Odaberite tržište za naplatu:
Dobijte usluge najbolje u klasi kojima možete da pristupite sa bilo kog mesta uz Office 365 Small Business.
Office 365

Small Business

Radite na najbolji način, sa bilo kog mesta pomoću uvek ažurnih Office alatki i usluga za saradnju.
{O365SBP1MonthSubAnn|price}
korisnik/mesec
godišnja naplata od {O365SBP1Annual|price}
{O365SBP1Month|price} korisnik/mesečna naplata
U cenu nije uračunat porez.
Malo preduzeće. Veliki uticaj.

Želite da se vaše preduzeće ističe, a Office 365 može da vam pomogne da ostavite odličan utisak. Lako možete da kreirate i ažurirate veb lokaciju koja privlači pažnju za reklamiranje svog preduzeća i da e-adresi priložite svoje prilagođeno ime domena kako biste povećali prepoznavanje imena. A sastajanje sa klijentima i partnerima na mreži pomoću HD video konferencija i deljenja ekrana pokazaće im koliko ste profesionalni.

Žena radi na svom uređaju u kuhinji pomoću usluge Office 365 Small Business.
Čovek za radnim stolom. Office 365 centru administracije možete da pristupite sa bilo kog mesta.
Pojednostavljeni IT

Napravite prve korake u brzom korišćenju usluga. Primena uz uputstva korak po korak i brzo podešavanje korisnika. Pristupite centru administracije sa bilo kog mesta kako biste lako upravljali svim uslugama, od naloga e-pošte do pravila za deljenje datoteka. Možete da radite bez prekidanja i odlaganja uz garanciju od 99,9% radnog vremena i robusni dizajn orijentisan na oporavak.

Najbolje alatke – gde god da se rad odvija

Treba vam mogućnost da koristite Office alatke sa bilo kog mesta i uređaja, a Office 365 vam pruža tu fleksibilnost. Pristupite e-pošti, sastancima i drugim uslugama na mreži. Kreirajte, uredite i delite Word, PowerPoint, Excel i OneNote datoteke na mreži i budite u toku sa svačijim promenama u datoteci, čak iako su napravljene u isto vreme. Radi još veće fleksibilnosti, Office 365 možete da koristite i sa Office verzijom za računare.1

 Radnik pristupa Office datotekama na telefonu pomoću usluge Office 365 Small Business.

Office 365 Small Business uključuje:

E-poštu i kalendare Koristite e-poštu za poslovnu klasu uz pomoć bogatog i poznatog iskustva pri radu u programu Outlook kojem možete pristupiti sa radne površine 2 ili iz veb pregledača koji koristi program Outlook Web App. Svaki korisnik dobija poštansko sanduče od 50 GB i može slati priloge veličine do 25 MB.
Konferencije na mreži Održavajte sastanke sa audio i video zapisima pomoću deljenja ekrana i HD video konferencija jednim klikom.
Razmenu trenutnih poruka i povezivanje pomoću usluge Skype Povežite se sa drugim korisnicima programa Lync putem razmene trenutnih poruka, glasovnih ili video poziva i obavestite osobe o svojoj dostupnosti preko statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozive sa Skype korisnicima.
Javnu veb lokaciju Dizajnirajte i održavajte sopstvenu javnu veb lokaciju bez dodatnih troškova hostovanja. Koristite sopstveno ime domena da biste promovisali svoj brend
Jednostavno deljenje datoteka OneDrive za preduzeća svakom korisniku obezbeđuje 1 TB skladišta za pristupanje dokumentima sa bilo koje lokacije. Delite datoteke sa drugima unutar ili izvan vaše organizacije, kontrolišite ko može da prikaže i uredi svaku datoteku i lako sinhronizujte datoteke sa računarima i uređajima.
Lokacije tima Omogućite lak pristup i deljenje dokumenata pomoću osnovnog skladišta od 10 GB plus 500 MB skladišta za svakog korisnika.
Mobilne aplikacije za vaše uređaje Pristupite Word, Excel i PowerPoint dokumentima, uređujte ih i prikazujte na Windows Phone uređajima. Koristite OneNote, OWA, Lync Mobile i SharePoint Newsfeed aplikacije na većini uređaja.3
Svi Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju:
Pouzdanost Oslobodite se briga jer znate da su vam usluge dostupne uz 99,9% radnog vremena i finansijski podržan ugovor o nivou usluge (SLA).
Bezbednost Vaši podaci pripadaju vama. Mi ih čuvamo i štitimo vašu privatnost.
Administracija Primenite Office 365 i upravljajte njim širom celog preduzeća, bez neophodne IT stručnosti. Korisnike možete da dodate i uklonite za nekoliko minuta.
Ažurno Nema potrebe za plaćanjem nadogradnje verzije; ispravke su uključene u vašu pretplatu. Nove funkcije su redovno dostupne Office 365 klijentima.
Podršku Microsoft podrška pruža odgovore putem telefona i na mreži, resurse pomoći i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brze popravke.

Najčešća pitanja

Office 365 Small Business podržava maksimalno 25 korisnika. Ako imate više od 25 korisnika ili mislite da će se to uskoro desiti, trebalo bi da razmotrite Office 365 Enterprise E1.

Office 365 Small Business najbolje radi sa najnovijom verzijom sistema Office, Office 2010 i Office 2011 za Mac. Office 365 radi sa neznatno ograničenom funkcionalnošću sa sistemom Office 2007. Nije vam potrebna verzija sistema Office za računare da biste koristili Office 365 Small Business. Međutim, dobićete mnogo bogatije iskustvo i moći ćete da radite van mreže ako verziju sistema Office za računare povežete sa Office 365 uslugama.

Možete da platite svim glavnim kreditnim karticama, a iznos za pretplatu će se pojaviti u izjavi kreditne kartice.

Možete odabrati mesečno ili godišnje plaćanje za Office 365 Small Business.
 • Mesečno plaćanje: Plaćate mesec po mesec i uvek možete da otkažete.
 • Godišnje plaćanje: Upisujete se za jednogodišnju pretplatu i plaćate za celu godinu prilikom upisivanja. Postoji popust za ovu opciju plaćanja.

Pretplatu možete da otkažete u bilo kom trenutku. Office 365 Small Business pretplate su dostupne za mesečno ili godišnje plaćanje. Za pretplate koje se plaćaju mesečno ne postoje kazne za otkazivanje ugovora u bilo koje vreme. Pretplate koje plaćaju na godišnjem nivou se plaćaju unapred i ne postoje refundacije u slučaju otkazivanje pre isteka punog ugovornog perioda. Pročitajte kompletan Microsoft ugovor o pretplati na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete Office 365 pretplatu, možete da preuzmete svoje podatke – na primer, e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i da ih sačuvate na drugoj lokaciji. Podatke treba da sačuvate pre otkazivanja. Nakon otkazivanja pretplate, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima sa ograničenom funkcijom još 90 dana.

Da. Ako treba da nadogradite, možete preneti nalog u drugi plan. Nalog možete da nadogradite u okviru porodice usluge (na primer, sa usluge Office 365 Small Business na Office 365 Small Business Premium ili sa usluge Office 365 Enterprise E1 na Office 365 Enterprise E3 ili E4) ili možete da nadogradite na plan u različitoj porodici Office 365 usluga (na primer, sa Small Business plana na Midsize plan ili na Enterprise plan ili sa Midsize plana na Enterprise plan). Takođe možete da nadogradite sa Exchange Online samostalnih planova na Enterprise plan.

U većini slučajeva, možete da koristite čarobnjak za promenu planova u centru administracije da biste nadogradili plan. Ako vaša pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu da kupite plan, čarobnjak za promenu planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjaka za promenu planova mogu da se nadograde ručno. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.

NAPOMENA: Kada nadogradite nalog, vaše ime domena prenosi se na novi nalog, bez obzira da li ste doneli sopstveno ime domena u Office 365 nalog ili ste ime domena podesili pomoću usluge Office 365.

Office 365 planove možete mešati samo u okviru njihovih odgovarajućih porodica usluga. Na primer, Office 365 Small Business može da se kombinuje sa uslugom Office 365 Small Business Premium, ali ne sa uslugom Office 365 Midsize Business, Office 365 Enterprise planovima niti samostalnim ponudama, kao što je Exchange Online. Isto se odnosi i na Office 365 Midsize Business, koji ne može da se kombinuje sa Office 365 Small Business planovima, Enterprise planovima niti samostalnim ponudama.

Klijenti koji žele najveću fleksibilnost, mogu da kupe Office 365 Enterprise planove, koji vam omogućavaju da kombinujete Office 365 Enterprise E1, E3 i E4 planove, Office 365 Enterprise K1 plan (za radnike terminala) i ceo niz samostalnih ponuda (na primer, Exchange Online, SharePoint Online i Lync Online).

Usluzi Office 365 možete da dodate ime domena koje imate da biste kreirali e-adrese zasnovane na domenu i javnu veb lokaciju. Nađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga. Uporedite upravljanje domenima u različitim Office 365 pretplatama.

Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja mogu da vam pomognu da se premestite u Office 365 ili da razviju prilagođena rešenja za vaše preduzeće. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete u članku Microsoft Pinpoint.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja usluga računarstva zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vaše organizacije. Kada koristite usluge zasnovane na vebu, IT infrastruktura se nalazi izvan vašeg poseda (van prostorija) i održava je treća strana (hostovano), umesto da se nalazi na vašem serveru koji vi održavate kod kuće ili u preduzeću (u prostorijama). Uz Office 365, na primer, skladištenje informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima korporacije Microsoft i njima se udaljeno upravlja. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite su deo oblaka – sve od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Zbog toga što se ta infrastruktura nalazi na mreži ili „u oblaku“, možete da joj pristupite sa bilo kog mesta, sa radne površine, računara, laptop računara, tablet uređaja, pametnog telefona ili drugog uređaja putem internet veze.

Povezani proizvodi
Exchange Online

Exchange Online

Hostovana e-pošta i kalendari za poslovnu klasu kojima možete da pristupite sa svih uređaja.

Saznajte više

Office 365 Small Business Premium

Office 365 Small Business Premium

Za preduzeća kojima pored usluga u oblaku treba najnovija verzija sistema Office za računare.

Saznajte više

Office 365 Midsize Business

Office 365 Midsize Business

Za preduzeća kojima treba naprednija IT funkcionalnost.

Saznajte više

1Office 365 Small Business je kompatibilan sa verzijama za računare najnovije verzije sistema Office, Office 2010, Office 2007 (sa neznatno ograničenom funkcionalnošću), Office 2011 za Mac i Office 2008 za Mac.

2Planovi koji ne uključuju verzije sistema Office za računare rade sa najnovijom verzijom programa Outlook, Outlook 2010, Outlook 2007 (sa neznatno ograničenom funkcionalnošću), Outlook 2011 za Mac i Outlook 2008 za Mac.

3Te mobilne aplikacije ne zahtevaju pretplatu, ali mogu da imaju druge zahteve. Saznajte više.

Zatvori
 • Vaše postavke putuju sa vama, tako da odmah možete početi sa radom čim se prijavite u nalog.

  Vaše postavke putuju sa vama, tako da odmah možete početi sa radom čim se prijavite u nalog.

 • Uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate, na računaru i na svim uređajima.

  Uvek imate najnoviju verziju Office aplikacija na koje se oslanjate, na računaru i na svim uređajima.

 • Uštedite svo to izgubljeno vreme. Radite na dokumentima zajedno u realnom vremenu i vidite svačije promene.

  Uštedite svo to izgubljeno vreme. Radite na dokumentima zajedno u realnom vremenu i vidite svačije promene.

Zatvori
 • Sa pojednostavljenog administratorskog portala možete brzo da podesite usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije i da lako upravljate svim uslugama.

  Sa pojednostavljenog administratorskog portala možete brzo da podesite usluge, od preuzimanja softvera do kreiranja veb lokacije i da lako upravljate svim uslugama.

 • Dodajte korisnike za nekoliko sekundi. Uštedite vreme administratorima i novim korisnicima brzo dajte pristup Office 365 uslugama.

  Dodajte korisnike za nekoliko sekundi. Uštedite vreme administratorima i novim korisnicima brzo dajte pristup Office 365 uslugama.

 • U Office 365 možete da dodate sopstveno ime domena da biste prilagodili adrese za e-poštu i lokaciju i doprineli izgradnji svog prisustva na mreži.

  U Office 365 možete da dodate sopstveno ime domena da biste prilagodili adrese za e-poštu i lokaciju i doprineli izgradnji svog prisustva na mreži.

Zatvori
 • Brzo se povežite na željeni način pomoću programa Lync. Započnite ćaskanje, pregledajte dnevne redove i pridružite se sastancima pomoću klika.

  Brzo se povežite na željeni način pomoću programa Lync. Započnite ćaskanje, pregledajte dnevne redove i pridružite se sastancima pomoću klika.

 • Pomoću programa Lync Web App zasnovanog na pregledaču svi mogu da se pridruže sastancima na mreži, čak i ako nemaju Lync instaliran na računaru.

  Pomoću programa Lync Web App zasnovanog na pregledaču svi mogu da se pridruže sastancima na mreži, čak i ako nemaju Lync instaliran na računaru.