Odaberite tržište za naplatu:
Brzo dobijte najnovije Office alatke za produktivnost uz Office 365 ProPlus.
Office 365

ProPlus

Office trenutno, gde god da idete. Preuzmite najnovije alatke za produktivnost, saradnju, usaglašenost i BI – moćne, fleksibilne i brzo isporučene sa glatkim nadogradnjama.
{O365ProPYear|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
U cenu nije uračunat porez.
Najbolje iskustvo bilo gde da se nalazite

Uz Office u oblaku, uvek imate najnovije verzije poznatih Office aplikacija tačno tamo gde su vam potrebne. Radite na iPhone i Android telefonu? Koristite Office Mobile da biste prikazivali i uređivali datoteke. Koristite tablet? Pristupite sistemu Office putem pregledača da biste kreirali i uređivali dokumente. A kada niste za stolom, možete da usmerite protok sistema Office na bilo koji računar povezan sa internetom.1 Dobijate jedno poznato iskustvo na svim uređajima, a vaše datoteke su uvek ažurne.

Radnik koristi Office na telefonu. Office 365 vam pruža pristup sa bilo kog mesta.
Žena na sastanku kraj laptop računara. Primenite Office 365 ProPlus i upravljate njim na svoj način.
Fleksibilnost za primenu i upravljanje na vaš način

Izvršite primenu na način koji vam najviše odgovara – lokalno sa sopstvenim alatkama ili uz pomoć Office 365 usluge na mreži. A Office 365 ProPlus možete da pokrenete uporedo sa starijim verzijama, tako da vaši radnici mogu da izvrše gladak prelaz. Nadogradnje su takođe glatke, jer se poštuju vaša prilagođavanja, a programski dodaci i datoteke sa podacima se automatski učitavaju. Povrh toga, možete da nadgledate ispravnost i performanse sistema Office u realnom vremenu širom organizacije.

Poboljšana bezbednost za e-poštu i napredne alatke za usaglašenost

Zaštita privatnosti i bezbednosti podataka su neizostavne. Uz Office 365 možete da pojednostavite usklađenost. Članovi tima mogu da pristupe e-pošti i dokumentima koji se odnose na projekat direktno iz e-pošte. Korišćenjem saveta u vezi sa smernicama u e-pošti korisnicima možete da pomognete da izbegnu slanje e-pošte sa osetljivim informacijama neovlašćenim primaocima. Snimanje i arhiviranje sastanaka, uključujući razgovore putem trenutnih poruka, lako je za IT. Pored toga, možete da skenirate Excel unakrsne tabele da biste našli greške i da prikažete nadgledanje traga promena.

Pogledajte kako je lako ostati usaglašen uz Office 365.

Alatke naprednog poslovnog obaveštavanja koje su lake za korišćenje

Bez obzira na to koliko su dobri podaci, potreban vam je uvid da biste učinili da funkcionišu za vas. Brzo dobijte uvid tako što ćete svima pružiti moćne BI alatke koje su lake za korišćenje. Uz Office 365 ProPlus možete da unapredite integraciju i rukovanje velikim količinama podataka iz različitih izvora i da izvršite brzu analizu. Za dodatni uvid, jednim klikom istražite različite prikaze podataka u izvedenoj tabeli ili izvedenom grafikonu i oživite podatke tako što ćete kompajlirati podatke, grafikone i grafike u jednu interaktivnu vizuelizaciju.

Pogledajte koliko je lako analizirati i vizuelizovati podatke u programu Excel pomoću programskih dodataka Power Pivot i Power View.

Office 365 ProPlus uključuje:

Office programski paket je uključen
Uvek imajte najnoviju verziju sledećih programa:
Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft PowerPoint Microsoft Outlook Microsoft OneNote2 Microsoft Publisher2 Microsoft Access2 Microsoft Lync
 • Zabeležite svoje ideje na način koji vam najviše odgovara – pomoću tastature, pera ili ekrana osetljivog na dodir.
 • Otvorite PDF datoteke i uredite pasuse, liste i tabele, baš kao što radite u poznatim Word dokumentima.
 • Pratite komentare u Word dokumentima i označite ih kao dovršene pomoću novog dugmeta za odgovaranje.
 • Konvertujte podatke u grafikon ili tabelu u dva koraka ili manje kako biste mogli brže da ih analizirate, a zatim ih pregledajte sa različitim oblikovanjem.
 • Ugnezdite Excel unakrsne tabele, Visio dijagrame, fotografije i skoro svaku drugu vrstu računarske datoteke u OneNote beležnice.
 • Delite PowerPoint prezentaciju putem veba tako što ćete poslati vezu do nje.
 • Dizajnirajte prilagođene marketinške materijale koji su u skladu sa vašim brendom i klijentima.
Office na više uređaja
Uživajte u doslednom i poznatom utisku pri radu sa sistemom Office na računarima, Mac računarima, Windows tablet računarima, iPad uređajima i većini mobilnih uređaja.
Office podržava računare i Windows tablet računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama i Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.6 ili novijim verzijama. Office za iPad može da se instalira na iPad uređajima koji rade pod operativnim sistemom 7.0 ili novijim verzijama. Informacije o mobilnim uređajima potražite na lokaciji www.office.com/mobile.
Integracija usluge Active Directory Upravljanje akreditivima i dozvolama korisnika. Jedinstveno prijavljivanje i sinhronizacija sa uslugom Active Directory.

Najčešća pitanja

Office 365 ProPlus je jedan od planova pretplate na uslugu u novom sistemu Office. To je softver za produktivnost (koji uključuje Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher, Access i Lync) koji je instaliran na računaru ili laptop računaru. Office 365 ProPlus je korisnička usluga koja omogućava pristup Office iskustvima na najviše 5 računara ili Mac računara i na mobilnim uređajima. Tradicionalne Office instalacije bile su vezane za računar na kom su instalirane. Office 365 ProPlus omogućava nove, fleksibilne opcije za primenu između kojih IT sektor i/ili pojedinačni korisnici mogu da odaberu da bi instalirali Office.

Obe usluge, Office Professional Plus 2013 i Office 365 ProPlus, pružaju ista iskustva aplikacija. Međutim, Office Professional Plus 2013 predstavlja tradicionalnu Office instalaciju koja je vezana za računare na kojima je instalirana i dostupna je samo putem količinskog licenciranja. Korisnička usluga Office 365 ProPlus dostupna je u vidu pretplate.

Office 365 ProPlus nudi nekoliko prednosti u odnosu na Office Professional Plus 2013.

 • Office Professional Plus 2013 koristi instalaciju zasnovanu na Windows Installer paketu (MSI). Office 365 ProPlus koristi „klikni i pokreni“ instalaciju i upravljanje ažuriranjem softvera. Uz „klikni i pokreni“ možete da:
  • Imate brz i funkcionalan Office – često za manje od dva minuta.
  • Pokrenete postojeće Office 2010, Office 2007 i Office 2003 aplikacije dok instalirate novi Office, tako da ne morate da ometate rad korisnika.
  • Zadržite starije verzije sistema Office uporedo na računarima kako biste ublažili potencijalne rizike kompatibilnosti datoteka ili programskih dodataka.
  • Dobijate ispravke isporučene korisnicima bez ometanja. Ispravke se keširaju u pozadini i sledeći put kada korisnik zatvori i ponovo otvori Office program, on je ažuriran.
 • Office Professional Plus 2013 povezan je sa hardverom ili uređajem na kom je instaliran. Office 365 ProPlus povezan je sa korisnikom, što nudi sledeće prednosti:
  • Korisnici mogu da instaliraju Office na najviše pet računara ili Mac računara i imaće pristup mobilnim Office iskustvima na svim pametnim telefonima, tablet uređajima i drugim uređajima koje koriste.
  • Organizacija može da ima i fleksibilnost da tretira Office kao operativni trošak umesto kao softverski resurs.
  • Ako primenjujete strategiju „korišćenje sopstvenog uređaja“ (BYOD), Office 365 ProPlus vam omogućava da deaktivirate Office na uređajima korisnika kada napuste organizaciju ili ako su njihovi uređaji ugroženi.

Office 365 ProPlus uključuje sjajna iskustva Office aplikacija koja očekujete, uz dodatnu fleksibilnost za potrebe modernih korisnika i IT sektora.

Office 365 ProPlus je dizajniran da se pokreće lokalno na računarima, tako da neprekidna veza sa internetom nije neophodna. IT administratori mogu da primene Office i ispravke Office softvera i pomoću alatki za distribuciju softvera i infrastrukture u tradicionalnijim, privatnim okruženjima oblaka. Office aplikacije za računare izvršavaju dnevnu proveru statusa korisničkih naloga pomoću interneta zbog toga što je Office 365 ProPlus izveden na aktivnom korisničkom nalogu. To organizaciji pruža mogućnost da oduzme Office korisničkim uređajima ako korisnici napuste organizaciju. Office 365 ProPlus može lako da se konfiguriše da koristi e-poštu, saradnju i infrastrukturu usluga direktorijuma ako biste radije da tim uslugama upravljate lokalno.

Da, Office 365 ProPlus možete da konfigurišete tako da primeni samo ispravke softvera koje ste testirali i proverili njihovu valjanost. Ispravkama softvera možete da upravljate potpuno interno, pomoću poznatih alatki za distribuciju softvera ili upućivanjem usluge Office 365 ProPlus da potraži ispravke u deljenim datotekama ili na URL adresama.

Godišnja obaveza se odnosi na dužinu trajanja ugovorne usluge. Kada kupite Office 365 ProPlus, to je godišnja obaveza, ali možete da odaberete da plaćate mesec po mesec ili da platite ceo iznos za tu godinu u trenutku upisivanja.

Pretplatu možete da otkažete u svako doba. Za pretplate godišnje obaveze, kao što je Office 365 ProPlus, postoji kazna za otkazivanje pre kraja ugovora. Pročitajte kompletan Microsoft ugovor o pretplati na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete Office 365 pretplatu, možete da preuzmete svoje podatke – na primer, e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i da ih sačuvate na drugoj lokaciji. Podatke treba da sačuvate pre otkazivanja. Nakon otkazivanja pretplate, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima sa ograničenom funkcijom još 90 dana.

Povezani proizvodi
Office 365 Business Premium

Office 365 Business Premium

Za preduzeća kojima pored usluga u oblaku treba najnovija verzija sistema Office za računare.

Saznajte više

Office 365 Enterprise E1

Office 365 Enterprise E1

Za preduzeća kojima su potrebne usluge za saradnju uz kontrolu i fleksibilnost IT-ja.

Saznajte više

Office 365 Enterprise E3

Office 365 Enterprise E3

Za preduzeća kojima su potrebni napredniji BI, e-pošta i glasovne mogućnosti.

Saznajte više

1 Office na zahtev radi samo sa operativnim sistemom Windows 7 ili Windows 8 na računaru povezanom sa internetom i zahteva SharePoint Online ili OneDrive za preduzeća. SharePoint i OneDrive za preduzeća uključeni su u mnoge Office 365 planove pretplate.

2 Samo klijentski programi i/ili funkcije Windows računara. Nije moguće koristiti na svim uređajima.

iPad i iPhone su registrovani žigovi Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.
Zatvori
Zatvori
Zatvori