Odaberite tržište za naplatu:
Pojednostavite IT pomoću uvek ažurnog sistema Office uz Office 365 Midsize Business.
Office 365

Midsize Business

Pojednostavite IT dok svoje ljude osposobljavate da rade sa bilo kog mesta pomoću uvek ažurnih Office alatki i bogatih usluga saradnje.
{O365MSizeYear|price}
korisnik/mesec
godišnja obaveza
U cenu nije uračunat porez.
Office gde god vam je potreban

Da biste bili u toku u današnjem mobilnom svetu, treba da pristupite alatkama i datotekama sa bilo kog mesta, na svim uređajima. Uz Office 365 to možete da uradite. Koristite e-poštu za poslovnu klasu putem programa Outlook, sarađujete na dokumentima i kreirajte i uređujte datoteke na telefonu, tablet uređaju ili računaru. Uz Office koji koristi tehnologiju oblaka, uvek imate najnovije aplikacije, datoteke su vam uvek ažurne, a nedavno korišćeni dokumenti su istaknuti napred, tako da odmah možete da počnete s radom.

Čovek nosi tablet. Pristupite Office aplikacijama na svim uređajima uz Office 365.
Tim se sastaje u kancelariji. Office 365 pojednostavljuje saradnju sa bilo kog mesta.
Pojednostavljena saradnja

Saradnja je danas neizostavna, a Office 365 je olakšava. Timovi mogu da skladište dokumente na lokacijama tima i da koriste poštansko sanduče određeno za projekat kako bi svima pomogli da brzo stignu do tih dokumenata direktno iz svoje e-pošte. Kada radite sa partnerima ili klijentima, možete da delite i uređujete velike ili poverljive dokumente sa jedne lokacije na mreži. A uz HD video konferencije i deljenje ekrana, vaši sastanci na mreži pomoći će vam da ubrzate napredak prema cilju.

Pojednostavljeni IT bez ugrožavanja bezbednosti

Smanjite IT poslove i glavobolje. Automatska ažuriranja obezbeđuju da uvek imate najnoviju verziju, bez ometanja rada. Upravljajte uslugama iz centra administracije zasnovanog na vebu, u kom možete da dodajete ili brišete korisnike za nekoliko sekundi, uređujete smernice e-pošte i podesite pravila za pristup. Lako uklonite podatke preduzeća sa izgubljenih telefona. A uz certifikaciju usluge Office 365 po vladinim i industrijskim standardima za usaglašavanje, preduzeće može da ostane usaglašeno uz manje posla.

IT radnik se smeši u računar sa duplim monitorom. Office 365 pojednostavljuje IT.

Office 365 Midsize Business uključuje:

Poznate Office alatke:
Office programski paket je uključen
Uvek imajte najnoviju verziju sledećih programa:
Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft PowerPoint Microsoft Outlook Microsoft OneNote Microsoft Publisher Microsoft Access Microsoft Lync Microsoft InfoPath
  • Zabeležite svoje ideje na način koji vam najviše odgovara – pomoću tastature, pera ili ekrana osetljivog na dodir.
  • Lako oblikujte informacije u programu Excel pomoću alatki koje prepoznaju vaš obrazac i automatskog dovršavanja podataka.
  • Lako objedinite sadržaj iz PDF datoteka da biste kreirali sopstvene Word dokumente izvanrednog izgleda.
  • Dizajnirajte prilagođene marketinške materijale koji su u skladu sa vašim brendom i klijentima.
Office na više uređaja
Uživajte u doslednom i poznatom utisku pri radu sa sistemom Office na računarima, Mac računarima, Windows tablet računarima, iPad uređajima i većini mobilnih uređaja.
Office podržava računare i Windows tablet računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 ili novijim verzijama i Mac računare koji rade pod operativnim sistemom Mac OS X 10.6 ili novijim verzijama. Office za iPad može da se instalira na iPad uređajima koji rade pod operativnim sistemom 7.0 ili novijim verzijama. Informacije o mobilnim uređajima potražite na lokaciji www.office.com/mobile.
Office na bilo kom računaru Pomoću sistema Office na zahtev prenosite pune verzije Office programa na bilo koji računar koji je povezan sa internetom i koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 ili Windows 8.
Uz ove usluge na mreži:
E-pošta i kalendari Koristite e-poštu za poslovnu klasu uz pomoć bogatog i poznatog iskustva pri radu u programu Outlook kojem možete da pristupite sa računara ili iz veb pregledača koji koristi Outlook Web App. Svaki korisnik dobija poštansko sanduče od 50 GB i može slati priloge veličine do 25 MB.
Konferencije na mreži Održavajte sastanke sa audio i video zapisima pomoću deljenja ekrana i HD video konferencija jednim klikom.
Razmena trenutnih poruka i povezivanje pomoću usluge Skype Povežite se sa drugim korisnicima programa Lync putem razmene trenutnih poruka, glasovnih ili video poziva i obavestite osobe o svojoj dostupnosti preko statusa na mreži. Delite prisutnost, trenutne poruke i audio pozive sa Skype korisnicima.
Javna veb lokacija Dizajnirajte i održavajte sopstvenu javnu veb lokaciju bez dodatnih troškova hostovanja. Koristite sopstveno ime domena da biste promovisali svoj brend.
Jednostavno deljenje datoteka OneDrive for Business svakom korisniku daje 1 TB ličnog skladišta u oblaku kojem može pristupiti sa bilo kog mesta i koje se sinhronizuje sa njegovim računarom radi pristupa van mreže. Lako delite datoteke sa drugima unutar ili izvan vaše organizacije i kontrolišite ko može da prikaže i uredi svaku datoteku.
Lokacije tima Omogućite lak pristup i deljenje dokumenata pomoću osnovnog skladišta od 10 GB plus 500 MB skladišta za svakog korisnika.
Samouslužno poslovno obaveštavanje u programu Excel Uradite više pomoću alatke koju već poznajete: Excel. Otkrijte i povežite se sa podacima koristeći Power Query, modelirajte i analizirajte ove podatke koristeći Power Pivot i vizuelizujte uvide u interaktivne izveštaje i mape koristeći Power View i Power Map.
Yammer Enterprise Održavajte ideje i posao u koraku sa poslovnim društvenim umrežavanjem, koje olakšava saradnju sa pravim osobama i koje sadrži naprednu podršku, bezbednost, administraciju i integracije.
Svi Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju:
Pouzdanost Oslobodite se briga jer znate da su vam usluge dostupne uz 99,9% radnog vremena i finansijski podržan ugovor o nivou usluge (SLA).
Bezbednost Vaši podaci pripadaju vama. Mi ih čuvamo i štitimo vašu privatnost.
Administracija Primenite Office 365 i upravljajte njim širom celog preduzeća, bez neophodne IT stručnosti. Korisnike možete da dodate i uklonite za nekoliko minuta.
Ažurno Nema potrebe za plaćanjem nadogradnje verzije; ispravke su uključene u vašu pretplatu. Nove funkcije su redovno dostupne Office 365 klijentima.
Podrška Microsoft podrška pruža odgovore putem telefona i na mreži, resurse pomoći i veze sa drugim Office 365 klijentima za podešavanje i brze popravke.

Najčešća pitanja

Možete platiti pomoću svih vodećih kreditnih kartica i iznos za pretplatu će se pojaviti u mesečnoj izjavi kreditne kartice. Za Office 365 Enterprise, Midsize Business i samostalne planove imate opciju da primite fakturu i, u zavisnosti od izbora usluga, biće vam naplaćeno mesečno ili godišnje. Primićete e-poruku kada faktura bude spremna za prikazivanje i ako unesete broj porudžbenice (PO) kada kupite pretplatu, taj broj će se nalaziti u fakturi.

Plaćanje godišnje obaveze je dostupno za Office 365 Midsize Business. Uz godišnju obavezu upisujete se za jednogodišnju pretplatu, ali u trenutku upisivanja možete da odaberete da plaćate mesec po mesec ili da platite za celu godinu.

Pretplatu možete da otkažete u bilo kom trenutku. Za pretplate godišnje obaveze, kao što je Office 365 Midsize Business, postoji kazna za otkazivanje pre kraja ugovora. Pročitajte ceo Ugovor o pretplati korporacije Microsoft na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete Office 365 pretplatu, možete da preuzmete svoje podatke – na primer, e-poštu i dokumente na lokacijama tima – i da ih sačuvate na drugoj lokaciji. Podatke treba da sačuvate pre otkazivanja. Nakon otkazivanja pretplate, podaci povezani sa Office 365 nalogom biće dostupni administratorima sa ograničenom funkcijom još 90 dana.

Usluzi Office 365 možete da dodate ime domena koje imate da biste kreirali e-adrese zasnovane na domenu i javnu veb lokaciju. Nađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga. Poređenje upravljanja domenima u različitim Office 365 pretplatama.

Microsoft stručnjaci su obučena IT i razvojna preduzeća koja mogu da vam pomognu da se premestite u Office 365 ili da razviju prilagođena rešenja za vaše preduzeće. Spisak svih Microsoft stručnjaka možete da pronađete u članku Microsoft Pinpoint.

Da. Ako treba da nadogradite, možete preneti nalog u drugi plan. Nalog možete da nadogradite u okviru porodice usluge (na primer, sa usluge Office 365 Small Business na Office 365 Small Business Premium ili sa usluge Office 365 Enterprise E1 na Office 365 Enterprise E3 ili E4) ili možete da nadogradite na plan u različitoj porodici Office 365 usluga (na primer, sa Small Business plana na Midsize plan ili na Enterprise plan ili sa Midsize plana na Enterprise plan). Možete ga takođe nadograditi sa Exchange Online samostalnih planova na Enterprise plan.
U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak „Prebacivanje planova“ u centru administracije da biste nadogradili plan. Ako vaša pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak „Prebacivanje planova“ nije dostupan. Moguće je ručno nadograditi planove koji nisu dostupni za čarobnjak „Prebacivanje planova“. Saznajte više o nadogradnji Office 365 planova.
NAPOMENA: Kada nadogradite nalog, vaše ime domena prenosi se na novi nalog, bez obzira da li ste doneli sopstveno ime domena u Office 365 nalog ili ste ime domena podesili pomoću usluge Office 365.

Office 365 planove možete mešati samo u okviru njihovih odgovarajućih porodica usluga. Na primer, Office 365 Small Business može da se kombinuje sa uslugom Office 365 Small Business Premium, ali ne sa uslugom Office 365 Midsize Business, Office 365 Enterprise planovima niti samostalnim ponudama, kao što je Exchange Online. Isto se odnosi i na Office 365 Midsize Business, koji ne može da se kombinuje sa Office 365 Small Business planovima, Enterprise planovima niti samostalnim ponudama.

Klijenti koji žele najveću fleksibilnost, mogu da kupe Office 365 Enterprise planove, koji vam omogućavaju da kombinujete Office 365 Enterprise E1, E3 i E4 planove, Office 365 Enterprise K1 plan (za radnike terminala) i ceo niz samostalnih ponuda (na primer, Exchange Online, SharePoint Online i Lync Online).

Pristup internetu je potreban za instaliranje i aktiviranje Office 365 planova i za upravljanje nalogom pretplate. Veza sa internetom je takođe potrebna za pristup uslugama produktivnosti u Office 365 oblaku, uključujući e-poštu, konferencije, IT upravljanje i druge usluge.

Mnogi Office 365 planovi takođe obuhvataju verziju sistema Office za računare, na primer Office 365 Small Business Premium i Office 365 Enterprise E3. Jedna od prednosti verzije Office aplikacija za računare je ta što možete raditi van mreže i što možete biti sigurni da će sledeći put kada se povežete sa internetom vaš rad biti automatski sinhronizovan, kako nikada ne biste morali da brinete o ažurnosti dokumenata. Verzija sistema Office za računare se automatski ažurira i nadograđuje kada se povežete sa internetom, kako biste uvek imali najnovije alatke koje vam pomažu u radu. Poređenje Office 365 planova.

Povezani proizvodi
Office 365 Small Business Premium

Office 365 Small Business Premium

Za preduzeća kojima pored usluga u oblaku treba najnovija verzija sistema Office za računare.

Saznajte više

Office 365 Enterprise E3

Office 365 Enterprise E3

Za preduzeća kojima su potrebni napredniji BI, e-pošta i glasovne mogućnosti.

Saznajte više

Microsoft Dynamics CRM Online

Kombinujte moć upravljanja korisničkim relacijama usluge Microsoft Dynamics CRM Online sa uslugom Office 365 radi isporuke zadivljujućeg korisničkog iskustva.

Saznajte više

1 Samo klijentski programi i/ili funkcije Windows računara. Nije moguće koristiti na svim uređajima.

iPad i iPhone su registrovani žigovi Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama.