Postignite više. Koristite Office na svim uređajima, što vam omogućava oblak.
Strelica

Office koji je fleksibilan kao vi

Zbog slobode da radite gde god da se nalazite.
Postignite više. Koristite Office na svim uređajima, što vam omogućava tehnologija oblaka.
Čovek noseći slušalice radi na radnoj površini sa duplim monitorom.

Office za današnji način rada

Office 365 vam pruža prepoznatljivi i moćni Office uz fleksibilnost oblaka. Pomoću sistema Office u oblaku, aplikacije i datoteke su sa vama gde god da krenete, bilo da radite van mreže na stonom računaru, na mreži ili na nekom od uređaja. Uređujte datoteke na PC ili Mac računaru. Datoteke šaljite e-poštom ili ih delite pomoću tableta. Pridružite se sastanku na mreži putem telefona. Sve što vam je potrebno dostupno vam je gde god da se nalazite, odmah na licu mesta i uvek ažurirano.

Jednostavno upravljanje

Office u oblaku je najmoćniji do sada , a ipak jednostavan za korišćenje i upravljanje. I uvek je funkcionalan da biste stigli sve da obavite na vreme.

Preuzimanje i verzije za računare

Većina Office 365 planova uključuje najnoviju verziju sistema Office za računare da biste mogli da radite van mreže i na mreži.

Ako su vam potrebne samo usluge na mreži

Neki Office 365 planovi funkcionišu sa starijim verzijama za računare* sistema Office da biste mogli da iskoristite prednost sistema Office 365 u vidu pristupa Office aplikacijama i uslugama za saradnju, na mreži.

Pametni telefon u rukama radnika, pokazuje mu rad sa Office datotekama.

Sloboda da radite u pokretu, na svim uređajima

Mobilnost znači da možete da postignete da uradite više posla i uspostavite bolju ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Na svim uređajima dobijate ujednačeno iskustvo u sistemu Office da biste lakše mogli da se krećete od jednog uređaja do drugog, i opet se vratite na prethodni. Uz Office aplikacije i alatke za saradnju koje su dostupne sa svih uređaja, možete da radite gde god i kako god vam je potrebno.

Rad na svim uređajima

Brzo instalirajte Office na maksimalno pet PC, Mac ili tablet računara, a instalaciju prebacite na nove uređaje uvek kada vam je potrebno.

Obavite poslove sa bilo koje lokacije

Uređujte i delite datoteke u bilo kom pretraživaču na lokaciji Office Online. Koristite Office Mobile na Windows Phone uređajima, a u nekim planovima, i na iPhone® i Android telefonima.

Nabavite Office za iPad®

Neke Office 365 pretplate uključuju i Office za iPad (Word, Excel i PowerPoint), čime se obezbeđuje bogato i poznato Office iskustvo na iPad uređaju.

Čovek na sastanku, sedi pored otvorenog laptopa na konferencijskom stolu.

Alatke koje vam omogućavaju da obavite više posla

Utrošte vreme na rad umesto na instaliranje, ažuriranje, čuvanje datoteka na adekvatnoj lokaciji i vođenje računa o sinhronizaciji. Office u oblaku brine o svemu tome iza kulisa kako biste mogli da se fokusirate isključivo na posao.

Brzo preuzmite Office

Na svakom podržanom uređaju Office u oblaku se brzo instalira, a pri tom nije potrebno da deinstalirate staru verziju sistema Office.

Uvek imajte najnoviju verziju

Ispravke su automatske tako da uvek radite sa najnovijom verzijom vaših omiljenih aplikacija, kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook.

Uvek imajte potrebne datoteke

Sve datoteke se automatski čuvaju na mreži, čak i one na računaru, i zato je lako pristupiti njihovim najnovijim verzijama, uređivati ih i deliti kad ste u pokretu.

Pronalaženje plana za preduzeće

Razvili smo planove koji zadovoljavaju jedinstvene potrebe preduzeća svih razmera, od objedinjenih potreba produktivnosti i komunikacije do naprednih mogućnosti kontrole i usklađenosti.

Pogledajte planove i cenePogledajte planove i cene

Mom preduzeću su potrebne samo Office aplikacije

Da biste upravljali promenljivim poslovnim potrebama, nudimo nekoliko opcija koje podrazumevaju samo Office

Resursi

Pronađite odgovore na vaša pitanja i potražite detaljnije informacije o tome šta sve Office 365 može da učini za vaše preduzeće, šta uključuje i kako funkcioniše.

*Svi planovi su kompatibilni sa verzijom za stone računare za najnovije verzije sistema Office, Office 2010, Office 2007 (sa za nijansu ograničenom funkcionalnošću), Office 2011 za Mac računare i Office 2008 za Mac računare.
iPad i iPhone su registrovani žigovi Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.