzo dajte novim korisnicima pristup Office 365 uslugama.

 • U Office 365 usluge možete dodati sopstveno ime domena da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i proširili svoje prisustvo na mreži.

  U Office 365 usluge možete dodati sopstveno ime domena da biste prilagodili e-adrese i adrese veb lokacija i proširili svoje prisustvo na mreži.

Zatvori
 • Brzo se povežite na željeni način pomoću programa Lync. Pokrenite ćaskanje, pregledajte dnevne redove i pridružite se sastancima pomoću jednog klika.

  Brzo se povežite na željeni način pomoću programa Lync. Pokrenite ćaskanje, pregledajte dnevne redove i pridružite se sastancima pomoću jednog klika.

 • Pomoću programa Lync Web App koji je zasnovan na pregledaču svako može da se pridruži sastanku na mreži, čak i ako na računaru nema instaliran program Lync.

  Pomoću programa Lync Web App koji je zasnovan na pregledaču svako može da se pridruži sastanku na mreži, čak i ako na računaru nema instaliran program Lync.